Panowie lepiej na początek nastawić się na jakość, a nie na ilość.
Kiedy będzie jakość (wyniki) sekcje będą powstawać (mam nadzieję), jak grzyby po deszczu.
oczywiście nie zgadzam się z tym drugim stwierdzeniem , bo pierwsze jak najbardziej
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Panowie lepiej na początek nastawić się na jakość, a nie na ilość.
Kiedy będzie jakość (wyniki) sekcje będą powstawać (mam nadzieję), jak grzyby po deszczu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie uwazasz, ze wlasnie od tego trzeba bylo zaczac, zamiast od razu obrzucac nas blotem?M&M's - przedstaw swoj punkt widzenia na ta sprawe
To samo, niestety, moge powiedziec o tobie.jak na razie nic konstruktywnego nie napisales.
Wyraznie, to sie czepiasz i piszesz bzdury, podobnie jak twoj kumpel Hast. Co znaczy to "jezeli"?! A jezeli sa informowani o tym, ze ten kurs w zadnym razie nie uprawnia do oficjalnego prowadzenia zajec, to co? Przeprosisz? Podobnie jak Borute, ktorego z taka pasja opluwales "zaocznie"?Ja pisze wyraznie ze jesli uczestnicy mysla ze po takim kursie zostana instruktorami i ktos ich w tym przekonaniu utwierdza to jest to smiech na sali i wtedy nie oplaca sei im na cos takiego isc.
Oczywiscie, ze ci przyslania. Kto ma oczy, ten widzi.Napisz moze jedno - jak ma sie ten kurs do kursow instruktorski pod wzgledem prawnym ? i nie wykrecaj sie tym ze mi nienawisc do BJJ-Polska oczy przyslania.
Alez oczywiscie:moge mowic tak jak ja to widze. Po to jest to forum aby dyskutowac i prosze bardzo mnie przekonac ze nie mam racji bo wiadomo moge widziec rzeczy tylko czesciowo.
Nie rozsmieszaj mnie Martius. Jak ktos jest mocno zainteresowany, to niech zapyta Karola, jak zostal instruktorem sportu ze specjalizacja judo. Hasta i pozostalych teoretykow pozdrawiam i zapewniam, ze bynajmniej nie po dziesieciu latach cwiczenia judo.Srodowisko MA powinno dbac o wykwalifikowana kadre trenerska i nie myslec tylko o rozwoju wielkosciowym ale i o rozwoju wiedzy na temat metodyki itd... itp...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyraznie, to sie czepiasz i piszesz bzdury, podobnie jak twoj kumpel Hast. Co znaczy to "jezeli"?! A jezeli sa informowani o tym, ze ten kurs w zadnym razie nie uprawnia do oficjalnego prowadzenia zajec, to co?
Pod wzgledem prawa obowiazujacego w Polsce ten kurs nie daje ZADNYCH uprawnien do prowadzenia zajec.
O CZYM WSZYSCY UCZESTNICY BYLI POINFORMOWANI NA POCZATKU.
Hasta i pozostalych teoretykow pozdrawiam i zapewniam, ze bynajmniej nie po dziesieciu latach cwiczenia judo.
M&M's
Napisano Ponad rok temu
To samo, niestety, moge powiedziec o tobie.
jak na razie nic konstruktywnego nie napisales.
Wyraznie, to sie czepiasz i piszesz bzdury, podobnie jak twoj kumpel Hast. Co znaczy to "jezeli"?! A jezeli sa informowani o tym, ze ten kurs w zadnym razie nie uprawnia do oficjalnego prowadzenia zajec, to co? Przeprosisz? Podobnie jak Borute, ktorego z taka pasja opluwales "zaocznie"?
O CZYM WSZYSCY UCZESTNICY BYLI POINFORMOWANI NA POCZATKU.
Alez oczywiscie:
Slyszalem, ze Martius to jeden ze znanych podwarszawskich pedofili, ktory zwabia nieletnich do swojego "klubu", szczegolnie gustujac w chlopcach. Jezeli sie myle, to go pierwszy przeprosze, ale najpierw prosze mnie przekonac, ze to nieprawda. Moze widze cos czesciowo.
Tak dla mnie, Martius, wygladaja twoje wypowiedzi na tematy zwiazane z Boruta, Carlao i Bjj-Polska - po prostu smierdza...
