[quote name="budo_Marreco"]czym mogliśmy sobie zasłużyć? Niech sam moderator wyjaśni co ma do naszej grupy.[/quote]
Robicie wokół siebie za dużo szumu
[quote name="budo_Marreco"]
Raczej nie
[/quote]
Raczej napewno.
Czemu nie pisze o innych grupach tyle co o naszej ?? Na pewno by sie coś znalazło.
[/quote]
Z poznawaniem mojej grupy nie mam problemów. Z natury jestem ciekawski, to dobra cecha "chcieć wiedzieć". Wiedza to potęga. Z drugiej strony: "Z przyjaciółmi żyj blisko, z wrogami jeszcze bliżej".
A poza tym weźmy ostatnią sprawę z Mestre Nem. Dużo plotek krążyło na ten temat jednak nikt w miejscu publicznym, jakim bez wątpienia jest forum, nie pisał nic w tej sprawie. Bo niby po co? Ich sprawa... A szanowny pan moderator nie dość że z zainteresowaniem interesuje się wszystkim, co się dzieje u nas, to do tego jeszcze wszystko wyciąga na światło publiczne.[/quote]
Gdybym o sprawie dowiedział się w tajemnicy pod zaufanej osoby - moze mialbys racje. A wszystko co zrobilem to skopiowalem tekst skierowany do publicznosci, zapisany na publicznym forum jakim jest ksiega. Jedynie Subido moze miec pretensje - prawa autorskie i wykorzystanie tekstu bez jego zgody
Wszak to tylko cytat. Wiec skupcie się na sobie.
Co do Mestre Nem - osoba do tego upowazniona wypowiedziala sie - sa jakies niejasnosci?
Trochę kultury Uirapuru, argumenty w stylu "wpis był na księdze gości, która też jest miejscem publicznym i kazdy może tam wejść" jakoś nikogo nie przekonują.
[/quote]
Mów za siebie, jeśli Ciebie nie przekonują to już Twoja sprawa. I gdzie tu brak kultury? Brak kultury to mógłbym zacytować za postem Kiliego. A księga na Waszej stronie - czy chcesz tego czy nie - jest miejscem publicznym wedlug wszelkich definicji.
Jeśli ktoś sie będzie interesował tym co się dzieje w ABADA to z pewnością zajrzy na naszą stronę i poczyta sobie.
[/quote]
No i w czym problem? Wszedlem, zajrzalem na stronke, przy okazji kliknąłem się w Księge Gości. Zbrodnia, brak kultury, czy co?
Ale widać Tobie zależy na tym, żeby naszą grupę przedstawić w oczach wszystkich w jak najgorszym świetle. Lepiej zastanów się nad tym co robisz, bo nikomu nic dobrego to nie przyniesie...[/quote]
[/quote]
Wszystko ma swój sens, każde działanie ma swój cel
Na podstawie tej sytuacji udziele Wam - bezpłatnej
- porady:
1) Zamknijcie Księge Gości
2) Zróbcie porządek ze swoimi ludźmi
3) Nie udzielajcie się na necie
4) Przestańcie liczyć na to, że ukryjecie cos w internecie