I bron ci nie pomoże jak spotkasz capoerzystę :-)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tak sobie tu spokojnie żyjecie na tym podforum i nie zdajecie sobie sprawy co Wam ewentualnie grozi przy spotkaniu z nieuzbrojonymi capoerzystami
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
KOBAYASHI: w przypadku kiedy był bym nieuzbrojony, najzwyczajniej w świecie zrobił bym Ci krzywdę. "
Podejrzewam, ze ewentualny napastnik chcąc wykonac cios nozem w kierunku Aikidoki nie zdaje sobie sprawy z tego, ze zaraz bedzie mial zlamaną rękę albo zaliczy randkę z chodnikiem "
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napiszę wkrótce tekst nt temat - może wielu się ocknie, zacznie myśleć samodzielnie i sprawdzać PRAWDY OBJAWIONE głoszone przez różnych mistrzów, guru etc. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to proste.z filmówNiezłe Skąd się tacy biorą?
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
z forum obok:)))
Napisano Ponad rok temu
nie zebym nie lubil capoeiry ale jak czytam te niektóe ich wpisy to mi sie słabo zaczyna robic.
mozę i ja pisze głupoty, ale ich głupoty to sa sopiero głupoty przez duże "G":)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak czasem probowalem ich pokrytykowac i cos wyjasnic to zaraz cale to gremium Capoerzystow z ich moderatorem na czele napadalo na mnie obrazliwymi gadkami i straszyli wyrzuceniem z forum.
O.o' yyyy.... jakby to, no wiesz... spajk ten twój kumpel od escrimy nie walnął cię ostatnio może za mocno swojim kijaszkiem ?? czy po prostu głupota w twoim wypadku jest wrodzona ??
przyganiał kocioł garnkowiPisza taki bzdury ze trudno spokojnie to czytac.
Wielu Capoerzystow na tym forum to nawiedzeni ludzie
hieh wielu... owszem piaba troche przegiął z niektórymi tekstami ale ,chciałbym ci przypomniec, we współczesnych czasach raczej nie uznaje sie zbiorowej odpowiedzialności, a tak btw. i tak wiele osób nie przyjelo do świadomości pewnych faktów, np. : różnicy miedzy capoeira uczoną w tamtych czasach a tym co my trenujemy obecnie w polsce
i taki mały kwiatuszek na zakończenie "urzyciem" pisze się troche inaczej
Napisano Ponad rok temu
ale przyznaj sam ze nie ma bardzeij walecznego forum niż to capeiry:)
skor nie moga w realu to moga na pismie:)
i chwała im za to, jednego im się nie da odmówic.
zacięcia i wygimnastykowania, ktrego brak wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelu ludzia z forum typu "ulica":)
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
forum capoeira oficjalnei wydziedzicza spajka i pozbawia go wszelkich roszczeń do tego rodu
Może mu jeszcze jakąs krwawą dintojrę capeirowską zrobicie, co?
Tak w ogóle to mu możecie chyba naskoczyć.
Spajk czasami pisał w nierozsądny sposób i się czepiał oponentów jak rzep psiego ogona, sam byłem za tym żeby go w pewnym momencie zbanować, ale akurat w przedmiotowym wątku wypowiedział się jak każdy kto ma choć odrobinę zdrowego rozsądku.
Kretyństwa Piaby nie są odosobnione, potem w tym samym duchu wypowiedziało się jeszcze parę osób, więc śmiało można uogólnić wnioski.
Ludzie którzy bredzą coś o capoerzystach z zaskoczenia rozwalających kopami żołnierzy uzbrojonych w karabiny z bagnetami (karabinów bez bagnetów nie używano w wojsku już od końca XVIII w.) sami wystawiają się na pośmiewisko i tyle.
a co do ulicy hmm.... w końcu co drugi polak to morderca i mega super hiper mualti fucker kubuś puchatek pogo fighter kogo oni nie pokonali : przynajmniej pozleważ się można
Ty masz coś do kolegi Kubusia Puchatka? Jak to przeczyta to pewnie sam ciebie zjebie ale tymczasem mogę napisać, że za Kubusiem to możesz razem ze swoim mestre trampki nosić i po piwo mu skakać.
I na koniec taki kwiatuszek :-) co to jest "pozleważ" ?
Wosiu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cięcia vs. pchnięcia - ciężka brygada Bałakława
- Ponad rok temu
-
Praca nóg...
- Ponad rok temu
-
podstawy; materialy instruktazowe !!
- Ponad rok temu
-
destrukcyjna siła noża
- Ponad rok temu
-
Hanwei Practical Katana 1070-GT .... pomoz mi...
- Ponad rok temu
-
jak zmieniac uchwyt z prostego na odwrotny ?
- Ponad rok temu
-
władca pierscieni-broń
- Ponad rok temu
-
Ilustrisimo
- Ponad rok temu
-
Dystanse?
- Ponad rok temu
-
zdrowe łokcie VS iaido