Nie rozsmieszaj mnie Martius. Jak ktos jest mocno zainteresowany, to niech zapyta Karola, jak zostal instruktorem sportu ze specjalizacja judo. Hasta i pozostalych teoretykow pozdrawiam i zapewniam, ze bynajmniej nie po dziesieciu latach cwiczenia judo.
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiscie przy takim interlokutorze nerwy moga puscic.O dziekuje i wlasnie tu poniosly Cie nerwy - wygadales się publicznie ze Karol ma instruktora sportu ze specjalizacja judo nie cwiczac nawet judo - czyli zalatwial uprawnienia nalewo. Inne uprawnienia i stopnie tez tak zalatwiacie ?
Czyli popelnil przestepstwo razem z osoba ktora go na kurs przyjela i wydala papiery czyli jes twspolwinny przestepstwa.
Karol powinien Ci wrecz podziekowac za upublicznienie tej informacji![]()
![]()
Widzisz, gdyby ta nienawisc cie tak nie oslepiala, to moze bys pomyslal, ze nasz kurs koncza ludzie, ktorzy maja juz chocby "instruktora samoobrony". I co jest wowczas nielegalne?Acha powiadamiacie ludzi ze jest prowadzenie po takim kursie jest nielegalne ale zezwalacie im na prowadzenie zajec ??
Czyzbys napisal ze bierzecie udzial w przestepstwie i tak publicznie sie do tego przyznajesz ??
Napisano Ponad rok temu
Ba, dowiedzialem sie niedawno iz jeden z "absolwentow" twierdzil iz posiada niebieski pasek Bjj. Dla mnie bomba.
![]()
Napisano Ponad rok temu
Karol najzupelniej legalnie i oficjalnie ukonczyl kurs instruktora sportu na AWF-ie. Niczego nie zalatwial. Nic nie kombinowal. Byli tez i ludzie, ktorzy cwiczyli judo - rok, moze dluzej,
Widzisz, gdyby ta nienawisc cie tak nie oslepiala, to moze bys pomyslal, ze nasz kurs koncza ludzie, ktorzy maja juz chocby "instruktora samoobrony". I co jest wowczas nielegalne?
Napisano Ponad rok temu
... na zajęcia przychodzi judoka (senior) i robi takiego instruktora jak chce...
Napisano Ponad rok temu
.misiek2... ja jak poszedlem na swoj pierwszy trening (a bylo to calkiem niedawno... obecnie jestem po ok 3/4 miesiaca treningow) to bylem zielony w chwytanych, no i nadal jestem, bo jeszcze wielu rzeczy nie potrafie, ale mam nadzieje ze potrafilbym wychwycic razace bledy w wykonywaniu podstawowych technik... pozatym chyba mi nie powiesz ze po 6 specjalistycznych treningach nie potrafilbys wychwycic razacych bledow w wykonywaniu np. lewego prostego... i o to mi chodzi odnosnie bjj... uwazam ze po takim przeszkoleniu jestes w stanie wychwycic te wieksze i srednie (mniejsze to uwazam ze to jush sprawa indywidualna... wyjdzie czy sie przykladales jak ci tlumaczyli czy nie) bledy w wykonywaniu PODSTAWOWYCH technik (takiego dajmy na to mostkowania)... to by bylo na tyle, pzdr!
ps. wesolych swiat (heh, czuc jush klimat 8) )
Napisano Ponad rok temu
Dowiedzialem sie ostatnio, ze Hast twierdzil, ze ma purpurowy pas w bjj. Dla mnie bomba.
M&M's
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hast przestan pieprzyc bez sensu ze trener-instruktor-prowadzacy zajecia musi startowac w zawodach a jak nie startuje to znaczy ze teoretyk. A wg mnie jezeli trener startuje to znaczy ze zaniedbuje swoich podopiecznych bo zamiast sie zajac nimi to sie soba zajmuje. Albo jedno albo drugie jezeli ma byc zrobione dobrze. I tyle.
A jak chcesz sprawdzic umiejetnosci to przyjedz i zawalcz. Mysle, ze nikt ci nie odmowi. Ja "teoretyk" wlacznie.
Napisano Ponad rok temu
Eee, jaka szanujaca sie organizacja korzysta z bezplatnych kont pocztowychbjjpolska@wp.pl
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu