Kobiety...
Napisano Ponad rok temu
Jaką widzicie możliwość obrony przed dziewczyną? Ostatecznie bić trochę głupio, a takie sytuacje zdażają się coraz częściej - kilka dziewczyn chce skasować komórkę, kasę, cokolwiek... Albo wyżyć się na imprezie...
A jak wszyscy wiedzą kobiety w "tych sprawach" są dużo bardziej brutalne od facetów...
Napisano Ponad rok temu
Ale mam kumpla bramkarza ,któremu zdarzały się akcje z rozwścieczonymi panienkami na dyskotece. On generalnie dżentelmenem jest i jak taka szumi ,to on tylko osłania jaja i uspokaja ją (jego ulubiony tekst wtedy to "taka ładna a taka głupia" - podobno to na większość działa jak usłyszą "ładna" ,hmm ,ja na ich miejscu tym bardziej wściekłbym się za "głupia" ) ,pozwalając ze stoickim spokojem prać się po pysku i drapać - aż do czasu przybycia posiłków ,bo jego kumple z bramki już dżentelmenami nie są i zasadzić plombę pannie to dla nich nic.
Ale raz zebrał kopa w jaja od panny z partyzanta ,za to że brutalnie obszedł się z jej chłopakiem. I jakkolwiek jest to jedno z najtwardszych monstrów jakie znam (raz zebrał żelazną rurką w czoło i tylko łuk brwiowy mu poszedł) - to jebnął na glebę i kwiczał ,podczas gdy chłopak z ekipą rzucili się na niego kupą. No i znów kawaleria uratowała mu dupsko Spacyfikowali tamtych i pannę przy okazji ,ale on jeszcze przez parę dni krwią siusiał.
Czyli generalnie - jak dymią do Ciebie panny - chroń jaja i uważaj czy mają narzędzia. Bo tak poza tym ,to panny raczej słabo biją i raczej do facetów nie skaczą. Ale mogą stanowić swoistą prowokację i odwróćenie uwagi np od stolika zerwie się ogr z rykiem "co pyskujesz do mojej żony" ( true story ) ,albo dasz się takiej namówić na "numerek" a tu za rogiem ekipa czeka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale zgodze sie z Combatem,ze jesli dziewczyna robi sie agresywna,nie mozna traktowac jej jak kobiete,tylko jak normalnego agresora.I nie jest wtedy chamstwem bronienie sie przed taka kobieta(czy dziewczyna).
Czasami trzeba po prostu uspokoic taka "penere" lewym prostym
Co innego jednak,jesli jakas laska broni swojego kolesia np. na imprezie.Wtedy,mysle,powinno sie probowac ja uspokoic przez skrocenie dystansu,tak,zeby nie mogla juz uderzac(najlepiej chwycic jej rece) :twisted: .Normalnym jest,ze jesli jej koles jest lany przez innych, dziewczyna bedzie probowala go bronic.Wtedy trzeba miec wyczucie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w zyciu nie spotkalem sie z sytuacja panny ktora kroi...bez sensu. takie zastanawianie sie nad obrona przed kobieta na forum o sw to jakies przegiecie paly jest
No też sądzę, że to lekkie przegięcie - czyżby się kończyły ciekawe tematy :roll:
Napisano Ponad rok temu
w zyciu nie spotkalem sie z sytuacja panny ktora kroi...bez sensu. takie zastanawianie sie nad obrona przed kobieta na forum o sw to jakies przegiecie paly jest
mojego kumpla probowaly skroic 3 dresiary, po tym jak jedna dostala z liscia to daly sobie spokoj odchodzac wyzywajac go od takich i owakich
Napisano Ponad rok temu
BTW rownouprawnienie to jest ale ladnej panny bym w zyciu nie uderzyl
Napisano Ponad rok temu
jezeli nie ma innego wyjscia to sadze ze wystarczy pare "plaskaczy" w koncu nie chce potem refundowac tej panience rekonstrukcji czaszki po prawym sierpowym, nie mowiac juz o kacu moralnym
(..)
jak panna jest ladna (a za takie uwazam ladne i szczoplutkie ) to ci krzywdy nie zrobi, a jak to jakas chamowa tobym probowal ostudzic z plaska, a jak nie... no to pozostaje piącha
BTW rownouprawnienie to jest ale ladnej panny bym w zyciu nie uderzyl
To bym dopiero mial moralniaka jakbym dal sie takim skroic
Mezczyzna ma przewage fizyczna nad kobieta, i zamiast prac ja po twarzy moze poprostu obezwladnic :-)
Napisano Ponad rok temu
Tak jestMezczyzna ma przewage fizyczna nad kobieta, i zamiast prac ja po twarzy moze poprostu obezwladnic :-)
Do parteru i tam z nią porobić pare rzeczy :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Cytowali jakiegos socjologa,ktory twierdzil , ze z czasem to wlasnie przestepczosc wsrod dziewczyn bedzie wiekszym niebezpieczenstwem niz
aktualnie poczynanie "drechow" na ulicy. Ale wiadomo,dziennikarze lubia rozdmuchiwac rozne sprawy i czesto wyolbrzymiaja.Bo ja narazie nie slyszalem ani nie widzialem zadnych akcji,w ktorych to laski by kroily.
Ale ja sie tez moge mylic...
Napisano Ponad rok temu
A jak :peace: :peace:Tak jestMezczyzna ma przewage fizyczna nad kobieta, i zamiast prac ja po twarzy moze poprostu obezwladnic :-)
Do parteru i tam z nią porobić pare rzeczy :twisted: :twisted: :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
samoobrona w Toruniu
- Ponad rok temu
-
3000 skradzionych komórek w trójmiescie w tym roku!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Film o kibolach
- Ponad rok temu
-
Systemy i sztuki walki, a ulica. Częste pytania nt ulicy.
- Ponad rok temu
-
streetboxing
- Ponad rok temu
-
Opis zdażenia
- Ponad rok temu
-
O przemocy na ulicy w "Rozmowach w Toku"
- Ponad rok temu
-
Policja...