Początek- czyli od czego zacząć
Napisano Ponad rok temu
Zapisuję się za 2 tygodnie na siłownie i nie wiem co mam zrobić aby przez pół roku doprowadzić siebie do jakiegoś normalnego wyglądu Chodzi mi o to, że jestem raczej chudy (a nawet bardzo) i chcę przez to pól roku coś ze sobą zrobić. Nie chodzi mi tu o żadne superbicepsy, ani muskuły. Oczywiście po tym pól roku dalej będe ćwiczyl, ale najważniejsze są dal mnie te 6 miesiące.. Dzięki z góry za wszelkie info! p.s. ani razu nie byłem jeszcze na siłowni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_tomek18 napisał
Witam!
Zapisuję się za 2 tygodnie na siłownie i nie wiem co mam zrobić aby przez pół roku doprowadzić siebie do jakiegoś normalnego wyglądu Chodzi mi o to, że jestem raczej chudy (a nawet bardzo) i chcę przez to pól roku coś ze sobą zrobić. Nie chodzi mi tu o żadne superbicepsy, ani muskuły. Oczywiście po tym pól roku dalej będe ćwiczyl, ale najważniejsze są dal mnie te 6 miesiące.. Dzięki z góry za wszelkie info! p.s. ani razu nie byłem jeszcze na siłowni.
8O Efekt w pol roku ? Wcinaj koks, innej rady nie ma... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_tomek18 napisał
A nie ma na Twojej silowni instruktora?ale powtarzam, że nie chodzi mi o żadne muskuły!! I koksu też nie chcę. Więc jak: znajdzie się jakas rada dla początkującego??
Duzo cwicz, każda grupe miesniowa raz w tygodniu, jedz duzo białek, srednio weglowodanow oraz malo tluszczy. Pamietaj abys wykonywal cwiczenia dokladnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_zjarany_swistak napisał
Ej niemowcie mu takich rzeczy bo sobie to wezmie chlopak do serca i co bedzie?chlopaku wal testosteron albo przynajmniej kreske przed treningiem co by sie wiecej sily mialo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poniedzialek i czwartek - klatka triceps
wtorek i piatek - barki biceps
sroda - plecy nogi
+ brzuch codziennie
no na pierwsze 2 miesiace to napewno jest dobry trening. I jak mi ktos powie "a nie bo barkow nie robi sie po klacie ... bla bla bla" Dupa, to jest ogolnorozwojowka i wprowadzenie do normalnych treningow. Na poczatku to w zadnym stopniu nie przeszkadza. Rob 2 cwiczenia na wolnych i jedno na maszynach. Nie forsuj sie zbytnio. NIE NAKLADAJ DUZYCH CIEZAROW. Ucz sie techniki wykonywania cwiczen. Zawsze pamietaj o prostym kregoslupie. A po 2 miesiacach sam bedziesz wiedzial co robic. Juz chlopaki z silowni sie za Ciebie wezma. Mysle ze wczesniej i od razu biedziesz robil normalny trening, ale to nie wiem czy tak dobrze. Ja po 3 miesiacach na tym treningu wskoczylem na 80kg na klate, biceps robilem 12nastkami a barki tak 40-50 kg na serie. Bylem zadowolony. Zycze powodzenia i pamietaj z tym ciezarem. Nie przesadzaj!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tłuszcze...
- Ponad rok temu
-
Czy pot ma kolor??
- Ponad rok temu
-
Therma Pro