po pierwsze nie załozyłbyś konta jeszcze raz a przynajmniej nie aż tak funkcjonalne...
A to niby dlaczego nie? Skad niby ktos wiedzialby, ze to ja jestem pod nowym IP ? Tylko nie pisz o super-hiper tajnych mozliwosciach policji, czy czyms w tym stylu. Po prostu na portalu rejestruje sie nowa osoba spod nowego IP, skad system bedzie wiedzial kto to jest ?
po drugie wiedziałem, że zachowasz sie prymitywnie na zasadzie wypominek,m że uderz w stół a nozyce sie odezwą ale nie chciało mi się już dopisywac tego , że tak sie własnie zachowasz..
po trzecie nie mam żalu ani nie mam zamiaru ustalac twoich danych i michy ci wyklepac bo w sumie każdy może mieć podobny pogląd jak ty i z tym nie da sie walczyc..
JAKI POGLAD? O CO Ci CHODZI ? Ja po prostu cos napisalem, to TY to zinterpertowales w taki, a nie inny sposob. Wiec sie zapytalem dlaczego to tak zinterpretowales ? Czesto sie spotykasz z takimi okresleniami webec swojej osoby (mam na mysli CHWDP) ? Bo ja chyba nigdy nie uzylem czegos takiego jak CHWDP wobec jakiegokolwiek policjanta, czy policji wogule, a o tym, ze taki skrot jest stosowany dowiedzialem sie chyba z tego vortalu. Wiec mi napisz o jakich pogladach piszesz ?
nawet cie nie będe ignorował....może głupota kiedys sama z ciebie wyparuje?
No tak, teraz pokazales jasno poziom swojej glupoty. To ze cos ci czaszke rozsadza probujac wyparowac, ale nie moze bo jest trzymane przez twoje ograniczone, ciasne poglady, niz znaczy, ze tak jest u wszystkich ludzi.
P.S. A tak przy okazji to ten skrot troche zle rozwinales, ale nie chce juz sie z toba na ten temat sprzeczac.