jak na razie nic konstruktywnego nie napisales.
To samo, niestety, moge powiedziec o tobie.
ja przedstawilem ludziom co to sa uprawnienia instruktorskie i jak sie dziela i jak sie je zdobywa. Pochwal sie co Ty przedstawiles ??
Wyraznie, to sie czepiasz i piszesz bzdury, podobnie jak twoj kumpel Hast. Co znaczy to "jezeli"?! A jezeli sa informowani o tym, ze ten kurs w zadnym razie nie uprawnia do oficjalnego prowadzenia zajec, to co? Przeprosisz? Podobnie jak Borute, ktorego z taka pasja opluwales "zaocznie"?
Acha powiadamiacie ludzi ze jest prowadzenie po takim kursie jest nielegalne ale zezwalacie im na prowadzenie zajec ??
Czyzbys napisal ze bierzecie udzial w przestepstwie i tak publicznie sie do tego przyznajesz ??
Co do Twojego "Kolegi" Boruty sie nie bede wypowiadal pisanie o czlowieku wstawiajacym na forum zdjecia pederastow i niewinnie siedzacego ponad pol roku w areszcie za usilowanie gwaltu nie jest w moim guscie. Po prostu gratuluje towarzystwa
O CZYM WSZYSCY UCZESTNICY BYLI POINFORMOWANI NA POCZATKU.
Czyli jak napisales kurs instruktorski ktory tak naprawde nie jest kursem instruktorskim - dziekuje za przyznanie mi racji.
Alez oczywiscie:
Slyszalem, ze Martius to jeden ze znanych podwarszawskich pedofili, ktory zwabia nieletnich do swojego "klubu", szczegolnie gustujac w chlopcach. Jezeli sie myle, to go pierwszy przeprosze, ale najpierw prosze mnie przekonac, ze to nieprawda. Moze widze cos czesciowo.
Tak dla mnie, Martius, wygladaja twoje wypowiedzi na tematy zwiazane z Boruta, Carlao i Bjj-Polska - po prostu smierdza...
Alez oczywiscie masz prawo tak uwazac w szczegolnosci ze o towarzystwie w jakim sie obracasz wie cala Polska zainteresowania Twojego kolegi wklejajacego tu ciekawe fotki tez sa znane.
ja wiem to spisek - faszystow, zydow, masonow, pedofili itd.
Nie rozsmieszaj mnie Martius. Jak ktos jest mocno zainteresowany, to niech zapyta Karola, jak zostal instruktorem sportu ze specjalizacja judo. Hasta i pozostalych teoretykow pozdrawiam i zapewniam, ze bynajmniej nie po dziesieciu latach cwiczenia judo.
O dziekuje i wlasnie tu poniosly Cie nerwy - wygadales się publicznie ze Karol ma instruktora sportu ze specjalizacja judo nie cwiczac nawet judo - czyli zalatwial uprawnienia nalewo. Inne uprawnienia i stopnie tez tak zalatwiacie ?
Czyli popelnil przestepstwo razem z osoba ktora go na kurs przyjela i wydala papiery czyli jes twspolwinny przestepstwa.
Karol powinien Ci wrecz podziekowac za upublicznienie tej informacji
Widzisz napisales duzo tekstu a znowu nic konstruktywnego na temat nie uslyszelismy - ani ile kurs trwa, ani wymogi od kandydatow, ani o kosztach kursu, ani o kwalifikacjach jakie on daje.
Cala Twoja wypowiedz skupia sie na probie oczernienia mojej osoby ale tak jak juz wspomnialem srodowisko w ktorym obracam sie ja cieszy sie troche lepsza opinia niz to w ktorym obracasz sie Ty (nie umniejszajac rozsadnym osobom w Waszym srodowisku) wiec jak myslisz ile procent czytajacych to jest za mna ile za Toba ?? mysle ze jakies 80 do 20
a na czyja korzysc ocen sam
Kazdy wie ze sa osoby zdajece szkoly na trojkach ale same inne nawet nie chodza do szkoly tylko za nich inni zdaja egzaminy - jedni i drudzuy koncza te szkoly. Sa ludzie zdajacy na prawo jazdy po dziesiec razy i w koncu zdaja inni zalatwiaja za lapowe bez egzaminu na lewo.
Kogo powinno sie bardziej szanowac cwaniaczkow czy ludzi ciezko pracujacych na to co maja ?
M&M's - i kto tu jest zaslepiony ??? - jestes wyksztalconym, inteligentnym czlowiekiem - nie mlokosem z 2-3 miesiecznym stazem treningowym - wiesz co ? - ludzi ciezko zrozumiec