aikido vs bjj
Napisano Ponad rok temu
co do kwestii co lepsze to sie zastanów co byłbyś gotowy zrobić napastnikowi, jak zabić to aikido, jak uszkodzic, poddusic to bjj. Oczywiście jak ci się uda cokolwiek związane z którymkolwiek z tych styli zastosować w co wątpie.
Napisano Ponad rok temu
"Jak zabic to Aikido" ???
a co
do Naka -> tylko nie zwalaj winy pozniej na forum!
Napisano Ponad rok temu
nie zebym był ortodoksyjny ze jedno jets dobre w stylum a drugie tragiczne, ale przez takie wypowiedzi nei raz na forum doszło juz do bitwy:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
krzywde się robi i to naprawde w widowiskowy sposób ale najczęściej przeciwnik musi się zgodzić na zrobienie krzywdy :wink:
Napisano Ponad rok temu
A na ulicę to najlepszy jest samochód. Szybki i nowoczesny ,bo dobry transport plus laski na to lecą. Mnie osobiście bardzo podobają się Smarty ,jest jakaś szansa na przezycie full kontaktu z ciężarówką Odradzam rower, bo wywołuje on agresję wśód prowadzących czterokołowce ,którzy mogą nas wtedy dosłownie "stuknąć". (Sam tak mam ,jak widzę rowerzystę ,mam ochotę włączyć wycieracki i dodać gazu, zajmuje cholernik pół drogi i wlecze się jak żółw ,a czasem niebezpiecznie jest wyprzedzać). No i pod żadnym pozorem nie należy brać furmanki ,ale jak się dobrze potrenuje ,można zostać kierowcą tira. I wtedy gwarantuję ,że żaden drechol w podtuningowanym malaczu nie podskoczy!!!
Jeeaa ,więcej takich tematów!!
Napisano Ponad rok temu
nie wiem z czego ty sie cieszysz..heh to nie nerwy tylko, co tu duzo mowic , nabijamy sie z ciebie troche . i blagam nie zadawaj wiecej takich genialnych pytan, bo sie pograzasz.(ten post nie ma cie obrazic tylko uswiadomic co robisz bezsensu:)z drugiej strony...przynajmniej jest smiesznie dzieki takim postom jak twojeHEHE heh nerwy nerwy. A co w aikido da się zabić ?? bo z tego co słysze to aikido jest jakimś baletem którym sie nie robi przeciwnikowi krzywdy
Napisano Ponad rok temu
Czyli lekkoatletyka? To po kiego ja się tarzam z jakimiś spoceńcami?mrehehehehe co lepsze na ulice :roll:
spierdalanie!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ćwicz co uważasz że dla Ciebie lepsze, potem może zmienisz zdanie, może nie, czas pokaze.
Napisano Ponad rok temu
Powiedziałbym Ci ale ale kulturny jestem i nie będę poruszał kontrowersyjnych tematów :wink:Czyli lekkoatletyka? To po kiego ja się tarzam z jakimiś spoceńcami?
A co do kontrowersji co lepsze na ulice. Jakis czas temu dorwałem filmik, z którego dowiedziałem się, że Kendo jest jak najbardziej skuteczne na ulicy (filmik nazywa się "street kendo") 8O . Bomba. Oczywiście u tego wspaniałego miszcza (USA dodam) była do nabycia za kilka doców kasetka VHS z pełnym materiałem... Tak więc chłopaki z Bjj uważajcie jak spotkacie kendokę :twisted: WPierdol murowany 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ile zajmuje Wam dotarcie na trening?
- Ponad rok temu
-
POCZĄTEK
- Ponad rok temu
-
Glowne mechanizmy uczestnictwa w organizacjach (sw)
- Ponad rok temu
-
Legalność sekcji sportów walki.
- Ponad rok temu
-
Tai Chi(Dynamic/Power Pushing Hand) - mpg
- Ponad rok temu
-
muay thai + TKD ITF ??
- Ponad rok temu
-
Taichi w Wawie?
- Ponad rok temu
-
Pytanko o kodeks etyczny...
- Ponad rok temu
-
Rozwoj SW
- Ponad rok temu
-
Najlepszy wsrod slabych czy najgorszy wsrod silnych?
- Ponad rok temu