budo_Lord von Banan napisał
Strzelam z Glock'a i o jego noszenie mi chodziło. No i dzięki za wszelkie uwagi BTW.Ps. z czego strzelasz?
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Strzelam z Glock'a i o jego noszenie mi chodziło. No i dzięki za wszelkie uwagi BTW.Ps. z czego strzelasz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za oświecenie! Będę pamiętał!NIC, ale to NIC nie nosi się na kręgosłupie!!!!
Upadnij na plecy i dobranoc....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_narcyz napisał
to czy użyłeś broni zasadnie będzie rozpoatrywane bez względu na to czy jest legalna czy nie. oczywiście za posiadanie też odpowiesz.
ja jestem może laikiem więc sorry że sie w rozmowe wlączamale mi sie przypomniała śmieszna ciekawostka. niestety nie pamiętam na którym forum, ale widziałem zdjęcie kydeksowej kabury którą koleś zrobił sobie na jakiegoś derringera. no i śmieszne jest to że zrobił sobie tą kabure w formie... neck. no i to wyglądało tak że w czasie noszenia pistolet skierowany jest lufą w strone głowy uzytkownika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_DeDi napisał
"Ale z drugiej strony lepiej mieć brzydki proces, niż ładny pogrzeb."
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu