Nóż "BUDO - Magia Stali"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
..Dokładnie - trochę cierpliwości Panowie (i Panie?),.... i tak podjęte zostały działania niebagatelnie szczytne i na dużą skalę. Jest projekt noża, propozycja nadruku, przybliżona liczba chętnych .... tylko czekać na oszacowanie kosztów przez kompetentną(e) osobę(y) (szczerze wątpię w zmieszczenie się w 300zł przy dotychczasowym projekcie - ale jak będzie trzeba to dam więcej ) - nie spierdzielmy tego w zarodku :twisted:....Troche cierpliwosci... :-)
Napisano Ponad rok temu
Kreatywność i szybkość dochodzenia do konsensusu (przynajmniej w najważniejszych kwestiach) -- na 5+! Nie chcę wystawiać ocen, ale kurczę, żałuję, że nie doczytałem wątku wcześniej... Prawdę mówiąc, trudno było uwierzyć, że na dyskusji się nie skończy!
Projekt końcowy jest super, ma zacięcie i duszę, raczej nic dodać nic ująć. W fazie zmian kojarzył się bardzo z Trackerem. Ale logo z przysłowiową już gołą babą to naprawdę pobrzmiewa odpustem w Krasnomłotach Nie sądzicie, panowie, że będzie to wyglądało jak pastisz prawdziwego ostrza? Goła dupa na customie bądź co bądź? Na rozkładówce mi nie przeszkadza, ale na nożu? Nie wiem...
Nie zmienia to faktu, że go chcę!!! Macie kolejnego chętnego. I czarny, tylko czarny, jak Ford T
pozdrawiam,
DomR
Napisano Ponad rok temu
słuchajcie a może sama baba bez noża 8O ...tzn. baba VB ...bez tych skomplikowanych szlifów i innych micrat...
pozdr,
Napisano Ponad rok temu
słuchajcie a może sama baba bez noża 8O ...tzn. baba VB ...
To ja rezygnuje. Jest juz 112 chetnyh wiec istnieje duze prawdopodobienstwo, ze gdy przyjdzie moja kolej to baba bedzie juz baaardzo wyeksploatowana.
No, chyba ze co 10 pryskac jakims spray'em i do piekarnika. PiterM cos o tym sposobie wspominal. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Na poczatku nozyk trzeba zobaczyc, przeliczyc itp. Nie chcialbym nikogo rozczarowac.
Trzymam kciuki.
Napisano Ponad rok temu
a co do panny na ostrzu... moim zdaniem pomysł jest w pyte (to oznacza że bardzo dobry, tak? ) męski i z jajem, przypominają sie babki malowane na samolotach... tylko tymbardziej nóż musiałby być zgrabniejszy...
Napisano Ponad rok temu
logo, jakiś pazurek, wilczy pyszczek, napis, nawet adres www mogą być
ale na razie jest za wcześnie na takie szczegóły
sprawa nieco przycichła, czy ktoś wie co się dzieje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
już lepsza była ta czacha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzie się podziewa kolega Bodo?
Pozdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wracając do projektu... to obstawiałbym wersję z wycięciem na grzbiecie, a jeśli nie, to z recurvem... żeby troche zgrabniejszy był, bardziej fighter niż maczeta...
A moze by tak rozpatrzyc jakis uchwyt na kciuk (czy jak sie to to nazywa) jak np. w busse groove:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A teraz serio - przy takim ksztalcie noza (podobaja mi sie obydwa projekty) to juz predzej zamiast baby napis 'kosiarz' albo 'spragniony krwi' dac....
no i balans musi byc OK. Jaka grubosc?
Napisano Ponad rok temu
Pora ruszyc temat
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
last-ditch selfdefense
- Ponad rok temu
-
Benchmade model 46 - short review...
- Ponad rok temu
-
Nóż BUDO... ???
- Ponad rok temu
-
wybor noza
- Ponad rok temu
-
Microholics Knife
- Ponad rok temu
-
10 Przykazań Kościoła Prawd Taktycznych.
- Ponad rok temu
-
Jakie opinie o nożach MOD?
- Ponad rok temu
-
Problem z wyborem noza
- Ponad rok temu
-
CS SRK czy Fallkniven A1?
Guest_budo_wysz_* - Ponad rok temu
-
Rękojeść ze skóry...