Skocz do zawartości

Zdjęcie

jeden na pięciu-dwóch zabitych

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
92 odpowiedzi w tym temacie

budo_combat
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3360 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: jeden na pięciu-dwóch zabitych

Tak. Dzieki chłopaki! Teraz wiem że muszę przy sobie mieć zawsze trochę wapna.

Nawet nie wiesz o czym mowa - prawda :wink:

Wapno nie gaszone, żre jak cholera... Po "zgaszeniu" używane np. do bielenia. Przechowywane w dołach z ziemią. Popularne.

Dobra starczy - już wiecie, czemu nie mam wrogów.... :wink: :wink: :wink: :lol: 8O
  • 0

budo_end
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 379 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tu akurat wiedizałęm. To wapno było szeroko stosowane przez niemców w czasie II WŚ. Zresztą było stosowane wcześniej np.wojan secesyjna(ale tego już nei jetem pewien)
  • 0

budo_combat
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3360 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tu akurat wiedizałęm. To wapno było szeroko stosowane przez niemców w czasie II WŚ. Zresztą było stosowane wcześniej np.wojan secesyjna(ale tego już nei jetem pewien)

Bingo! :) Sam miałem drobne wżery w rękach od wapna - więc wiem jak działa. Kwasami też się "bawiłem" w swoim czasie. I to w celach doświadczalnych li na martwych przedmiotach. Dobra kończa trza spać :) Mod wparuje i skasuje te posty pewnie - cholera instruktaż... :wink: :X
  • 0

budo_romektm
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 262 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tak samo jak to że podpis w twoim avatarze mówi
CHUJ w DUPĘ COMBATOWI I COUGAROWI

:)
A mozesz napisac dlaczego zinterpretowales ten skrot wlasnie w taki sposob ? Mozna go potraktowac jak taki literkowy test Rorschacha. Jest on BARDZO wieloznaczny.Interesujace jest natomiast, dlaczego TY zinterpretowales to sposob w jaki to zrobiles.

Combat- Nie potwierdzam, nie zaprzeczam. Powiedzmy, ze po prostu jest to skrot. To do czego sie odniosles jest to interpretacja cougara. Jakbym bardzo chcial napisac Costam w Costam Komus i Komus to byc moze i bym to napisal otwarcie (najwyzej musialbym zalozyc sobie konto na vortalu jeszcze raz :) ).
  • 0

budo_romektm
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 262 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

"Ochrona prywatności w sieci Internet"

A ta praca jest dostepna gdzies w sieci ?
  • 0

budo_romektm
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 262 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To wapno było szeroko stosowane przez niemców w czasie II WŚ. Zresztą było stosowane wcześniej np.wojan secesyjna(ale tego już nei jetem pewien)

Do czego bylo stosowane, i dlaczego ?

A jak wyglada sprawa z myleniem psow tropiacych/wykrywajacych narkotyki ? Pieprz,dezodorant - to dziala, czy tez jest to filmowa bujda ?
  • 0

budo_combat
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3360 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Combat- Nie potwierdzam, nie zaprzeczam. Powiedzmy, ze po prostu jest to skrot. To do czego sie odniosles jest to interpretacja cougara. Jakbym bardzo chcial napisac Costam w Costam Komus i Komus to byc moze i bym to napisal otwarcie (najwyzej musialbym zalozyc sobie konto na vortalu jeszcze raz :) ).

Aha - a więc :) :lol:

1) Gdybyś sądził i chciał mi przekazać - coś takiego - wykup ubezpieczenie na życie, pożegnaj się z rodziną, wpadnij do mnie i powiedz mi to bezpośrednio :wink: :wink: :evil: :lol:

2) Gdybyś bał się wariantu #1 :wink: 8) - to masz do dyspozycji anonimowe e-maile, wiadomości prywatne etc. Takie sprawy załatwia się na priva :)

3) Jak Cię zbanują na vortalu - to nie założysz konta raz jeszcze (blokada IP).
  • 0

budo_combat
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3360 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Coś słyszałem, że ciał się pozbywali - nie potwierdzone 8O

A jak wyglada sprawa z myleniem psow tropiacych/wykrywajacych narkotyki ? Pieprz,dezodorant - to dziala, czy tez jest to filmowa bujda ?

Dezodorant bujda, pieprz w ogromnych ilościach tak - ale nie wiem czy na narkotyki. To by się mijało z celem!! Jeśli ktoś na lotnisku np. przewoził by "dragi", a pies by się zaczął "wściekać" - celnicy I TAK by szybko wykryli - i jeszcze dokładniej skontrolowali bagaż.
  • 0

budo_combat
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3360 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A ta praca jest dostepna gdzies w sieci ?

Nie - i chyba nie będzie :)
  • 0

budo_end
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 379 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To wapno było szeroko stosowane przez niemców w czasie II WŚ. Zresztą było stosowane wcześniej np.wojan secesyjna(ale tego już nei jetem pewien)

Były stosowane do posypywania ciał w masowych grobach. Jak pamietam jakiś działącz polski( bodajrze Tragut ale nei ręczę gdyż moja pamiec ostanio zawodzi) został powieszony przez roskich w czasie zaborów a jego ciało gdzies pochowane i posyane wapnem by uniemożliwć indentyfikacje( ponoć po jakimś czasie wapn wyrzerał wszystko od ciała, wnętrzności pod ubrania, dorbne przedmioty itp. Ale co do metalu nei jestem pewien)
  • 0

budo_niedziel
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2844 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Taekwondo

Napisano Ponad rok temu

Siemano wszystkim.
Do mylenia psow to najlepsza krew z cieczki suki.
Chcesz kogos zbesztac posmaruj mu buty, a psy z sasiedztwa i te bezpanskie nie dadza mu zyc.
Brzmi dziwnie, skutkuje.
Na psy sa tez specjalne preparaty, ale to nie pieprz i nie mozna tego dostac w sklepie.
Acha masz to co do psow :

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A tam : Pies najlepszy przyjaciel czlowieka.

Pozdrawiam i szacunek
  • 0

budo_cougar
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1675 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Co do komórki - prepaid (używany tylko sporadycznie, żadnych rejestrów u operatora), a karta SIM po "akcji" - do spalenia, telefon do przechowania/zniszczenia. Zmiana nawyków, strojów, do NICZEGO się nie przyznawać...

Rzeczy używane w miejscu "akcji" do spalenia, narzędzie do rzeki lub zniszczenia etc. Na miejscu w miarę możliwości otoczenie - spalić, polać wodą, zalać wapnem / kwasem / detergentami, zasypać ziemią...

Aha zmartwię Cię...

Ja nie jestem w żadnym stopniu anonimowy - m.in. WWW, wiele osób mnie zna osobiście, wiele mnie kojarzy z treningów, bluzgam na policję :wink: , armię :wink: :lol: etc.

Dlatego jak już miałbym cokolwiek robić to sprytnie - żeby w dupę się mogli ugryźć, a nic nie zdziałali.

DOBRA TYLE - to nie instruktaż - ale tylko drobne przykładziki...

eeee tam..juz widze , że bym cie znalazł mimo twoich wybiegów ;) ))
a co do sytuacji mówimy o ustalonym sprawcy przecież bo ktos kto sie broni nie ucieka z miejsca zdarzenia - złożenie było takie i tylko nalezało ustalic że gośc trenuje sztuki walki.żaden problem.
  • 0

budo_combat
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3360 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

eeee tam..juz widze , że bym cie znalazł mimo twoich wybiegów ;) ))

No ja myślę :wink: :)

Te kibole nas do dzisiaj szukają :wink: :evil:

a co do sytuacji mówimy o ustalonym sprawcy przecież bo ktos kto sie broni nie ucieka z miejsca zdarzenia - złożenie było takie i tylko nalezało ustalic że gośc trenuje sztuki walki.żaden problem.

Hmm - ja się bronię i znikam :)

A do kwestii ustalenia trenuje czy nie: jak wiadomo kto - raczej bez problemu. Racja :)
  • 0

budo_cougar
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1675 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tak samo jak to że podpis w twoim avatarze mówi
CHUJ w DUPĘ COMBATOWI I COUGAROWI

:)
A mozesz napisac dlaczego zinterpretowales ten skrot wlasnie w taki sposob ? Mozna go potraktowac jak taki literkowy test Rorschacha. Jest on BARDZO wieloznaczny.Interesujace jest natomiast, dlaczego TY zinterpretowales to sposob w jaki to zrobiles.

po pierwsze nie załozyłbyś konta jeszcze raz a przynajmniej nie aż tak funkcjonalne...
po drugie wiedziałem, że zachowasz sie prymitywnie na zasadzie wypominek,m że uderz w stół a nozyce sie odezwą ale nie chciało mi się już dopisywac tego , że tak sie własnie zachowasz..
po trzecie nie mam żalu ani nie mam zamiaru ustalac twoich danych i michy ci wyklepac bo w sumie każdy może mieć podobny pogląd jak ty i z tym nie da sie walczyc..
nawet cie nie będe ignorował....może głupota kiedys sama z ciebie wyparuje?
  • 0

budo_combat
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3360 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Aha a co do początku tematu to gość UCIEKŁ Z MIEJSCA ZDARZENIA- a potem go capęli jak wyjeżdzał z lasu (prasa i inny wątek na budo).

