Chodzi mi o wykorzystywanie wysokich kopnięć podczas walki na ulicy...
(Odrazu zaznaczam że nie jestem zwolennikiem tego typu rozwiązania, do tego jeżeli nie jest się rozgrzanym, ale niekiedy może się to udać, a wtedy 8O

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam jeszcze pytanie...w zasadzie dwa, ale wiążą się one w jedno....
Chodzi mi o wykorzystywanie wysokich kopnięć podczas walki na ulicy...
(Odrazu zaznaczam że nie jestem zwolennikiem tego typu rozwiązania, do tego jeżeli nie jest się rozgrzanym, ale niekiedy może się to udać, a wtedy 8O....zależy to oczywiście od sytuacji ale...) no właśnie, chciałbym poznać waszą opinie...(bo choć jestem dość dobrze rozciągnięty, nieźle kopie, i bez trudu trafie kolesia w łeb to jednak..) :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdybym ja zobaczył takiego gościa że robi obrotówkę przede mna, to bym parsknał śmiechem. Potem powiedział: zrób to na mnie...
Napisano Ponad rok temu
No to wiem, tylko chciałem żebyście to napisali, bo sprzeczam się z kumplem odnośnie wysokich kopnięć na ulicy , i on twierdzi że uderzysz kolesia w twarz z nogi to wygrałeś całą walkę , ale jak najwyraźniej, nie dociera to do niego
![]()
Jak widać niektórzy nie wyrośli jeszcze z filmów z Chuckiem Norrisem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sie wie, tylko że z niego to dupa wołowa
.....
A co (bo nie miałem jeszcze takiej sytuacji) jak trafisz na kolesia z innego MA, który powiedzmy, ma tam jakieś pojęcie ?
, albo jak się 2 kolesi z BJJ spotka....wygrywa ten kto szybciej trafi ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehehe, dzięki, własnie mam taki zamiar
![]()
Chce zobaczyć czy to się mocno rózni od tego parteru z VVD i Kempo (napewno)....
Napisano Ponad rok temu
I tu sie mylisz. Za recenzję na WWW - jeden z wyzszych stopniem instruktorów, praktycznie zakazał mi wstępu na seminaria
:twisted: (bo robiłem antyreklamę - tyle że pisałem co mi się nie podoba itp. itd.)
.
Napisano Ponad rok temu
Napisz coś o tym zdarzeniu, czyżby jego wysokość Tomasz Adamczyk zabronił ci przychodzić na treningi? Hemmm?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prawdziwa sztuka krytyki się nie boi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odnośnie wysokich kopnięć to u nas w Krav Maga,
jeśli uczymy to dopiero na wysokich stadjach zaawansowania i w formie kopnięcia prostego od dołu na szczenę.
Jeśli więc ktoś dobrze kopie wysoko, to na ulicę śmiało, bez kompleksów!, oczywiście jeśli ktoś robi to naprawdę dobrze.
Napisano Ponad rok temu
Hmm - no niech będzie. Niech każdy stosuje co uważa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fiodor napisał, że na ulice lepsze jest vale tudo ( BJJ+ zapasy+ Thai+ boks ), lub nuż. Czyli czyste BJJ jest mało skuteczne ?
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu