Krav Maga w Zielonej Górze
Napisano Ponad rok temu
co porabiasz?!gdzie teraz trenujesz?!
ja włąśnie jestem tym kolesiem:niebieskie gi,biale spodnie z lampasami(jak to brzmi?!)..imię:marcin,pasek pomarańczowy...kojarzysz?!
rozmawialiśmy o "księdze pięciu kregów"//
teraz pewnie kojarzysz..
pozdrawiam-dawno cię nie bywało na forum..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chetnie poslucham opowiesci o Twoich studiach, bo kolejna moja opcja jest zostanie tutaj, jakas decyzje musze w koncu podjac, bo ciagle sobie mysle, ze mam jeszcze czas ale jak przychodzi co do czego to w koncu- nawet nie wyrobilam sobie dowodu osobistego :-( ,wiec nie wiem jak mam teraz jego ksero dolaczyc do dokumentow, ale tak bywa jak ma sie taki ciemny blond umysl... pozdrawiam wszystkich goraco ;-)
Napisano Ponad rok temu
a plany Twoje?!zastanów się dobrze....rozumiem że renoma UZ Cię nie satysfakcjonuje...
rei all
acha Saa..stary co tam?! (te bieganie odłożymy na po sesje) u mnie ech jakoś ostatnio duże ożywienie wiele rzeczy mnie zaskakuje..masakryczne zmiany się szykują...trzymaj się stary..
Napisano Ponad rok temu
a Wam zycze duzo duzo slonka ;-)
Napisano Ponad rok temu
ech łacinka w plecy!masakra..
nie dziwię się dzikusom , ż epodbili rzym..
ten język..ja tego jazgotu nie ździerżam!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
saa druhu co porabaisz?!zapomniałeś jak się włacza kompa czy co?!że w necie cię nie ma?!
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje pokonania łacinki i powodzenia na owych trzech pozostałych (oczywiście nie oczekuję podziękowań )
Ostatnio to na treningach mnie nie ma bo praca koliduje niestety z nimi ostatnimi czasy. Dziś idę (jeno okazać się może, iż treningu ni ma, czego sobię nie życzę).
Nie śmiem ponowić pytania z bieganiem w treści
Napisano Ponad rok temu
został mi tylko jeden jedyny egzamin-statystyka i demografia..
pozatym amogos teleportuje się po sesji na jakiś bliżej nieokreślony czas z cudownego bachusowego grodu :?
bieganie..obawiam się ,że temat ponowimy dopiero we wrześniu...niestety...nie jest to zależne ode mnie..a szkoda...
pozdrawiam...
acha..DeILa jak Twoje egzaminy wstępne?!już poo czy jeszce kujesz?!i w końcu jak te sprawy się mają?!emigrujesz?!
Napisano Ponad rok temu
Chlopaki, z ktorymi jechalam (bo autkami dojezdzalismy) pewnie beda mieli mnie dosc, bo spiewalam po drodze, a latwo mozna zauwazyc, ze spiewac nie umiem ale to trzeba mi wybaczyc, taka tradycja, ze w tym autku sie spiewa.
Sam egzmin... hmmm :-) podobalo mi sie, Adamczyk bardzo obrazowo tlumaczyl wszytko i raczej skupial sie na rzeczach istotnych: sposob myslenia, determinaja, czujnosc...itd. Mysle, ze wiele sie nauczylam podczas egzaminu.
Ps. nadal zycze slonka, bo mieszkamy w tym samym miescie, a mi sie go troche przyda ;-) i zaliczenia wszystkich egzaminow
Napisano Ponad rok temu
możę cosik opowiesz o samym egzaminie...
cóż musiałaś zaprezentować.?!
uchyl nieco r.abka tajemnicy...
zapewne SAA tesh jest ciekawy...
Napisano Ponad rok temu
W okresie wakacji przydałoby się coś pouprawiać (działeczki i ogródki powiem (czyt. napiszę) nie dla mnie)). Macie treningi w tym trudnym okresie. Tudzież może zbieracie się grupką by się trochę poruszać i przygarnąć mnie byście raczyli - dajcie znać. Z ghoury dzięki i udanych wakacji życzę pełnych przygód.
Napisano Ponad rok temu
Może nie ma mnie, nigdy nie było?
Napisano Ponad rok temu
jak wakacje?!zaczeły sie/!
sluchaj stray ja będę w zg jeszce 29 czerwca..mozę jakieś pisfko...?!
ewentualnie jakoś na poczatku lipca..potem emigracja....i rozłąka chyba nawet netowowa:(!
DEILLA i jak ten egzaminek?!
Napisano Ponad rok temu
To wygladalo jak nasz trening, tylko z przerwami na wyklady :-) a ten Adamczyk to jakby mial oczy z tylu glowy ;-) bardzo szerokie pole widzenia, musial ogarnac nim nasza 32 i jeszcze 26 gorzowiakow-zreszta bardzo fajnych ;-) mielismy zrobic kilka obron przed duszeniami, obchwytami, walka z cieniem, wycofywanie, cwiczenia na szybkosc i czujnosc.
Wczoraj bylismy w 7ke na treningu muay tai we Wrocku :-D super bylo z taka ekipa mozna jezdzic (mam na mysli 5ke z autka)
a tak poza tym SAA chcialam Ci powiedziec, ze Kravka w ZG jest przez cale wakacje zmienia sie tylko miejsce, a poza tym d 7-11 mamy oboz, wiec wtedy nie bedzie treningow.
Do zobaczenia
i gdzie to moje Slonko? :-(
Napisano Ponad rok temu
Pytanie: owe treningi to kaj i kiedy macie w wakacje?
Pozdro i do zoba, udanych i słonecznych wakacji, pełnych przygód.
Napisano Ponad rok temu
Treningi niezmiennie w pon. i czw. o 18,15 tylko teraz w sali elektronika.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Combat w...
- Ponad rok temu
-
combat materiały
- Ponad rok temu
-
Tom Winans?