Początek- czyli od czego zacząć
Napisano Ponad rok temu
Zapisuję się za 2 tygodnie na siłownie i nie wiem co mam zrobić aby przez pół roku doprowadzić siebie do jakiegoś normalnego wyglądu Chodzi mi o to, że jestem raczej chudy (a nawet bardzo) i chcę przez to pól roku coś ze sobą zrobić. Nie chodzi mi tu o żadne superbicepsy, ani muskuły. Oczywiście po tym pól roku dalej będe ćwiczyl, ale najważniejsze są dal mnie te 6 miesiące.. Dzięki z góry za wszelkie info! p.s. ani razu nie byłem jeszcze na siłowni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam!
Zapisuję się za 2 tygodnie na siłownie i nie wiem co mam zrobić aby przez pół roku doprowadzić siebie do jakiegoś normalnego wyglądu Chodzi mi o to, że jestem raczej chudy (a nawet bardzo) i chcę przez to pól roku coś ze sobą zrobić. Nie chodzi mi tu o żadne superbicepsy, ani muskuły. Oczywiście po tym pól roku dalej będe ćwiczyl, ale najważniejsze są dal mnie te 6 miesiące.. Dzięki z góry za wszelkie info! p.s. ani razu nie byłem jeszcze na siłowni.
8O Efekt w pol roku ? Wcinaj koks, innej rady nie ma... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie ma na Twojej silowni instruktora?ale powtarzam, że nie chodzi mi o żadne muskuły!! I koksu też nie chcę. Więc jak: znajdzie się jakas rada dla początkującego??
Duzo cwicz, każda grupe miesniowa raz w tygodniu, jedz duzo białek, srednio weglowodanow oraz malo tluszczy. Pamietaj abys wykonywal cwiczenia dokladnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ej niemowcie mu takich rzeczy bo sobie to wezmie chlopak do serca i co bedzie?chlopaku wal testosteron albo przynajmniej kreske przed treningiem co by sie wiecej sily mialo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poniedzialek i czwartek - klatka triceps
wtorek i piatek - barki biceps
sroda - plecy nogi
+ brzuch codziennie
no na pierwsze 2 miesiace to napewno jest dobry trening. I jak mi ktos powie "a nie bo barkow nie robi sie po klacie ... bla bla bla" Dupa, to jest ogolnorozwojowka i wprowadzenie do normalnych treningow. Na poczatku to w zadnym stopniu nie przeszkadza. Rob 2 cwiczenia na wolnych i jedno na maszynach. Nie forsuj sie zbytnio. NIE NAKLADAJ DUZYCH CIEZAROW. Ucz sie techniki wykonywania cwiczen. Zawsze pamietaj o prostym kregoslupie. A po 2 miesiacach sam bedziesz wiedzial co robic. Juz chlopaki z silowni sie za Ciebie wezma. Mysle ze wczesniej i od razu biedziesz robil normalny trening, ale to nie wiem czy tak dobrze. Ja po 3 miesiacach na tym treningu wskoczylem na 80kg na klate, biceps robilem 12nastkami a barki tak 40-50 kg na serie. Bylem zadowolony. Zycze powodzenia i pamietaj z tym ciezarem. Nie przesadzaj!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tłuszcze...
- Ponad rok temu
-
Czy pot ma kolor??
- Ponad rok temu
-
Therma Pro