a dlaczego nie dzwonicie na policje ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nooo...ale dlaczego do 45 lat ?? ja będe miał jeszcze sporo do 40 kiedy bede mógł odejść ) na emeryturei prywatnie tepic takich młodych łosi jak ty )jak ktos zostaje juz glina to szybko o tym zapomina i najwygodniej jest popracowac do 45 lat potem emeryturka calkiem pokazna mozliwosc podjecia jeszcze pracy odprawa itp. Wiekszosci o to chodzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
troche obserwuje...trochę poczyta...
troche usłyszy od taty przy obiedzie a troche od kolegów na podwórku...
mądrze robi bo tylko prowokuje i to tylko dlatego , że jest w sieci.
na zywo taki gośc jak spajk nie prowokuje bo może wyłapac GONGA od bardziej krewjkiegi interlokutora.
dlatego koledzy prosze rzeczowo kolege spajka traktowac i nie wdawac sie z nim w polemiki z wyzwiskami bo on tylko na to czeka...prosze punktowac go w dyskusji jak w ringu: pac..pac..pac..i runda nasza .
poza tym podniecony spajk pisze strasznie długie posty i oszczedźmy mu pretekstów do ich pisania mając na względzie kolegów z modemami...
a już najwiekszym cierpieniem dla kolegi spajka będzie zlewanie jego postów....oooo...to może zbyt wielka kara .....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spytaj milicjanta! On Ci wskaże drogę!"
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Tak jak pisal Saszak,malo kto z nas widzial jakakolwiek dramatyczna sytuacje opisywane tak czesto przez media.Nie mowie o pobiciach,tylko o morderstwach,strzelaninach itp.
Nie przypominam sobie, zebym to pisal :-)
spajk - a w tej zadymie co to ja opisywales - ci dzielni obywatele skrobneli cos do Inspektoratu na temat calego zajscia czy zadowolili sie stwierdzeniem "Ta policja to jest chujowa! Poopowiadamy to na lewo i prawo!"?
W Lodzi jezdza takie tramwaje z napisem "Spoleczenstwo + Policja = Przestepczosc bez szans"
No i ja sie stosuje do tego sloganu, moj wklad jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oraz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
sprawa jest (po fakcie) smieszna!to co wyprawia policja i gazety.jestem bezposrednio zamieszany w ta sprawe i moge miec przykre konsekwencje...dlaczego?!bo to ja go znalazlem krwawiacego,bo to ja mu uratowalem dupe zaprowadzajac go do szpitala!!!! to co wypisuja w gazetach to bzdury!w kazdym art. sa zupelnie inne fakty!naprawde polska zaczyna byc panstwem bezprawia.co z tego ze ranny jest rugbista dosyc masywny,dobrze zbudowany,z wielkimi osiagnieciami...dostal nozem wtedy zaden styl zadna sztuka walki nie pozwoli mu uniknac tego....wielkie roczarowanie z mojej strony dla lodzkiej policji oraz gazet...cala szkola nie zapomni tego ...NIGDY
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pomocy
- Ponad rok temu
-
FORUMOWICZE NA RAUSZU .....
- Ponad rok temu
-
WSDP na filmach
- Ponad rok temu
-
Przeciwnik na ulicy
- Ponad rok temu
-
jak zaczac (samoobrona)
- Ponad rok temu
-
Duży Format w GW 29.09.03
- Ponad rok temu
-
Napad i ciekawa sprawa.
- Ponad rok temu
-
Ciekawa stronka
- Ponad rok temu
-
Pobicie na ulicy w bialy dzien - zlamany nos.
- Ponad rok temu
-
Reakcja ludzi - jednak może być inaczej
- Ponad rok temu