no, to se chlopie piwa nawarzyles :-) ))))
a ja to dopiero teraz przeczytalam

Napisano Ponad rok temu
no, to se chlopie piwa nawarzyles :-) ))))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oj tak; w ktoryms miesiacu od rozpoczecia treningow zbilem sobie bark idealnie na nim ladujac calym ciezarem ciala....miesiac przerwy a pierwsza noc bezsenna. Czemu tak sie stalo? "tak latac jak uke na ktoryms sensei techniki pokazuje ja tez umiem!"( wstyd mi napisac jak to sie stalo, z tej przygody wynikl moral,sluchaj sie trenera i nie tworz nowych technik :roll: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ile by sie czlowiek nie rozgrzewal, uwazal na treningach to i tak w koncu cos mu sie sypnie jak nie jedno to drugie (osobiscie mam juz zchrzaniony nadgarstek , kolano i kostke). Na to nie ma rady - kontuzje byly, sa i beda...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj, wspolczuje
![]()
Moze chociaz pochodz do dojo i posiedz podczas treningow na laweczce. Moj dawny nauczyciel czesto powtarzal, ze obserwacja tez jest forma treningu![]()
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Moj dawny nauczyciel czesto powtarzal, ze obserwacja tez jest forma treningu
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A przed snem jak se rózne fiki miki poogladam to to potem jestem macho ze ho, ho. Ale żona jakos nie dostrzega mego mistrzostwa :roll:
![]()
![]()
![]()
Może się przetrenowałem :?
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tylko sie wtrace z malym sprostowankiem: to nie ja powiedzialam o problemach z zona, tylko Labedz.
Garry, cytuj precyzyjnie, pliiiz... bo wychodze tu na milosniczke plci tej samej co moja :roll: :?
Napisano Ponad rok temu
bo wychodze tu na milosniczke plci tej samej co moja :roll: :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu