Praca nóg...
Napisano Ponad rok temu
Dlatego chciałem się dowiedzieć czy macie może jakieś rady i pomysły jak nad tym nalezy pracować. Na co zwracać uwagę a co można spokojenie odłożyć na półeczkę z napisem " w dalekiej przyszłości"??
Napisano Ponad rok temu
ogólnie chodzi o to żeby mieć lekkośc ruchów no i na tyle zrównoważony sposób poruszania żebys w każdym momencie mógł zmienić kierunek ruchu, a także żeby zmieniać tempo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tymi szermierzami to dobry pomysl tylko ze moze podpatrzyc nie tych sportowych bo oni tylko do przodu i do tylu.
Napisano Ponad rok temu
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.... hm wyzywasz mnie to w niedziele stan przede mna... i kij w reku trzymaj... a i tak ci niepomoze..
zle sie dzieje ze forum nam padło... tu malo jest znawców na Budo ,wiecej to tacy internetowi"wirtualni" znawcy tematu...
ale niepraktykujacy...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
adres
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ZŁAMANY REGULAMIN
PODANIE LINKU DO INNEGO FORUM
BLOKADA NICKA - 18 GRUDNIA
Napisano Ponad rok temu
Pytałem czy da się gdzieś z Wami panowie posparrować nożem w niedzielę, a nie o adres strony klubowej
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Niepodam cie miejsca i czasu. Przyjdz na trening zobacz zapytaj trenera i to wszystko. Ja nie jestem rzecznikiem prasowym, i tych inf. ci niepodam... takze w te niedziele musisz pocwiczyc walke z cieniem...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Popróbuję tej tajemnej metody, czy oprócz gry w klasy może być "guma"?trening do pracy nóg... a może gra "w klasy"?
Abanico wstukał
To tak "cfaniaku"? Wyzwanie rzucasz wiedząc, że w niedzielę pojawić się nie mogę....... hm wyzywasz mnie to w niedziele stan przede mna... i kij w reku trzymaj... a i tak ci niepomoze..
Wielkie dzięki za link 8)
Napisano Ponad rok temu
No dobra, masz mnie Z tym że to staaaare czasy
Co do treningów - ja mam gdzie i u kogo trenować nóż, chciałem sobie przyjacielsko posparować w ramach wymiany doświadczeń. Z cieniem doświadczeniami już się nawymieniałem 8)
Pozdrawiam,
AdamD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
podstawy; materialy instruktazowe !!
- Ponad rok temu
-
destrukcyjna siła noża
- Ponad rok temu
-
Hanwei Practical Katana 1070-GT .... pomoz mi...
- Ponad rok temu
-
jak zmieniac uchwyt z prostego na odwrotny ?
- Ponad rok temu
-
władca pierscieni-broń
- Ponad rok temu
-
Ilustrisimo
- Ponad rok temu
-
Dystanse?
- Ponad rok temu
-
zdrowe łokcie VS iaido