lamusy a MA ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze to byc zamkniety w sobie, zahukany chlopak, ktory boi sie i nie potrafi przeciwstawic
Drugi model, to gosc ktory sie przeciwstawia i obrywa bo nie potrafi sie obronic, ale nigdy nie chyli czola, ale probuje sie bronic - nieskutecznie. Jest wkurwiony i chce cos zmienic.
Z tego drugiego mozna zrobic fightera.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to wez mi wytlumacz gdzie tych policjantow bija dla zabawy bo strasznie jestem ciekawy.NAjwyrazniej sie nie zrozumielismy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiecie co panowie ćwicze troszkę kravkę osttnio też biegam.Jestem postury elfa anemika.65kilo i 178 cm wzrostu.powiem wam szczerze że jak widze kolesia którego oceniam na powyżej 100 kilo to mi się blokada włancza(Metal ze mnie kiepski) chociaż z różnych powodów moge mieć ochote łep mu Uj...ć w połowie kręgosłupa.(rozewać na pół-czyli w jeszcze prostszych słowach: okaleczyć).I tyle odnośnie masy do techniki.
Nie wiem jak bym się zachował w prawdziwej walce za słaby jestem aby to sprawdzić w praktyce.I choć jak juz musieliście się domyśleć doświadczenia nie mam to mam nadzieję że da się wytrenować do walki każdego(większe szanse dla mnie).a co do psychiki to wierze że każdego można dopasować do wszystkiego.Tylko że niektórym zajmie to więcej czasu niż innym.
Sorry za zadługi tekst i niekoniecznie mądry.
Bywajcie
Przybysz
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozterki....
- Ponad rok temu
-
Najlepsza samoobrona w Warszawie!?
- Ponad rok temu