Bila- broń 21 wieku:)
Napisano Ponad rok temu
Temat znany dawno ale zapomniany.
Coraz częściej przy zatrzymanych chuliganach Policja znajduje kule do bilarda.
Czyżby nowa moda z zachodu na sportowe życie?
Mój kolega został ostatnio pobity przez 3 osoby które napadły go po wyjściu z hipermarketu.
Był śledzony przez 10 min od wyjęcia pieniędzy (w banku) z bankomatu
zaatakowało go 2 z przodu i jeden z tyłu.
Chłopcy wyposażeni byli w kule do bilarda związane w szaliki, nie byli to dresiarze.
Kolega cudem przeżył, kiedy zakrwawiony zwlekał się by uciekać jeden z napastników wrócił się znów z krzykiem
"ty sku...nu juz dawno powinienes nie zyc"
To tyle jeśli chodzi o małoletnich sukinsynów chodzących za 2 złotymi pod sklepem.
Napisano Ponad rok temu
-----------------------------------------------------------------------------------
Czy ktos z was spotykał się juz z taka bronia na ulicy?
Czym zaskoczy nas jeszcze nasza polska młodzież?
Napisano Ponad rok temu
kooniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W "Janosiku" Maryna też w chustę coś ciężkiego wkładała.miekkie maczugi były uzywane juz od sredniowiecza-chris na gorinkanie kiedys wkleił taki "sąd bozy-ale raczej oni gorinkanu nie czytali a raczej patent z segala wzięli
kooniu
A jak ktoś lubi wydawać forsę to
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
BTW może Cię zainteresuje tam obok
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gówniarz to nie wiek a stan ducha, tak jak można być qrwą nie będąc prostytutką.Kurcze jak czytam że jakieś gówniarze pobiły 30 latka to mi sie wstyd robi( w poniediząłek skończyłem 18 ale nadal jestm gówniarzem, nie ?).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale takich kolesi to bym chyba kazał im w lesie sobie grób kopać a później kula w łeb. Albo ich własną bronią załtwić.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Lukew
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
beduini uzywaja tez podobnej broni sypiąc ze dwie garście piachu w odwiniety kawałek burnusa tego zawojłu z łba-to działa - sprawdziłem i polecam
kooniu
Napisano Ponad rok temu
bardziej skuteczne bedzie widzialem kiedys fajna akcje na rynku u nas siedza sobie panczury i chleja wina i nagle wpadaja na rynek skini jak punki ich zobaczyli to w jednej sekundzie wszyscy byli uzbrojeni juz od tulipaniw po lancuchy z rekawa czy kosy i kije cwiczac w bractwie rycerskim mowia mi ze te czasy nigdy niewroca heh ja widze co innego niedlugo beda do nas przychodzic po lekcje samoobrony przed kijem czy nozem
Pozdrawiam
Lukew
Wiesz. Tak ci powiem że jakby nauczyć tych kolesi walki mieczem albo inna bronia to będą sie bili z kalsą i taktyką i będie można na to popatrzęć :twisted: A w ododatku masz świetną symulacje bitwy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakby nauczyć tych kolesi walki mieczem albo inna bronia..
hmm... mam znajomego metala który chodzi z mieczem długim praktycznie codziennie... jest to naprawde mało praktyczna rzecz ale on ma totalne shizo na tym punkcie a co do tej broni to nikt jak pancury/łysi opanowali walke bronią improwizowaną wszelkie tulipanki,butelki,kije bejzbollowe i wiele wiele innych po prostu pozja :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Naginata
- Ponad rok temu
-
kendo na olimpiadzie
- Ponad rok temu
-
iai obi
- Ponad rok temu