Cold Steel Night Force wedlug Military.PL
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Chyba znow musze odwiedzic moja okulistke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę sobie: jakie ładne "nowości" wprowadził BM nawet mnie nie informując. Mamy więc BM Recon 1 oraz BM Elishewitz-I Big Amboina. Kupa śmiechu, kupa bzdur
I tylko jedno mnie w tym wszystkim zastanawia: mają Pitera za swojego doradcę, a takie głupoty wypisują.
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
A to od kiedy??? Owszem, napisałem dla nich niejeden artykuł do katalogu... niektórzy mówią, że coś na tematy "air & steel" wiem, a więc czemu miałbym przy okazji nie zarobić paru groszy? Ale nic im nie doradzam (choć jak widać pewnie by się przydało). A w sumie to szkoda, bo podobno doradcom nieźle się płaciI tylko jedno mnie w tym wszystkim zastanawia: mają Pitera za swojego doradcę, a takie głupoty wypisują.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czuję się przywołany do pożądku: nie "doradca", a "autor opracowań". Dokładnie powinienem był napisać "współpracujący ekspert", bowiem za takiego Cię uważam. "Współpracujący przy opracowywaniu tekstów, opisów etc."
Chciałem powiedzieć we wcześniejszym swoim poście, że Militaria wydają kupę kasy na reklamy, kolorowe katalogi, "współpracujących ekspertów" (mam tu na myśli wydatki globalne, a nie uposazenie pojedynczych osób)itp. a zdają się nie rozróżniać tego, co sprzedają.
Przepraszam Pitera za nieprecyzyjne sformułowanie.
A ja myślałem, że za Twoją robotę zafundowali Ci 2 tygodnie na Mauritiusie 8)
Pozdrawiam
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Pytam go: cos ty tam napisal?! A on mi na to:
"Wiesz, tam w redakcji NIKT nie ma nawet zielonego pojecia o xyz. A panienka, ktora przygotowuje sklad do drukarni musiala wykreslic kilka zdan a w innych pozamieniac kilka wyrazow (dla niej niezrozumialych) miejscami, bo jej sie w ramkach zle ukladalo. Probowalem interweniowac kilka razy ale w koncu dalem za wygrana. Panienka i tak nie wiedziala czego sie czepiam. Przeciez dla niej to chinszczyzna."
No i teraz moj przyjaciej nawet nie czyta tego, co zamieszczaja w tym czasopismie, a co jest jego autorstwa. Nie chce sie denerwowac.
Nadmienie, ze czasopismo ma sie b. dobrze a wlasciciele zarabiaja fortuny.
Widzisz, Tatoine, military.pl nie musi odrozniac TRENERA od Nimravus'a by dobrze zarabiac na handlu militariami. A dlaczego? Bo tych co sie znaja jest tylko garstka a pozostali, czyli ponad 99% internautow, to ich potencjalni klienci, dla ktorych to wlasnie militery.pl jest ekspertem.
Smutna prawda o tym, jak cwaniaczki nabijaja sobie kieszenie udajac fachowcow. To tak, jak w programie Usterka na TVN.
Napisano Ponad rok temu
Coś (prawie)z tego samego podwórka:
Myślę sobie: jakie ładne "nowości" wprowadził BM nawet mnie nie informując. Mamy więc BM Recon 1 oraz BM Elishewitz-I Big Amboina. Kupa śmiechu, kupa bzdur
..nie czepiam się ani nikogo nie bronię...ale pod tym linkiem nie ma tego o czym piszesz 8O
w zakładce BM też nie...o co chodzi ???
Natomiast jeśli chodzi o Military (nie Militaria!)- słówko wyjaśnienia:
znam osobiście i to bardzo dobrze właściciela sklepu - pasjonat tego co robi, bywał na wielu targach militarnych i nożowych na świecie, ma w tej chwili bardzo bogatą ofertę noży (przedtem różnie to bywało :? ) w bardzo przystępnych cenach i jest to jedyny w zasadzie sklep w 3-mieście gdzie można coś wybrać i pomacać przed zakupem...ale stonę robią mu chłopaki (pracownicy, co tu kryć - przypadkowo dobrani, którym raczej dupy w głowie) więc takie kwiatki mogą się niestety zdarzać...no cóż...życie :wink:
Ale w sumie kolegom z 3-miasta polecam sklepik(ten fizyczny, nie sieciowy ) z czystym sumieniem.
pozdr,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
..nie czepiam się ani nikogo nie bronię...ale pod tym linkiem nie ma tego o czym piszesz 8O
w zakładce BM też nie...o co chodzi ???
OK. Na stronie głównej w polu "znajdź produkt" wpisz hasło Benchmade.
Pojawią się 2 strony z wynikami. Strona druga przedstawia min noże Elishewitz-I Big Amboina oraz CS Recon-1 a to nijak BM nie jest.
( myślałem, że na Waszych komputerach pojawi się ten sam obraz co u mnie -dlatego podałem taki link. Pewnie za sprawą cookie wyszło co innego. Przepraszam, nie miałem jak tego sprawdzić)
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z tobą czasami zostawiam u nich trochę pieniędzy.jest to jedyny w zasadzie sklep w 3-mieście gdzie można coś wybrać i pomacać przed zakupem...ale stonę robią mu chłopaki (pracownicy, co tu kryć - przypadkowo dobrani, którym raczej dupy w głowie) więc takie kwiatki mogą się niestety zdarzać...no cóż...życie
Ale w sumie kolegom z 3-miasta polecam sklepik(ten fizyczny, nie sieciowy ) z czystym sumieniem.
Napisano Ponad rok temu
W porzadku, Shakal, jesli to "nasz czlowiek" a Twoj znajomy to poinformuj go, ze faceci, ktorzy biora od niego kase malo przykladaja sie do swojej roboty. Niech ich odpowiednio "ustawi", bo robia mu trzode na stronie. Po co ma miec zla reklame?znam osobiście i to bardzo dobrze właściciela sklepu - pasjonat tego co robi, bywał na wielu targach militarnych i nożowych na świecie, ma w tej chwili bardzo bogatą ofertę noży [...]
A ja obiecuje, ze juz wiecej nie bede sobie robil zartow z military.pl
Napisano Ponad rok temu
Odnoszę wrażenie, że ma tego świadomość, ale chyba nie docenia internetu.
Cóż - to jego biznes :wink:
...a żarty - osobiście nie mam nic "na zaprzeciwko" to wkońcu sól wszystkich grup dyskusyjnych :wink:
pozdr,
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
noz rambo
- Ponad rok temu
-
film the hunted pytanie o realność walk
- Ponad rok temu
-
ATAK vs MPKS