Skocz do zawartości

Zdjęcie

a dlaczego nie dzwonicie na policje ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
131 odpowiedzi w tym temacie

budo_baku
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 59 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: a dlaczego nie dzwonicie na policje ?
madhornet a powiedz mi kto w dzisiejszych czasach nie robi przekretów ?? Jak sie ma zone i dzieci na utrzymaniu to sie chce dla nich jak najlepiej. Popatrz na lekarzy kasy maja po uszy a przekrety ciagle robia to zaszyja komus narzedzia w brzuchu to jakies inny przekret i kara ich za to nie spotyka
  • 0

budo_cougar
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1675 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jak ktos zostaje juz glina to szybko o tym zapomina i najwygodniej jest popracowac do 45 lat potem emeryturka calkiem pokazna mozliwosc podjecia jeszcze pracy odprawa itp. Wiekszosci o to chodzi

nooo...ale dlaczego do 45 lat ?? ja będe miał jeszcze sporo do 40 kiedy bede mógł odejść ;) ) na emeryturei prywatnie tepic takich młodych łosi jak ty ;) )
  • 0

budo_yak
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1087 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

zaszywanie ludziom w brzuchach innych rzeczy, to mi sie podoba! to dopiero mega PRZEKRET :) a ci kierowcy co robia wypadki! to przekrecacze sa dopiero. a piloci? hehehe. do rozpuku mnie rozsmieszyles.
  • 0

budo_cougar
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1675 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

uczciwie nalezy powiedziec , że spajk to mądry chłopiec...wiedze czerpie garsciami...
troche obserwuje...trochę poczyta...
troche usłyszy od taty przy obiedzie a troche od kolegów na podwórku...
mądrze robi bo tylko prowokuje i to tylko dlatego , że jest w sieci.
na zywo taki gośc jak spajk nie prowokuje bo może wyłapac GONGA od bardziej krewjkiegi interlokutora.
dlatego koledzy prosze rzeczowo kolege spajka traktowac i nie wdawac sie z nim w polemiki z wyzwiskami bo on tylko na to czeka...prosze punktowac go w dyskusji jak w ringu: pac..pac..pac..i runda nasza ;) .
poza tym podniecony spajk pisze strasznie długie posty i oszczedźmy mu pretekstów do ich pisania mając na względzie kolegów z modemami...
a już najwiekszym cierpieniem dla kolegi spajka będzie zlewanie jego postów....oooo...to może zbyt wielka kara .....
  • 0

budo_spajk
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 830 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tak mozesz oszczedzic mi pretekstow jeszeli wyzbedziesz sie typowej dla policjanty buty a przejdziesz do rzeczowej dyskusji. Gdybym ja pracowal w policji to tez bym bronil tej pracy i kolegow ktorzy ze mna pracuja. Dlatego jestem w stynie cie zrozumiec. Nie mialbys powodu mnie wylapywac bo nie jestem na bakier z prawem wiec ta satysfakcjia by cie ominela. Na zywo moge ci powiedziec to samo co teraz moze nie mam we wszystkim racji ale jednak nie wszystko co mowie jest bez sensu. Wcale tez nie jestem podniecony bo nie ma czym ani kim jesli chcesz zlewac moje posty prosze bardzo jakos sie od tego nie poplacze a i kara to nie jest dla mnie zadna. Szkoda bo na pewno masz czlowieku wieksze doswiadczenie i wiedze od wielu z nas ale nie piszesz rzeczowo tylko wychylasz sie z bezsensowna krytyka
  • 0

budo_cougar
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1675 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pac..pac..pac..i runda dla policji.
  • 0

budo_spajk
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 830 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Miejmy nadzieje ze przyjdzie kiedys taki czas ze bedzie mozna powiedziec o policji i policjantach tylko same dobre rzeczy. N´Tylko kiedy to nastapi w XXII wieku ? Czy moze wczesniej za jakies dwa pokolenia ? Obawiam sie ze obecne pokolenie juz tego nie doczeka. Temat byl dlaczego niedzwonicie na policje ano dla tego ze przestala nas bawic zabawa w gluchy telefon. Byla tez taka powiastka jak to dziad gadal do obrazu no to tez czesto mozna porownac. Wiec dlatego nie dzwonimy.
  • 0

budo_telex
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 676 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

"Spytaj milicjanta! On Ci prawdę powie!
Spytaj milicjanta! On Ci wskaże drogę!"
:wink: :D :)
  • 0

budo_yak
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1087 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

telex jaki oldschoolowy pankowiec :)
  • 0

budo_saszak
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 328 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tak jak pisal Saszak,malo kto z nas widzial jakakolwiek dramatyczna sytuacje opisywane tak czesto przez media.Nie mowie o pobiciach,tylko o morderstwach,strzelaninach itp.

Nie przypominam sobie, zebym to pisal :-)

spajk - a w tej zadymie co to ja opisywales - ci dzielni obywatele skrobneli cos do Inspektoratu na temat calego zajscia czy zadowolili sie stwierdzeniem "Ta policja to jest chujowa! Poopowiadamy to na lewo i prawo!"?

W Lodzi jezdza takie tramwaje z napisem "Spoleczenstwo + Policja = Przestepczosc bez szans"
No i ja sie stosuje do tego sloganu, moj wklad jest.
  • 0

budo_spajk
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 830 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Podejzewam ze cos napisali ale pewnie bez efektu bo podobno znowu byly zadymy a policja nie interweniowala. Jest przysowie ze najciemniej pod latarnia. Taki sam bezsens jak monitoring niby po to by ludzie mogli czuc sie bezpiecznie a w praktyce czesto bezurzyteczny. Jezeli wiesz o czym mowie to pownie widziales reportaz na TVN jak gosc pozorowal wlamanie czy napad z bronia w reku i nic nikt niczego nie zauwazyl. Tak samo jest w innych miastach. W moim rodzinnym skatowali mojego kumpla w samym centrum pod okiem kamery. Na przesluchaniu gliniaz mu powiedzial ze na widok niektorych gosci trzeba schodzic z ulicy bo oni sa agresywni i kazdy powinien wiedziec ze mozna dostac w pier.... Kamera podobno byla wylaczona wiedz dowodow brak. A jak ten kumpel chce to sobie moze na drodze cywilnej skarzyc, poszukac swiadkow ale tak wogole to ten pan glina odradza bo to i tak nic nie da. Takich przykladow sa tysiace. Gdyby wpierd.... synowi posla to by moze bylo inaczej.
  • 0

budo_wojtt
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1078 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dla tych ktorzy jeszcze sie nie zapoznali z tematem:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oraz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sprawa jest (po fakcie) smieszna!to co wyprawia policja i gazety.jestem bezposrednio zamieszany w ta sprawe i moge miec przykre konsekwencje...dlaczego?!bo to ja go znalazlem krwawiacego,bo to ja mu uratowalem dupe zaprowadzajac go do szpitala!!!! to co wypisuja w gazetach to bzdury!w kazdym art. sa zupelnie inne fakty!naprawde polska zaczyna byc panstwem bezprawia.co z tego ze ranny jest rugbista dosyc masywny,dobrze zbudowany,z wielkimi osiagnieciami...dostal nozem wtedy zaden styl zadna sztuka walki nie pozwoli mu uniknac tego....wielkie roczarowanie z mojej strony dla lodzkiej policji oraz gazet...cala szkola nie zapomni tego ...NIGDY
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024