Krav Maga w Zielonej Górze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehehe takk zdjecia:P heh... ogladalam je wyszly calkiem niezle. Hehehe posmialam sie chociaz sama z siebie bo niwyszlam za dobrze na jednyma:) ale co tam chociaz humorek sobie poprawialm
A w ogole to co z tymi zdjeciam z Kawonu?? Beda one na stronce ?? Bo chcialabym je zobaczyc.. ciekawe jak wyszly?
Acha i z okazji swiat zycze wszstkim zdrowych rodzinnych i przyjemnych chwil w rodzinnym graonie..
Pozdrawiam Edytka :wink:
Napisano Ponad rok temu
:-)
Napisano Ponad rok temu
ble co sie z wami ludziki dzieje ?? :?
Nikomu sie na forum niechce wpadac??
Ehhhh no coz
papa :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po prostu szanowni Towarzysze trwa sesja, co niektórzy
swoje magisterki szarpali :wink:
... i niedługo wreszcie się bronią
Napisano Ponad rok temu
Slyszałem ze ktos od was organizuje turniej MMA. Jeśli to prawda to prosilbym jakies info dot. kategorii i tego kto moze startować, czy trzeba z wami trenowac zeby wystartowac?
Z góry dziekuje za odpowiedz.
Pozdro 4all
Napisano Ponad rok temu
zapewne slyszales ze od nas ktos pojdzie na zawody mma, ktore maja byc w Zielonej.
ElDyzmosGuapos, odezwij sie i zrob kryptoreklame.
Napisano Ponad rok temu
z tego co wiem to sekcja BJJ w zielonej górze zamierza zoorgaznizować turniej mma..na jakich zasadach nie wiem.. można spróbować zaatakować o to partyzanta z vortalu budo..
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nawet nieźle się kulają :wink:
po konkrety wal do Partyzanta
Napisano Ponad rok temu
Co nowego?? Jak urodziny Trenera wypadly. W tym roku pamietalam do wrzesnia, kolejny przeblysk pamieci i juz po. W tym miesiacu pamietam, ze 23 ma byly kraver, Krzysiu z ekipy Lubska jakby ktos go zobaczyl prosze przekazac moje zyczenia.
Pamieta ktos jeszcze Matrixa???
PS. Wszystkiego Naj w Nowym Roku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widziałaś już najnowsze dzieło naszego trenera?
albo wejdz na nasza strone, albo na you tube wpisz ' krav maga supreme '
a jak juz przestaniesz piszczec z zachwytu (ja piszczalam to powiedz jak ci sie podoba!
Napisano Ponad rok temu
Pozostaje czekac na kolejne czesci.
Pozdrawiam juz niestety nie z Polski.
Napisano Ponad rok temu
moje kravkowe podboje w UK jeszcze bardzej mi sie podobaja. Nowy naplyw motywacji do treningu po poznaniu Eyala i Simona , ale poza tym milo jest pokazywac chlopakom z Anglii dzielo zielonogorskiej szkoly walki na youtube reakcja oczywista-podziw
pozdrawiam goraco z mokrej ale pieknej Anglii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
biorac pod uwage, ze trening organizacyjny byl 4.09 a jest juz 11.10 straciles dokladnie 12 treningow , mysle, ze to odpowiada na pytanie -jakie sa poczatki nie powinno miec to dla Ciebie znaczenia, bo tego nie doswiadczysz. Bedziesz wrzucony na glebsza wode, ale na tym etapie spokojnie jeszcze mozesz wszystko nadrobic. Obserwowalam kilka grup podstawowych kravki i jak ktos mial pasje potrafil nawet byc lepszy od reszty zaczynajac w grudniu
'jak wyglada sparing bokserski' <-- hmm... a czy na pewno nie pomysliles postu? lol. mamy zabawy typu-ty i partner jestescie boksermi, zapasnikami, a w koncu kraverami wykorzystujacymi wszystkie techniki, obchwyty, ale jako takkiej walki bokserskiej w grupie poczatkujacej nie uswiadczysz z chociazby oczywistego powodu-na poczatku ludzie nie maja rekawic
Moja prywatna rada-GO FOR IT !!! daj szanse kravce, ale pojdz przynajmniejm na 3 treningi, bo sie zmieniaja i nie mozesz uksztaltowac obiektywnej opinii po jednym
poza tym wez ze soba wode :~)
GOOD LUCK !!!
jestem z Toba i czekam na opinie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Combat w...
- Ponad rok temu
-
combat materiały