Brzuszki
Napisano Ponad rok temu
2. Byc moze masz slabiutkie miesnie brzucha, albo slabo jestes rozciagniety w kazdym razie wazne jest aby probowac uniesc tlow jednoczesnie z nogami wtedy miesnie pracuja bardzo intensywnie. Bol karku mi sie raczej nie zdarzal, ale te miesnie niewatpliwie tez pracuja wiec jesli masz slabe to sie tez moze na poczatku pojawic. Staraj sie unikac napinania karku. Czyli nie ciagni glowa a staraj sie unoscic caly tlow.
3. Ja robilem do pionu
4. Przytrzymac chwile, i poczuc jak miesnie pracuja
5. Poluz sobie koc i bedzie ok.
6. Powinny pracowac tylko na tyle aby utrzymac rownowage, jesli bardzo silujesz sie nimi to chyba robisz cos nie tak.
To jedno z mojch ulubionych cwiczen, 20 poprawnie wykonanych powtorzec z przytrzymaniem 2-3s i miesnie plona, do tego jedno z nie wielu cwiczen ktore cwiczy miesnie dolne brzucha. Takze nie zniechecaj sie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczenie nazywa się "Aerobiczna 6 Weidera". Właśnie skończyłem dzień 16. Efekt jest taki, że muszę nosić pasek do spodni, które wcześniej same się trzymały. Mam nadzieję, że jak skończę cały cykl to będzie kaloryferekpolecam akrobatyczna 6 weidera - super cwiczenia hmm... a jakie efekty
p. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
przestancie pisac o tych g***o dajacych brzuszkach, opisany wyzej ABSII jest najlepszy, aktualnie jestem na poziomie 4 a wyglad i sila miesni brzucha wzrosly diametralnie 8O
Ototototo. Ja teraz robie poziom 3 i mi pasuje póki co
Napisano Ponad rok temu
Mam też pytanie: po zakończonych wszystkich seriach, odginam tułów do góry rozciągając mięśnie brzucha no i wtedy czuć dosyć intensywny ból co jest zrozumiałe. Po upływie jednak powiedzmy 15 minut, ból już totalnie zanika i nie ma żadnych śladów po nim, późniejszych zakwasów itd. Czy to jest normalne zjawisko że mięśnie tak szybko przestają boleć?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dieta cud ;D
- Ponad rok temu
-
TEST SPRAWNOŚCIOWY DO SG
- Ponad rok temu
-
jezeli brak wam sportowych sukcesow Polakow latem...
- Ponad rok temu
-
to podchodzi pod mase czy sile ??
- Ponad rok temu
-
Kreatyna lepsza przy...
- Ponad rok temu
-
szpagat
- Ponad rok temu
-
Powrót po kontuzji