budo_Szczepan napisał
Aaaaaaaaaaaaaa ==' sensei Marek i sensei Hoffmann to dwie rózne osoby!!!!!Mysle ze gosciu jest najbardziej zajebisty jaki tylko moze byc, jesli chodzi o aikido 8)no to mamy marek hoffman i co ty na to szczepan?
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_Szczepan napisał
Aaaaaaaaaaaaaa ==' sensei Marek i sensei Hoffmann to dwie rózne osoby!!!!!Mysle ze gosciu jest najbardziej zajebisty jaki tylko moze byc, jesli chodzi o aikido 8)no to mamy marek hoffman i co ty na to szczepan?
Napisano Ponad rok temu
Ależ nie. Moja własna ocena.Twoja ocena oceny innych której jeszcze nie poznałaś, tak tak jusiOcena oczywiście
Moja ocena może obejść się bez zapoznania się ze zdaniem innych aikidoków
![]()
Napisano Ponad rok temu
Szczepan weź no, znowu mylisz kwestię, albo piszesz to co uzgadnialiśmy privem albo co? 8)Mysle ze gosciu jest najbardziej zajebisty jaki tylko moze byc, jesli chodzi o aikido 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znaczy Jusi, to sa twoje kandydatury, na najbardziej zjebistych aikidokow w Polsce? - to jest PYTANIE :wink:Sensei Roman Hoffmann ma 5 dan Aikikai
A sensei Marek Podolczyński 2 dan ^^
Napisano Ponad rok temu
Zgadza się :wink: <-to jest odpowiedźZnaczy Jusi, to sa twoje kandydatury, na najbardziej zjebistych aikidokow w Polsce? - to jest PYTANIE :wink:Sensei Roman Hoffmann ma 5 dan Aikikai
A sensei Marek Podolczyński 2 dan ^^
Napisano Ponad rok temu
Czy ZJEBISTY to pozytywna cecha? Mnie to się kojarzy ze zjebaniem.Znaczy Jusi, to sa twoje kandydatury, na najbardziej zjebistych aikidokow w Polsce? - to jest PYTANIE :wink:
Napisano Ponad rok temu
Prorock!!! Pff...Czy ZJEBISTY to pozytywna cecha? Mnie to się kojarzy ze zjebaniem.Znaczy Jusi, to sa twoje kandydatury, na najbardziej zjebistych aikidokow w Polsce? - to jest PYTANIE :wink:
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam!!!!!!!!!!!! Literowka.Czy ZJEBISTY to pozytywna cecha? Mnie to się kojarzy ze zjebaniem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co jest brane pod uwagę:
Napisano Ponad rok temu
Po namysle stwierdzilam ,ze lista bylaby zbyt dluga,bo znam wielu zajebistych aikidokow, znam tez paru dupkow , ale przeciez nie o tym mowaWiesz jak to jest Pasquda, JakisTypek robi co chce na Vortalu... :roll: Poza tym wal smialo swoje typy .....
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Co myslicie o moich typach podanych powyzej. Bo nie moge sie doczekac komentarza ?
Napisano Ponad rok temu
Rusz mozgiem pinek, moze milczenie cos oznacza? :wink:Bo nie moge sie doczekac komentarza ?
Napisano Ponad rok temu
A może utwórzmy listę najgorszych aikidoków! :roll: :twisted: :wink:Po namysle stwierdzilam ,ze lista bylaby zbyt dluga,bo znam wielu zajebistych aikidokow, znam tez paru dupkow , ale przeciez nie o tym mowa
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu