pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kaligula-miałeś niezłego fuksa nosząc w Anglii backlocka. Prawo dotyczące noży jest tam bardzo konserwatywne: wszystkie ostrza dłuższe niż 2,5' są nielegalne i wszystko-dokładnie wszystko co ma blokadę jest również nielegalne (na dobrą sprawę toole także). Co gorsza jeśli cię przyuważą z takim "utility tool" to nie kończy się na konfiskacie a na więzieniu. Fatal error... a na Oxford Street i tak widziałem pociachanego gościa. Jak widać nawet najostrzejsze sankcje nie eliminują problemu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na ta stronke trafilem przez przypadek - wchodzac na stronke kravmaga znalazlem link i...: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdeczka dziwne - ja nie wnikam. A co do rad "zalapcie sie na sekcje zwlok" itp. - ja jestem skrzywiony przez Ogrisha i RottenaNa ta stronke trafilem przez przypadek - wchodzac na stronke kravmaga znalazlem link i...: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a jak oceniasz ich porady - np. tę :"... Jeżeli to ty jesteś poszkodowany, spróbuj zapisać czas zdarzenia i założenia opaski w widocznym miejscu. Jeżeli stan się pogarsza i jest beznadziejny spróbuj pozostawić jakiś ślad wskazujący na sprawcę..."
8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tą opaską chodzi o to, żeby lekarz wiedział jak długo ją masz by nie doszło do martwicy tkanek z powodu braku dopływu krwi. Jak tamujesz opaską uciskową to odcinasz ten dopływ i po to jest ważna godzina. Nie pamiętam jak długo mozna mieć opaskę zaciśniętą. Miałem to na PO parę lat temu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu