Co do punktow to ja nigdzie nie zaprzeczalem ani przed twoim postem ani po nim wiec dlaczego mialbym zmieniac zdanie nagle po twoim poscie ? Bo zmieniles ton wypowiedzi nie umiejac prowadzic tego co zaczales ? Nie jak juz mowilem to mi wisi i powiewa
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
Widzisz osobiste wytyczki sa odpowiedzia na twoje "Nie badz taki lotny bo wlasnej dupy nie przeskoczysz". Z reszta sama zmiana twojej wypowiedzi jest na tyle duza (z ironi na gniew), ze chyba naprawde masz jakies napiecia. Jak widac to tobie zabraklo argumentow a ja ciagne po prostu twoj styl wypowiedzi bys mnie w kondcu zrozumia bo bardziej skomplikowanych postow nie jestes w stanie przelknac chyba.
A o moje zeby martwi sie gaz, noz i palka teleskopowa od swieta wiec mozemy sie zmierzyc "BOSIE ULICZNY" jak chcesz ?. Moze byc nawet jeden na jednego

Aha jeszcze raz co do argumentow powiedz mi z czym w moich wypowiedziach sie nie zgadzasz a ja ci przytocze odnosnie tego argumenty dobrze ? Bo mi ich narazie nie brakuje na to o czym mowie.
Sprinter: Widzisz w Capoeirze nikt nie prosi nikogo do roda. Wchodzi ten kto chce i z kim chce. A dziewczyn nie brakuje uwierz mi, wiec nie ma problemu jezeli nie jestes pewny swojej meskosci i boisz sie "tanczyc w roda" z facetem. Ucieszy cie pewnie, ze nie musisz sie obsciskiwac z nim bo to powinno cie juz wogle odrzucac.
Pozdrawiam.