szczepanisko - stare psisko ;>
Napisano Ponad rok temu
tak przy okazji co tam u wasz mówią na ten nasz rząd (aferki) i aikido w polsce?
Napisano Ponad rok temu
Raczej siem ludzie interesuja tym ze cene na karte na metro podniesli juz 3 raz w tym roku, razem ok 20%. To dotyczy 2 milionow ludzi TUTAJ.
Wydaje mi sie ze poza Polska, nikogo nie obchodzi kto i jak w Polsce kradnie w rzadzie.
Aikido w Polsce? A to tam cwicza aikido??? 8O 8O 8O przestraszony przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Ty szczepan, wiesz ilu tu jest zajebistych aikidoków?, weź się do kupy i powiedz serio co łoni tam mówią, btw. znają berger i jej anana kofana? a może błochowiak z pedałami? 8)Aikido w Polsce? A to tam cwicza aikido??? 8O 8O 8O przestraszony przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Ilu? No powiedz kto, tylko powiedz kto jest taki zajebisty???Ty szczepan, wiesz ilu tu jest zajebistych aikidoków?,
Qrde felek, co ty do mnie mowisz? Co to za berger i anana, znowu jakis slang z Lublina? :roll: :wink: :wink: Z jakimi pedalami??? Masz nowy rower czy co?weź się do kupy i powiedz serio co łoni tam mówią, btw. znają berger i jej anana kofana? a może błochowiak z pedałami? 8)
Sz. (kompletnie zagubiony, jak dziecko we mgle....)
Napisano Ponad rok temu
chyba trzeba przygotowywać i wysyłac Szczepanowi płytkę z topowwymi nagraniami, bo oni tam w tej dziczy to nawet nie widzą kto rządzi w ONZ i jak poznać pedała :wink: .
Szczepan, a jakie są u was modne skarpetki ?
Pancer
Napisano Ponad rok temu
Pancerku, jak to jakie?Szczepan, a jakie są u was modne skarpetki ?
Pancer
CIEPŁE 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzies niedaleko Iraku? Bo tam polskie wojsko broni kraju od terrorystow?mój brajadk ze stanów mówi, że oni tam w ogóle nie kojarzą gdzie jest Polska bo ich to nic nie obchodzi, ciekawe czy nasz Szczepcio wie gdzie jest ta cała Polska
Napisano Ponad rok temu
Stare przyslowie z Himalayow mowi: "punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia" :wink: Dla tubylcow z Czarnego Ladu ty tez mieszkasz na dzikiej polnocyto ze tak zapytam z jakiej dzikiej polnocy szczepan jestes na 1 rzut to mi sie wydawalo ze skandynawia a potem patrze i jakies ameryki tu wychodza
Obecnie cwicze tutaj:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ty szczepan, wiesz ilu tu jest zajebistych aikidoków?, weź się do kupy i powiedz serio co łoni tam mówią, btw. znają berger i jej anana kofana? a może błochowiak z pedałami? 8)
Traz tu poprawic nie Berger tylko Beger, Renata beger bo Szczepan moze dlatego nie wiedziec kto to.
Szczepan tok:
Gdzies niedaleko Iraku? Bo tam polskie wojsko broni kraju od terrorystow? Cholera to USA tez lezy gdzies kolo Iraku moze jestesmy sasiadami, bo tam amerykanskie wojsko broni kraju od terrorystow.[/b]
Napisano Ponad rok temu
Drogi Szczepanie jakie Ty dziwne pytania zadajesz? Jak kto jest zajebistym aikidoką w Poslce...Ilu? No powiedz kto, tylko powiedz kto jest taki zajebisty???Ty szczepan, wiesz ilu tu jest zajebistych aikidoków?,
Qrde felek, co ty do mnie mowisz? Co to za berger i anana, znowu jakis slang z Lublina? :roll: :wink: :wink: Z jakimi pedalami??? Masz nowy rower czy co?weź się do kupy i powiedz serio co łoni tam mówią, btw. znają berger i jej anana kofana? a może błochowiak z pedałami? 8)
Sz. (kompletnie zagubiony, jak dziecko we mgle....)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jusi, jakbys mieszkala tyle czasu poza Polska, to bys jeszcze dziwniejsze pytania zadawala :wink:Drogi Szczepanie jakie Ty dziwne pytania zadajesz? Jak kto jest zajebistym aikidoką w Poslce...
No to walnij Jusi pare nazwisk....smialo!!! 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja w ogole nie orientuje sie w polityce polskiej. Zeby Fiodor nie napisal topiku o Millerze, to bym nie wiedzial kto jest premierem
Tutaj w ogole NIKT nie ma pojecia co sie dzieje w Polsce, no moze oprocz paru ludzi co systematycznie to sledza w tv satelitarnej. Ale z czasem to obojetnieje, bo mnie to nie dotyczy. To tak, jakbys ty sledzil codziennie z pasja, w tv jakie wydarzenia sie dzieja na Alasce. :?
Napisano Ponad rok temu
Zaraz, zaraz...to premierem jest Miller? 8Opinek21,
Ja w ogole nie orientuje sie w polityce polskiej. Zeby Fiodor nie napisal topiku o Millerze, to bym nie wiedzial kto jest premierem
Napisano Ponad rok temu
Ja napiszę: Roman Hoffman jest zajebistym aikidoką?
Co rozumiesz przez slowo zajebisty?
Napisano Ponad rok temu
A nie jest???[Zaraz, zaraz...to premierem jest Miller? 8O
O!!! Qrcze, znowu palnalem jakies glupstwo..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
optymalna ilosc zajec
- Ponad rok temu
-
Egzamin teoretyczny ?
- Ponad rok temu
-
Ludzie którzy poświęcili życie aikido
- Ponad rok temu