Jeff : Hehe moralniaka masz z tego powodu , ze nie poszatkowales przypadkowych przechodniow ktorzy cos tam do ciebie gadali...?! Jej to chyba ja tez powinienem sie przejmowac bo juz puscilem plazem , dosyc duzo TAKICH zaczepek :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
IMHO dobrze zrobiles. Lepiej unikac bójek niz sie w nie wdawacJa wracałem sobie spokojnie z duuuużego miasta,gdzie balowałem do trochę mniejszego miasta,gdzie mieszkam.Odprowadziłem swoją kobietę i skierowałem się w stronę domu.Po drodzę cały czas czuwałem,ale nic sie nie wydarzyło.Gdy zbliżałem się do mojej ulicy,jak zwykle osłabiłem czujność,a tu drogą idzie 4 kolesi z laską.Wszyscy naj...ni.Przechodzę obok,a tu słyszę SKĄD JESTEŚ itd.Jeden zaczał iść za mną,reszta się zatrzymała i obserwowała.(BTW:Wszyscy ledwo się trzymali).Nie zareagowałem,poszedłem przed siebie.Kolo wrócił do swoich.Potem już się nie odwracałem,usłyszałem tylko nieco obelg,no i poleciało parę kul śniegu(niecelnie).Ja byłem trzeźwy i miałem bagnet w rękawie kurtki.Czy to dobrze,że ich olałem?Do dziś mam moralniaka,że nie zareagowałem.
J.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety jest możliwe, że przekażą swe nasienie dalej i jakaś samica urodzi takiego debila jak tatuś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja miałem yawarre w kieszeni kondomowce i odwiecznego batona. poza tym, nie zgrywałem bossa co sie wielu zdarza. poza tym Panowie miejmy swidomosc ez w sylwestra kazdy moze byc uzbrojony..
Napisano Ponad rok temu
kilku pijaczków co go snieżkami obrzucili.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sorki moja wypowiedz zabrzmiala nie tak jak miala.
"4 kolesi z laską.Wszyscy naj...ni.Przechodzę obok,a tu słyszę SKĄD JESTEŚ itd.Jeden zaczał iść za mną"
Przeciez to jest klasyczna zaczepka zeby komus sypnac.
Nie mowie zeby odrazu go ciachac bagnetem. Bardzo dobrze ze nic nie zrobil. Tez mialem taka zaczepke w sylwa i tez sie ciesze ze nic nie zrobilem [no odpysknalem i tez w sumie nie powinienem].
Dziwie sie jednak ze od kolesi ktorzy go zaczepiaja doszlismy juz do "pijaczków co go snieżkami obrzucili". Nie wiem jak u was ale u mnie pijaczki nie pytaja skad jestem :?
Napisano Ponad rok temu
bo cie wszyscy dobrze znajaNie wiem jak u was ale u mnie pijaczki nie pytaja skad jestem :?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu