Dresiarze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a i chyba (mimo wszystko) bezpieczniej się czuję w W-wie na Centralnym niż w Berlinie na Zoo.
Co???No nie wiem.Nie wiem kiedy ostatnio byles w Berlinie,ale Zoo jest bezpiecznym miejscem,nawet w nocy,tym bardziej,ze po dworcu permanentnie buja sie policja patrolujaca hall i caly plac przed dworcem.
Kiedys byl tam syf,ale te czasy juz bezpowrotnie minely.
Madhornet,mysle,ze Macias ma racje,ze dresiarz to tylko termin orientacyjny okreslajacy ludzi o pewnej mentalnosci.Jest to takie potocznie przyjete okreslenia dla takiego ulicznego bandziora.Ale nie musi on koniecznie nosic dresu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piaba: oni jeszcze lubia nosic spodnie bigstara i skóre do tego, nie zmienia to faktu ze jak sie taki gosc ubierze w dres (a tyle sie slyszy o dresiarzach teraz) to jakis licealista latwiej wyskakuje z kasy
a tak przy okazji mialem kiedys taka sytuacje. Ide se z kumplem podziemiem i z tylca podlecial jakis gostek i chcial kase, no to mowimy ze nie mamy. On sypnal standardowy tekst ze jak znajdzie to jego, a ja mu ze nie i juz. I wiecie jaka reakcja? "ale wy jestescie" i wygladal jakby sie mial zaraz rozplakac jakis nowicjusz sie trafil
Napisano Ponad rok temu
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Dlatego dlamnie dresem moze byc koles w ginsach i koszuli flanelowej al ejak kroi , wymusza i si ewozi to nazywam go dresem ;];]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1- moja matka wkurw....
2- forumowicz ktory dostaje się na dział ulica albo walka nożem i tego samego dnia kupuje nóz:)
Napisano Ponad rok temu
a ja wam powiem, ze są dwie rzeczy gorsze niz dresy i inne.
1- moja matka wkurw....
2- forumowicz ktory dostaje się na dział ulica albo walka nożem i tego samego dnia kupuje nóz:)
ha ha ha :?
aha czyli jak ktos kupi se nóż to cie bardziej wkurwia niz dresiarz tak ? bosh......i kto to mówi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I to nie (jak sie pozornie wydaje) dres zakuty w pelna zbroje plytowa ;], lecz koles, ktory slucha metalu (po ciuchach widac) i chodzi po ulicy ograbiajac dzieciaki. Na szczescie jest mniej grozny niz zwykly dresik, bo na silke nie chodzi
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps.sorki za bledy ort.jestem dysoryografem
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
mi powiedzieli że mam dys..dys... ze jestem dysdebil matematyczny( dyskalkulia) ale na pocieszeni dodam, zę jak mi postawisz piwko za ta informacje to moge je liczyć w nieskończonoścl. nawet w pierwiastkach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kobiety...
- Ponad rok temu
-
samoobrona w Toruniu
- Ponad rok temu
-
3000 skradzionych komórek w trójmiescie w tym roku!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Film o kibolach
- Ponad rok temu
-
Systemy i sztuki walki, a ulica. Częste pytania nt ulicy.
- Ponad rok temu
-
streetboxing
- Ponad rok temu
-
Opis zdażenia
- Ponad rok temu
-
O przemocy na ulicy w "Rozmowach w Toku"
- Ponad rok temu
-
Policja...