Krav Maga w Zielonej Górze
Napisano Ponad rok temu
inne rzeczy tesh sie bawiłaś?!mam na myśli oczywiście sztuki wlaki..jakie np.?! ju-jitsu także?@!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i goraco zapraszam na Kravke :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DEILLA szkoda..ale tak bywa jak trafi się na trenera który nic nie przekaże potrafi to odrzucić od danej sztuki walki..ale obecnie jak piszesz świetnie się czujesz w klimatach KM..i moim zdaniem super..
pozdrawiam..
Napisano Ponad rok temu
Deila: jeśli chodzi o upodobania względem najprzystojniejszego trenera, to jakby powiedzieć nie moja broszka, nie jestem kompetentny coby się wypowiadać w owej kwestii. Ale prowadzenie treningu mi się podobało. Ciekawym akcentem było także pod koniec treningu pokrótce omówienie spraw towarzyszących uprawianiu (powiedzmy) systemów walki, tj. wtedy akuratnie dot. biegania i siłowni. Także przedstawienie szerszego spojzenia (nie z jednej jedynej słusznej perspektywy).
Ciekawie wyglądała rozgrzewka, wogóle cały trening.
Ekipa całkiem przyjemna, wśród niej troszkę postaci większego i cięższego formatu (in plus). Poziomu niegodnym oceniać, niektórzy ładnie działali, niektórym mniej wychodziło. Ale tak jest w każdej grupie trenujących (cokolwiek by to nie było).
Załapałem się także na uczestnictwo w jednym ćwiczeniu (bo byłem tylko popatrzeć (brak odpowiedniego spodnium )). Mianowicie przypadło mi w udziale trzymanie kija i co jakiś czas uderzenie partnera. Tak się złożyło jednak, iż niedoceniłem twardości owegoż kija (bo przyobleczon był w piankę izolacyjną) i jak nie przysunę jegomość partnerowi w ćwiczeniu to się chłopak trochę skulił (za co raz jeszcze zorri - może to przeczyta).
Planuję wstępnie wybrać się testowo wziąć udział w treningu 10 maja, bo dotąd miałem ten dzień wolny od treningów (tzn. poniedziałek). Ale kto wie, podobno od owego poniedziałku w sekcji bjj dojdzie dzień treningowy (niefartownie w godzinach zbliżonych do godz. Kravki).
Deila: pozdrawienia dla Kravaciarzy a dla Ciebie w szczególności. Miło popatrzeć jak ćwiczysz.
Napisano Ponad rok temu
Ps. dziekuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a zmieniajac temat chcialam powiedziec, ze ostatnio robilam spis moich miłych kolegów z Kravki, wiec teraz mam z nimi kontakt, moge np. podac ten link, zebyscie poznali opinie innych osob (na temat Kravki oczywiscie) co Wy na to??
pozdrawiam- Ania
Napisano Ponad rok temu
ano trzeba by zmontować ekipę i spotkać się..SAA?!druhu co waść na to?!
Napisano Ponad rok temu
Waść coś nie raczy się odezwać ww. temacie :?godziny?!różnie,trasa las ale już stała..zresztą zobaczysz...odezwę sę w swoim czasie..
A co BachAnalii, to jak ktoś coś, to się obaczy. Ostatnimi czasu moje plany sie g... obracają.
Napisano Ponad rok temu
od jakiegos czasu czytam sobie to forum i czas najwyzszy zeby sie odezwac, szczegolnie ze jakos tak ucichlo :-)
witam wszystkich!
Napisano Ponad rok temu
razem trenujemy, czy tylko przypadkiem wpadles na ta stronke???
Napisano Ponad rok temu
chyba zaczne manualnie wysylac powiadomienia, bo pewnie tak jak ja automatow nie dostajecie.[/list]
Napisano Ponad rok temu
co prawda to drugie już za nami.
i co?!byłem na koncercie t love...fajna sprawa..dobry klimat,a że miejscami komercha ..ech nieważne..
czeka mnie masakrycznie ciężkawy tydzień..
stypa?!jak na razie nasz lokalny zjazd(w wersji nawet mini) jest hmhm sprawą krytyczna do zrealizowania..ale some day...
póki co pozdrawiam all..
rei
Napisano Ponad rok temu
szuwarek, kiedy wpadniesz na trening?
Napisano Ponad rok temu
ano czy my się znamy w realu aby?!?!
Napisano Ponad rok temu
okladalismy sobie twarze u Wypycha
Napisano Ponad rok temu
moze jakaś podopowiedź?!
np. imie?!
hę?!
Wojtas to ty?!
Maciek?
Gwidon?!
?!?!?!?
Napisano Ponad rok temu
pozdrowka
E2rd
(z Taekwondo, gdyby ktos chcial skojarzyc )
Napisano Ponad rok temu
ale Wy jestescie tajemniczy... profile tak wypelnione, ze zawezaja zakres ludkow do 38 mln Polakow
wracajac do tematu... juz niedlugo, ruszy najbardziej oczekiwana stronka w miescie :-D i mysle, ze tam bedzie full inf. o naszej ekipie.
A tak na marginesie chcialam sie pochwalic, ze zdalam maturke :-D
Ps. powodzenia na sesjach ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Combat w...
- Ponad rok temu
-
combat materiały
- Ponad rok temu
-