no, to se chlopie piwa nawarzyles :-) ))))
a ja to dopiero teraz przeczytalam , Smail ma szczescie bo jestem paskudnie mila i dobra :twisted:
Napisano Ponad rok temu
no, to se chlopie piwa nawarzyles :-) ))))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oj tak; w ktoryms miesiacu od rozpoczecia treningow zbilem sobie bark idealnie na nim ladujac calym ciezarem ciala....miesiac przerwy a pierwsza noc bezsenna. Czemu tak sie stalo? "tak latac jak uke na ktoryms sensei techniki pokazuje ja tez umiem!"( wstyd mi napisac jak to sie stalo, z tej przygody wynikl moral,sluchaj sie trenera i nie tworz nowych technik :roll: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ile by sie czlowiek nie rozgrzewal, uwazal na treningach to i tak w koncu cos mu sie sypnie jak nie jedno to drugie (osobiscie mam juz zchrzaniony nadgarstek , kolano i kostke). Na to nie ma rady - kontuzje byly, sa i beda...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj, wspolczuje
Moze chociaz pochodz do dojo i posiedz podczas treningow na laweczce. Moj dawny nauczyciel czesto powtarzal, ze obserwacja tez jest forma treningu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Moj dawny nauczyciel czesto powtarzal, ze obserwacja tez jest forma treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A przed snem jak se rózne fiki miki poogladam to to potem jestem macho ze ho, ho . Ale żona jakos nie dostrzega mego mistrzostwa :roll: Może się przetrenowałem :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tylko sie wtrace z malym sprostowankiem: to nie ja powiedzialam o problemach z zona, tylko Labedz.
Garry, cytuj precyzyjnie, pliiiz... bo wychodze tu na milosniczke plci tej samej co moja :roll: :?
Napisano Ponad rok temu
bo wychodze tu na milosniczke plci tej samej co moja :roll: :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu