Bolace, spiete kaptury
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takie coś się robi od stresówE tam Ja twardy facet nic bym sobie z tego ze mnie boli nie zrobil zbytnio. Ale chodzi o moja kobiete. Nic nie cwiczy nic nie nosi, poprostu tak ma.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- stajemy prosto ze złączonymi nogami, ręce wyciągamy do góry jak najwyżej; potem opuszczamy ręce w dół i znów wyciągamy do góry.
- stajemy we framudze drzwi, stopy zostają w miejscu, ręce na framugę do góry i tułów wypychamy do przodu
- (z pomocą partnera) obejmujemy się rękoma dookoła tułowia (lewa ręka w prawo, prawa w lewo), a partner powoli ciągnie za dłonie zwiększając naciągnięcie
- stajemy w lekkim rozkroku, jedną rękę prostujemy przed siebie równolegle do podłogi, drugą chwytamy się (podchwytem) za łokieć wyprostowanej ręki. Teraz należy przyciągać do siebie wyprostowaną rękę.
- siedząc na krześle obracamy się do tyłu nie unosząc pośladków - obracając się w lewo prawą ręką łapiemy za lewy podłokietnik, lewą za oparcie i naciągamy plecy; w drugą stronę odwrotnie.
- opieramy dłonie o stół mniej więcej na wysokości bioder, stopy wycofujemy do tyłu, aż kąt między nogami a tułowiem będzie miał około 90 st. Teraz naciskamy tułowiem w dół naciągając plecy.
- w klęku podpartym robimy "koci grzbiet" i jego odwrotność czyli "wklęsłe" plecy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a poważnie to może w końcu kobietę wyślesz gdzieś na jakieś ćwiczonka?
w tym przypadku polecam trening całych pleców (w tym prostowników), barki, klatka i rozciąganie (przed i po ćwieczeniach) + ćwiczonka karku oczywiście (ale delikatnie), grunt na początku nie forsować, masaże i rozgrzewanie
powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problemy z sylwetką
- Ponad rok temu
-
trening silowy zaraz po treningu sztuki walki
- Ponad rok temu
-
przyrost klatki piersiowej
- Ponad rok temu
-
Jak zrzucic tluszczyk i dodac miesni
- Ponad rok temu
-
Dieta
- Ponad rok temu
-
Białko....
- Ponad rok temu
-
Kopnięcia z obciążeniem nóg - tak czy nie?
- Ponad rok temu
-
rozciąganie nóg
- Ponad rok temu
-
Jaki trening?
- Ponad rok temu
-
Blagam pomozcie...
- Ponad rok temu