I tak zmieniając temat co waszym zdaniem jest leprze cell pump czy magnum 8000 ? (cena/jakość)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak w temacie
Ile ugotowane jajka mogą leżeć żeby sie nie zepsuły ? Bo jak jem po 10 dziennie i to w 3 posiłkach je mam to niechce mi sie 3 razy dziennie jaj gotować wiec wole z 30 na raz ugotować i mam na dłuzej ale niewiem jak długo mogą one takie leżeć zeby sie nie zepsuły ?
I tak zmieniając temat co waszym zdaniem jest leprze cell pump czy magnum 8000 ? (cena/jakość)
Napisano Ponad rok temu
koorwa ile jajek wciągaszJak w temacie
Ile ugotowane jajka mogą leżeć żeby sie nie zepsuły ? Bo jak jem po 10 dziennie i to w 3 posiłkach je mam to niechce mi sie 3 razy dziennie jaj gotować wiec wole z 30 na raz ugotować i mam na dłuzej ale niewiem jak długo mogą one takie leżeć zeby sie nie zepsuły ?
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
BILET BILETY NA WALKĘ ADAMEK vs. KLITSCHKO KLICZKO Tel. 797-698-977BILET BILETY NA WALKĘ ADAMEK vs. KLITSCHKO KLICZKO Tel. 797-698-977 |
Sztuki walki |
|
![]()
|
||
ile clomidu? |
Sterydy i Prohormony |
|
![]()
|
||
Ile w wyciskaniu do góry przez rok ćwiczeń ? |