Jidai Koshirae
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie cierpie aluminum. Miecz nie pwoinine być za lekki( ale to moje snobistyczne zdanie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zobowiązaniami prawnymi
Toż w tym kraju możesz chodzic po ulicy uzbrojony w pełni funkcjonalną, ostrą katanę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do wagi bym sie nie przejmowal... machniesz kilkanascie razy wiecej i po sprawie, dla mnie waga jest OK.... i nie potrzebne mi ciezsze.... generalnie polecam to iaito...
Napisano Ponad rok temu
jest naprawde porzadnie zrobione.Co do miecza mam swoje zdanie.Osobiscie uwazam ze najlepsze sa te na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] drozsze ale jesli mialbym wybierac to zecydowalbym sie wlasnie na nie.Chodzi glownie o trwalosc,to ma byc na lata.Jakos nie przekonuja mnie klingi z aluminium.Wykonanie naprawde
jest piekne,tylko nie wiem czy nie placi sie tu tylko za to ze japonskie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jesli chcesz naprawde dobre iaito zajrzyj tu:http://www.nosyuiaido.com
A jesli chcesz sobie poszezyc swiatopoglond i namieszac w glowie to sluze pomoca.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jasne Marcinku, jeżeli możesz hamon, kissaki i szczegóły oprawy. Jak z jakością wykonania. Jakiej długości jest twoje iaito i jak Ci się nim macha? Z góry dzięki.
Mariuszku, macha się nim bardzo dobrze :-) długość 2,55 shaku, zamawiane z tozando, kissaki nie zdjęciach nie zobaczysz, niestety ale mogę cije narysować podczas świąt i przesłać skanem :-) oprawa na zdjęciach
aha Wesołych Świąt dla Ciebie i Wszystkich innych czytelników Vortlau budo. :-) :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
A tak to w ogóle t Wesołych Świąt
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za konkretne odpowiedzi. Zastanowię się. Co do propozycji pana Sochy- Artjapan to myślę że ceny wszystkich oferowanych tam przedmiotów są mocno przesadzone. Spotkałem się z opinią że gość chce na tym zrobić pieniądze i przesadza z cenami.
A tak to w ogóle t Wesołych Świąt
ano przesadza z cenami, kup sobie od japonców, albo od nas, info na stronie mushinkanu :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytania o Lublin
- Ponad rok temu
-
Dog Brothers
- Ponad rok temu
-
Trzepanie dywanu...
- Ponad rok temu