Microholics Knife
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratuluje Piter, jak sie sprawuje noz w terenie ? Jakies ciezsze testy juz przechodzil ?
No i zeby ostudzic zapaly nas wszystkich, zapodaj cene tegoz cacka
Napisano Ponad rok temu
A co do ceny, to jak dla mnie nie ma takiego pojęcia w przypadku tego noża. Cała historia wygląda tak... idea "naszego" noża zrodziła się jakiś rok temu. Na początku miały to być po prostu HALO2 bo w Microtechu było trochę gotowych ostrzy. Ale gdy już przyszło do znaczenia noży Tony stwierdził, że nie może nanieść na te ostrza logo Microholics... wszak jest w tym logo sztylet. A Dagger Logo oznacza jedno - ręczną robotę. Więc postanowił, że nie zrobi dla nas tych HALO na ostrzach fabrycznych... trwało to circa 10 miesięcy, ale Tony sam, ręcznie wyszlifował ostrze każdej z 25 sztuk tego noża. Od tak po prostu, sam z siebie... aby mógł w zgodzie ze swoim sumieniem umieścić na nim Dagger Logo. Oczywiście do tego ręczna polerka mechaniki, śrubek, przycisku... no i ten napis "hand ground by Anthony Marfione". Są to więc noże, których się po prostu nie kupi. Tony włożył w nie masę własnej pracy i z tego co wiem, nie ma co liczyć na powtórkę. Jest to dla mnie (i reszty z nas) nóż bezcenny... i to głównie w aspekcie sentymentalnym, metafizycznym, nie do zmierzenia po prostu...
Napisano Ponad rok temu
Trochę OT - ale co to jest z napisem Centurion?? Wygląda jak jakaś latarka (Sure fire??). A może mała luneta? Głupie pytanie może, ale chciałbym wiedzieć.
Co do noża - 8O
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Gratuluję wielkiego wyróżnienia!
Widziałem parę dni temu na microholics to cacko i pomyslałem że pewnie nie dane mi będzie zobaczyć je na własne oczy!
Raz jeszcze przyjm gratulację, Microholiku, od początkującego kolegi
w którego chorobę sameś go wpędził!
Pozdrawiam serdecznie!
Mithrandir
Napisano Ponad rok temu
za taki noz mozna zabic....
Napisano Ponad rok temu
Vince, w terenie? O czym ty mówisz...
W terenie czyli w codziennym uzytkowaniu
Co prawda nie wczytalem sie zbytnio w napisy na nozu, wiec dopiero teraz wiem, jaki to rarytas...takze zapomnij, ze pytalem czy noz przechodzil juz jakies ciezsze testy
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz gratuluję noża.
Napisano Ponad rok temu
W terenie czyli w codziennym uzytkowaniu
Halo2 na EDC ? to bardziej every day kill'y ... :twisted:
Btw. gratulacje Piter :-)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Punisher ten centurion 2 na zdjeciu to jest - jak dobrze zauwazyles - latarka firmy Surefire
Dzięki Vince! :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mowiles zonie ile to kosztowalo?
Piter ma bardzo wyrozumiałą i tolerancyjną małżonkę (pozdrawiam!) ale nie sądzę, aby chciała znać prawdę
A swoją drogą ciekawe ilu z nas mówi swoim kobietom ile tak naprawdę kosztuje ich hobby? Ja lojalnie stwierzam: nie infomuję.
Moja żona także nie mówi mi, ile ostatnio wydała na ciuchy. Dzięki temu stanowimy wyjątkowo spokojny model rodziny
Piter, przyłączam się do gratulacji - trzeba przyznać że taki Microtech to coś, co "tygryski lubią najbardziej". Będę przypominał się, abyć zabrał go na nastepne spotkanie.
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
10 Przykazań Kościoła Prawd Taktycznych.
- Ponad rok temu
-
Jakie opinie o nożach MOD?
- Ponad rok temu
-
Problem z wyborem noza
- Ponad rok temu
-
CS SRK czy Fallkniven A1?
Guest_budo_wysz_* - Ponad rok temu
-
Rękojeść ze skóry...