sorry Mersi ale szczena mi opadla po przeczytaniu Twojego postu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiesz wydaje mi sie ze ten zwiazek ma dotacje panstwowa wiec w interesie jego nalezy powolywanie na swiatowe inprezy zawodnikow ktorzy reprezentuja poziom mogacy zagwarantowac miejsca medalowe i godnie reprezentuja kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a Tobie sie wydaje ze to grupa kolesi co sobie wysylaja swoich uczniow za panstwowe pieniadze na wycieczki czy co????????????????
No tak jeszcze raz się przekonałam, że większość z Was, a szczególnie Ty Tomaszu nic, ale to kompletnie nic nie wiesz na temat reali w jakich musi działać Polski Związek Wushu, ani nic nie wiesz o samym PZWS a szczególnie o prawie jakiemu podlega każdy Związek (szczególnie o tych dotacjach, które tak podkreślasz).
Dlatego proszę Cię nie wydziwiaj tutaj, bo nie masz o niczym zielonego pojęcia tzn. źle się wyraziłam nie chcę Cię, ani nikogo obrażać - sorki,
ale nie masz pojecia o rzeczywistości. A marzyć to możemy, ale bez obrażania się na wzajem.
Powiem to tak i zapamietajcie to sobie: NIE MACIE PRAWA OBRAŻAĆ ANI PODWAŻAĆ AUTORYTETU A PRZEDEWSZYSTKIM INTENCJI I POSTĘPOWANIA działaczy Polskiego Związku Wushu, ponieważ jak już wspomniałam nic naprawdę nie wiecie o PZWS, o tym się na tym forum przekonałam na postawie wielu Waszych postów. Zresztą to samo tyczy się wielu instruktorów i ich szkół obgadywanych przez ich "niby" uczniów.
Ja nie chcę nikogo bronić, ale nienawidzę jak ktoś kogoś obgaduje, a już broń Boże oskarża innych szczególnie jeśli sam nie wiele wie.
Ktoś z naszego światka (napewno też Wam znany) powiedział mi bardzo mądrą rzecz (którą Ja też wielu z Was próbowałam przekazać i cieszę się, że nie tylko Ja tak myślę):
Nie wiele zdziałamy (w rozwoju Wushu) jeśli będziemy rozpamietywać stare grzeszki i różne niesnaski!!! Ja tylko dodam, że to dotyczy obu stron czyli Zarządu PZWS i wszystkich Was-NAS!!
Może wreszcie byśmy wzieli się do roboty, a nie tylko bezsensownie gadali - bo to w niczym nie pomoże, a przede wszystkim nic nie zmieni!!
Wyjaśniając ten chłopak co mieszka w Chinach i tam startuje to niby w jakich barwach, bo nie słyszałam aby w Polskich. Ćwiczy w Chinach należy do jakiś Chińskich szkół i pewnie startuje z ich ramienia to niby jak ma reprezentować Polskę na MŚ? - może sie mylę, bo nie jestem pewna o kogo chodzi.
Samo obywatelstwo Polskie nie wystarczy! obowiązują pewne przepisy m.in. należenia do Kadry Polski itd.
Zastanawiam się czy sens jest tutaj tyle gadać, ponieważ wydaje mi się, że wcale nie chcecie nic zrozumieć - każdy wie swoje a inni (grzecznie mówiąc) głupoty gadają. No cóż nie należy się poddawać może mowy tronowe do ludu Polskiego odniosą kiedyś skutek :roll:
A tak, aby powstrzymać komentarze typu "szczęka mi opada, tobie się wydaje, ze ..." większość moich wypowiedzi jest oparta na faktach, a nie na wydaje mi się. Jeśli jest inaczej to piszę o tym (czyli: wydaje mi się itp.)
Trzymajcie się, powodzenia i miejcie szacunek dla ludzi, którzy cokolwiek próbuja robić, a nie tylko gadają i marzą czy gorzej - udzielają samych dobrych rad sami robiąc niewiele lub nic. :wink: