Kolagen-urazy-Sosna Srodziemnomorska
Napisano Ponad rok temu
kora sosny ma pomagac w odbudowie wlokien kolagenowych,tyle ze w skorze, czy w wiezadlach, stawach tez?
a masc z arniki, ma leczyc kontuzje, krwiaki nadciągnięcia, obrzęki, stłuczenia, obicia.
Probowal ktos z was, ciekawe czy działa??
Napisano Ponad rok temu
Maść "Arcalen" zawiera arnikę, dobra jest, a mówią że jedna z lepszych na rynku.a masc z arniki, ma leczyc kontuzje, krwiaki nadciągnięcia, obrzęki, stłuczenia, obicia.
Probowal ktos z was, ciekawe czy działa??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Używam:
Arcalenu - bardzo pozytywne wrażenie - chyba najlepsze działanie z n/w maści
Naproxenu-żel - ogólnie Ok
Altacet-żel (ew. ocet +woda) na opuchliznę rewelacja
tablety:
Artresan - rewelacja - stawy nadgarstkowe przestały strzelać poprawa o ok:60% (biorę od ok:7 dni), w stawie barkowym (kontuzja - siłownia) mniejszy ból i mniejsze strzelanie
jestem zaskoczony szybkością działania nastwiałem się raczej mało optymistycznie - a tu takie zaskoczenie!!!
Aescin - już kończę opakowanie
Profenid j/w
okłady z lodu
A we wtorek/środę do ortopedy co dalej z kolankiem no i pokażę od razu łokieć! nie mogę chodzić na siłownię!!! a chcę robić masę!!! no i boks musiałem odpuścić wwrrrr:(
Napisano Ponad rok temu
Rewelacja, szczególnie w związku z tym, że glukozamina przenika do stawów po około 20-25 dniach stosowania.Artresan - rewelacja - stawy nadgarstkowe przestały strzelać poprawa o ok:60% (biorę od ok:7 dni), w stawie barkowym (kontuzja - siłownia) mniejszy ból i mniejsze strzelanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rewelacja, szczególnie w związku z tym, że glukozamina przenika do stawów po około 20-25 dniach stosowania.
Ja opisuje moje subiektywne-doznania odczucia i tak to widzę, czuję i nic tego nie zmieni.
Co do glukozaminy - nie tylko jest wchłaniania do stawów ma też inne działania np. pobudza również produkcję mazi stawowej przez organizm (a to działa od razu - jako inicjator - glukozamina wchłania się w żołądku), posiada również działanie przeciwzapalne.
Efekty po stosowniu są różne jak i różne są kontuzje i tolerancje organizmu. U jednych jest widoczne działanie u innych prawie żadne podejrzewam, że w moim przypadku problem nie dotyczy zwyrodnienia lub poważnych urazów kiedy efekty są widoczne po długim stosowaniu, a raczej poprawy ich smarowania, trzaski i efekt luzów.
Co do poprawy po urazach - kolano, to czekam na efekty.
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening a pory roku...
- Ponad rok temu
-
Jak utrzymac forme gdy nie ma na to czasu
- Ponad rok temu
-
Dieta a grupa krwi