Treningi w Kartuzach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Yo moze zamiast któtko skomentowac powiesz cos wiecej? Sporo osob juz mowilo ze Mestre Nem chce odejsc i jest usuniety z loga Adg w Brasil. Fajnie by bylo gdyby ktos kompetenty wyjasnil w koncu tą sprawe.oj niestety chyba się zawiedziesz,bo nasza grupa ma się dobrze i tak też pozostanie :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szanowny pan moderator powiedzial slowa ktore bardzo dobrze weszly mi w pamiec : "....ta grupa [Artes das Gerais] bylaby fajna bez Nem'a". taki stosunek maja uczniowie do swojego mistrza w Adg ?? hmmm wiec chyba niedlugo, lub moze juz teraz wreszcie grupa AdG bedzie fajna grupa przynajmniej wedlug Uirapuru.
Przykład tu i teraz: kiedy wypowiedziałem te słowa?
Nigdy nie chciałem tego powiedzieć, nikomu tego nie powiedziałem, i pewnie nigdy tego nie powtórze, nie chce by to było nadużywane i nie chce, by wyszło na słowa ważkie. To co powiedziałeś to czyste oszczerstwo. Szanuje Mestre Nem tak, jak szanuję własnego ojca. A bywa, że nawet bardziej.
Napisano Ponad rok temu
Gadacie bzury...Graduado Coxinha wypowiedzial sie na temat naszej grupy(AdG)...Mestre Nem nie odchodzi od Artes das Gerais..niewiem jak mogliście coś takiego wymyślić....
właśnie o to mi chodziło,że Graduado Coxinha wypowiedział się na temat naszej grupy(AdG)no i wszystko już powinno być jasne,a nie ciągle drązą ten temat.pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj nieladnie, nieladnie, bluzgac na swojego Mestre. :wink:kiedy to powiedziales Uirapuru ?? to bylo jeszcze za czasow jak Cipo byl w AdG i prowadzil zajecia na gedanii. powiedziales to do mnie i do Guarana zdaje sie ze nawiazujac do tego ze dla Mestre Nem bardzo wazne sa pieniadze i porownujac go jako czlowieka (nie capoeriste) do Instrutora Dodo, po tym jak zostaliscie zaproszeni na roda podczas warsztatow przeprowadzanych przez Dodo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedz to Moderatorowi :twisted:nie ladnie wyjawiac rzeczy , ktore sie slyszalo prywatnie
Napisano Ponad rok temu
forum abada jest chyba publiczne , wiec nie ma zwiazku . jezeli chodzi o cos innego to sprawa prywatna , a nie dotyczaca tego topicu.
Napisano Ponad rok temu
Nawet jeśli, to nie ćwiczyłem wtedy w AdG tylko u Calango. Powiedziałem w życiu jedną rzecz, która wciąż za mną chodzi i której bardzo się wstydzę. Ale to nie były te słowa.
Napisano Ponad rok temu
A Ty Uirapuru nie dawaj się sprowokować, poprostu zamknij temat i nie odpowiadaj jak jakieś bzdury piszą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zamiast odpowiedzieć, to wysuwacie wątpliwe kontrargumenty
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Capoeira w Sosnowcu
- Ponad rok temu
-
Co z Mestre Nem?
- Ponad rok temu