Kiedy trening Aerobowy ?
Napisano Ponad rok temu
Mam taki problem ; Chciałbym przybrać troche na beztłuszczowej masie mięśniowej i jednocześnie przed latem zgubić troche tłuszczyku na brzuszku. Stosuje HMB. Czy biegając bezpośrednio po treningu siłowym nie będziemy spaklać mięśni ( z braku energji ) ??? Czy złużywając ją przed będziemy osiągać dobre efekty w treningu siłowym ? Może najlepiej chodzić na siłownie w celu treningów aerobowych w dni "regeneracji" pomiędzy trningiem siłowym ale czy to nie spowoduje wolniejszego regenerowania się naszych włukien mięśniowych? Czy nie spali się wtedy białka potrzebnego mięsciom do takiej regeneracji?
- Pozdrawiam ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aeroby cwiczyc najlepiej rano przed zjedzeniem czegos (wtedy masz niski poziom cukru i wczesniej zaczynasz spalac tluszcz). Dobrym miernikiem obciazenia jest gdy podczas aerobow mozesz w miare swobodnie rozmawiac. Po silce tez sie robi aeroby ale trzeba pamietac aby po treningu glownym (anaerobowym) wypic weglowodany (lub zjesc 4-5 bananow). Mozesz wziac HMB ale raczej nie l-karnityne (nastepuje ubytek miesni). Ja osobiscie nie przepadam za HMB, bo mam po nim klopoty z jelitami.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak przybrać na masie???
- Ponad rok temu
-
jak pogrubić nogi
- Ponad rok temu
-
Pij mleko będziesz kaleką.