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Kiedy funkcjonariusze rozmawiali z pasażerami mercedesa, zauważyli mężczyznę wyjeżdżającego na rowerze z lasu. Odpowiadał rysopisowi sprawcy. Zatrzymali go. Znaleziono przy nim nóż myśliwski oraz brzytwę. Rowerzysta to 52-letni gdynianin Jerzy P. Przyznał, że ugodził tych mężczyzn nożem, ale w obronie własnej, bo został przez nich zaatakowany... młotkiem. Rzeczywiście był ranny w głowę i prawą nogę w okolicy kostki, a w mercedesie policjanci znaleźli młotek.
  • 0

budo_romektm
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 262 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

1) Gdybyś sądził i chciał mi przekazać - coś takiego - wykup ubezpieczenie na życie, pożegnaj się z rodziną, wpadnij do mnie i powiedz mi to bezpośrednio :wink: :wink: :evil: :lol:

:lol: Niezly dowcip, ale kawaly powinno sie umieszczac w Knajpie. :) :wink:

3) Jak Cię zbanują na vortalu - to nie założysz konta raz jeszcze (blokada IP).

Zmienilbym sobie IP. :)
  • 0

budo_romektm
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 262 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

po pierwsze nie załozyłbyś konta jeszcze raz a przynajmniej nie aż tak funkcjonalne...

A to niby dlaczego nie? Skad niby ktos wiedzialby, ze to ja jestem pod nowym IP ? Tylko nie pisz o super-hiper tajnych mozliwosciach policji, czy czyms w tym stylu. Po prostu na portalu rejestruje sie nowa osoba spod nowego IP, skad system bedzie wiedzial kto to jest ?

po drugie wiedziałem, że zachowasz sie prymitywnie na zasadzie wypominek,m że uderz w stół a nozyce sie odezwą ale nie chciało mi się już dopisywac tego , że tak sie własnie zachowasz..
po trzecie nie mam żalu ani nie mam zamiaru ustalac twoich danych i michy ci wyklepac bo w sumie każdy może mieć podobny pogląd jak ty i z tym nie da sie walczyc..

:rofl: :rofl: :rofl: JAKI POGLAD? O CO Ci CHODZI ? Ja po prostu cos napisalem, to TY to zinterpertowales w taki, a nie inny sposob. Wiec sie zapytalem dlaczego to tak zinterpretowales ? Czesto sie spotykasz z takimi okresleniami webec swojej osoby (mam na mysli CHWDP) ? Bo ja chyba nigdy nie uzylem czegos takiego jak CHWDP wobec jakiegokolwiek policjanta, czy policji wogule, a o tym, ze taki skrot jest stosowany dowiedzialem sie chyba z tego vortalu. Wiec mi napisz o jakich pogladach piszesz ?

nawet cie nie będe ignorował....może głupota kiedys sama z ciebie wyparuje?

No tak, teraz pokazales jasno poziom swojej glupoty. To ze cos ci czaszke rozsadza probujac wyparowac, ale nie moze bo jest trzymane przez twoje ograniczone, ciasne poglady, niz znaczy, ze tak jest u wszystkich ludzi.

P.S. A tak przy okazji to ten skrot troche zle rozwinales, ale nie chce juz sie z toba na ten temat sprzeczac.
  • 0

budo_cougar
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1675 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

i masz racje . zanim sie zaczniesz sprzeczac to poucz sie troszke ortografiii
  • 0

budo_niedziel
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2844 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Taekwondo

Napisano Ponad rok temu

Co do policji: spotkalem bucow co mi pilki nie chcieli oddac jak mi wyleciala po strzale z boiska szkolnego na ulice - zatrzymali radiole i jeden wzial do reki i sie ze mna draznil- mowil ze bede musial na komisariacie odebrac itd. Ale spotkalem tez innych - np. ziomka ze Szczytna - jak jechalem do AMW na egzaminy - gadalismy przez cala noc na korytarzu pociagu. Z innym palilem gibona i dopiero po 3 godzinach dowiedzialem sie, ze ma blache. ITD. ITP.
Gdyby nie policja to malo osob nawet w dzien wychodziloby z domu.
Kto szukalby gwalcicieli?
To jak jechac kanarowi. A wez ty sie zastanow.

Jakbys zalozyl jeszcze raz to i tak by cie za jakis czas wyp... za obrazanie innych, a po co?

PS.:Ja wiem jak go rozwinac :
Chce Wylizac Dupe C i C - nie wiem co to/kto jest "CiC".
:twisted:

Szacuneczek
  • 0

budo_tatoine
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 365 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Zwróćcie jednak uwagę, że niemłody (lat 52) mężczyzna obronił się samemu przed 5-cioma osiłkami.
Podczas starcia skutecznie wyeliminował 2 z nich!
Bez względu na to, kto zawinił przegrali wszyscy - i dziadek i dresy.
Tatoine
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024