Z tego co ja wiem to przeciętna zdawania na 1 dan w kyokushin sięga nawet do 12-15 lat
Co ma do rzeczy weryfikacja pasków judo do karate ?
Czyli na stopnie KYU nie zdawał a 1 dan po 2 latach - zdolny czy układy ?
Napisano Ponad rok temu
Z tego co ja wiem to przeciętna zdawania na 1 dan w kyokushin sięga nawet do 12-15 lat
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o przechodzenie z jednej organizacji do innej to chyba dość często praktykowane jest udzielanie pewnego kredytu zaufania - tak chyba było w początkach Kyokushin w Polsce, tak tez było gdy Dyduch i spółka przechodzili z KK do Oyama.Z tego co ja wiem to przeciętna zdawania na 1 dan w kyokushin sięga nawet do 12-15 lat
Co ma do rzeczy weryfikacja pasków judo do karate ?
Czyli na stopnie KYU nie zdawał a 1 dan po 2 latach - zdolny czy układy ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo ale te przecietne ktore cytuje karateka 1 dotycza tylko Polski zapewne i shihana Drewniaka ktory ludzi jak najdluzej blokuje na jednym stopniu...znane mi sa przypadki japonskich zawodnikow co maja 2 lub 3 dana po 7 latach treninguZ tego co ja wiem to przeciętna zdawania na 1 dan w kyokushin sięga nawet do 12-15 lat
Przeciętna to może i owszem, ale gdzieś już widziałem zdjęcia japońskich dzieciaków z czarnymi pasami kyokushin... takich nawet młodszych niż 12-15 lat...
A myślałem, że to tylko w taekwondo WTF tak jest...
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak mam dana w judo to jak to sie oznacza w kiokuszin
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu