No co ty szczepan, przecież ustaliliśmy na privie co mamy pisać, weź mi tu ten tego nie zmieniaj kwestii swojejCo rozumiesz przez slowo zajebisty?
szczepanisko - stare psisko ;>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nazwiskami to tak nie wypada...Ale chociarz by sensei Hoffmann czy sensei Marek^^Jusi, jakbys mieszkala tyle czasu poza Polska, to bys jeszcze dziwniejsze pytania zadawala :wink:Drogi Szczepanie jakie Ty dziwne pytania zadajesz? Jak kto jest zajebistym aikidoką w Poslce...
No to walnij Jusi pare nazwisk....smialo!!! 8)
Napisano Ponad rok temu
no to widzisz szczep?an 8)
Napisano Ponad rok temu
Widzisz Fiodku jak Ty rozsądnie myśliszJa napiszę: Roman Hoffman jest zajebistym aikidoką?
Napisano Ponad rok temu
Jusi:Widzisz Fiodku jak Ty rozsądnie myślisz
jak na końcu jest znak zapytania to oznacza że to jest zdanie pytające czy twierdzące?
Napisano Ponad rok temu
Sensei Marek sensei Hoffmann^^czyli mamy hoffman marek, czy hoffman i marek?
no to widzisz szczep?an 8)
Napisano Ponad rok temu
sensei to dla dziewczynek, ja mogę normalnie: hoffman marek tak? ale czy on nie ma innego imienia? zresztą nieważne, no to mamy marek hoffman i co ty na to szczepan?Sensei Marek sensei Hoffmann^^
Napisano Ponad rok temu
W tym przypadku zapewne,że popełniłes literówkę :wink:Jusi:
Widzisz Fiodku jak Ty rozsądnie myślisz
jak na końcu jest znak zapytania to oznacza że to jest zdanie pytające czy twierdzące?
Napisano Ponad rok temu
Eghm...Nie tylko dla dziewczynek=-=' Ma sensei Roman ale lepiej brzmi Hoffmann :wink:sensei to dla dziewczynek, ja mogę normalnie: hoffman marek tak? ale czy on nie ma innego imienia?
Sensei Marek sensei Hoffmann^^
Napisano Ponad rok temu
Jak to nie ważne?! Ważne! :> Wiesz to są osoby które sa dla mnie wzorami. Nie wiem jak inni aikidocy i aikidoczki się wypowiadajasensei to dla dziewczynek, ja mogę normalnie: hoffman marek tak? ale czy on nie ma innego imienia? zresztą nieważne, no to mamy marek hoffman i co ty na to szczepan?
Sensei Marek sensei Hoffmann^^
Napisano Ponad rok temu
Noooo, czyli jak będę czytął gazetę lub inne książki to mam nie zwracać uwagi na znak zapytania, bo autor zapewne się pomylił, heh, to tego uczą w obecnych szkołach? ignored na ? 8)W tym przypadku zapewne,że popełniłes literówkę :wink:
Napisano Ponad rok temu
Tego uczy forum aikido Czasem zdarzaja się literówki:P Zresztą Fiodku możesz sam interpretować autora i pomyśleć,że to wydawnictwo zmieniło kropkę na znak zapytania. :wink:Noooo, czyli jak będę czytął gazetę lub inne książki to mam nie zwracać uwagi na znak zapytania, bo autor zapewne się pomylił, heh, to tego uczą w obecnych szkołach? ignored na ? 8)
W tym przypadku zapewne,że popełniłes literówkę :wink:
Napisano Ponad rok temu
WZORAMI? nosisz męskie ciuszki? no wiesz co jusi? ok okJak to nie ważne?! Ważne! :> Wiesz to są osoby które sa dla mnie wzorami. Nie wiem jak inni aikidocy i aikidoczki się wypowiadaja
ale to drugie zdanie jest ciekawie złożone: twierdzisz że nie wiesz co myślą inne aikidoczki i aikidocy bo się jeszcze nie wypowiedzieli? to bardzo sensownie złożona myśl ci powiem a tak na marginesie jest możliwa ocena tego co powiedzieli inni bez widzenia tej oceny? hehehe
Napisano Ponad rok temu
Tia, już wiem dlaczego tak gmatwają aikidocy se życie, jak widzisz znak zapytania interpretujesz go na różne sposoby nie jako znak zapytania no przecież to za proste by było, lepiej dojść do tego okrężnymi drogami...Tego uczy forum aikido Czasem zdarzaja się literówki:P Zresztą Fiodku możesz sam interpretować autora i pomyśleć,że to wydawnictwo zmieniło kropkę na znak zapytania. :wink:
o jaaaa ależ mi się to zdanie udało i jak pasuje do filozofii aikido
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście,że jest. Tylko nie sądzę,żeby drogi Szczepan oczekiwał jedynie mojej wypowiedzi. Ja już powiedziałam kogo uwazam za super aikidoków w Polsce. A z zagranicznych widziałam jedynie dwóch.Wiec za bardzo nie moge oceniać.WZORAMI? nosisz męskie ciuszki? no wiesz co jusi? ok okJak to nie ważne?! Ważne! :> Wiesz to są osoby które sa dla mnie wzorami. Nie wiem jak inni aikidocy i aikidoczki się wypowiadaja
ale to drugie zdanie jest ciekawie złożone: twierdzisz że nie wiesz co myślą inne aikidoczki i aikidocy bo się jeszcze nie wypowiedzieli? to bardzo sensownie złożona myśl ci powiem a tak na marginesie jest możliwa ocena tego co powiedzieli inni bez widzenia tej oceny? hehehe
Napisano Ponad rok temu
Fiodku jaka filozofia jest taka jest. I każdy uznaje jaką chceTia, już wiem dlaczego tak gmatwają aikidocy se życie, jak widzisz znak zapytania interpretujesz go na różne sposoby nie jako znak zapytania no przecież to za proste by było, lepiej dojść do tego okrężnymi drogami...
Tego uczy forum aikido Czasem zdarzaja się literówki:P Zresztą Fiodku możesz sam interpretować autora i pomyśleć,że to wydawnictwo zmieniło kropkę na znak zapytania. :wink:
o jaaaa ależ mi się to zdanie udało i jak pasuje do filozofii aikido
Napisano Ponad rok temu
Ocena oczywiście Moja ocena może obejść się bez zapoznania się ze zdaniem innych aikidoków8O
Oczywiście,że jest.
Napisano Ponad rok temu
Twoja ocena oceny innych której jeszcze nie poznałaś, tak tak jusiOcena oczywiście Moja ocena może obejść się bez zapoznania się ze zdaniem innych aikidoków
Napisano Ponad rok temu
Mysle ze gosciu jest najbardziej zajebisty jaki tylko moze byc, jesli chodzi o aikido 8)no to mamy marek hoffman i co ty na to szczepan?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
optymalna ilosc zajec
- Ponad rok temu
-
Egzamin teoretyczny ?
- Ponad rok temu
-
Ludzie którzy poświęcili życie aikido
- Ponad rok temu