jak pogrubić nogi
Napisano Ponad rok temu
ale trudno mi je mocniej rozbudować bo dużo grałem w piłke i jeździłem na rowerze i mam mięśnie wytrzymałe na zmęczenie jak robiłem serie po 10 powtórzeń z dużym obciążeniem to nie czułem prawie żadnego zmęczenia a jeszcze ortopeda zabronił mi mocnego obciążania nóg na siłowni i nie wim co mam teraz począć czy np robiąc zwykłe przysiady po 60 powtórzeń da się rozbudować nogi albo jeżdżąc kilka minut szybkim tempem na rowerze ?
czy jakieś odżywki były by tu pomocne
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Niedziel
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Choc zapewne na "brak objetosciowych rezultatow", zlozylo sie moje odzywianie, (m.in. takze brak suplementacji) - nigdy nie bylo ono bowiem nastawione na robienie tzw. masy.
Dzis wiem, ze trzeba rozwijac swoje predyyspozycje, a nie prowokowac los chcac "isc w gore", trzy wagi wyzej.
Pozdrawiam K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I oto chodzi! Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.
A ja myślę inaczej: Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się nie ma.
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moje nogi umięśniają się nieludzoko szybko, więc teraz kombinuję w drugą stronę. "dorobiłam" się ich jeżdząc na rowerze (prawdziwym ) ok 2-3 godz dziennie po niespecjalnie płaskim terenie. nie wierzę, że to nie zadziała :twisted:
hue hue hue
dziewczyny mają zwykle gróbsze nogi w stosunku do reszty ciała niż chłopcy
a ja jeżdże na rowerze często więcej niż 2-3 godziny dziennie i dość często wyjeżdżam w góry ale to nie pomaga
może gdybym brał jakąś odżywke i jeździł to by coś zmieniło ?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Odzywki niestety najczesciej maja dzialanie dobre do czasu jak ich nie odstawimy (nie wszystkie ale wiele z nich). Do tego czasu jest super potem wszystko wraca prawie do stanu wyjsciowego
8O Znaczy organizm nie przyswaja np. bialka dostarczonego pod postacia odzywki ? Z czego w zwiazku z tym organizm buduje mase miesniowa ? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pij mleko będziesz kaleką.
- Ponad rok temu
-
Tae Bo - Co myslicie na ten temat ?
- Ponad rok temu
-
Dopalacze na wytrzymalosc