Glucosamin - czy ktos to uzywal, czy rzeczywiscie pomaga?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ma ktos jakies doswiadczenia? Sloniak co o tym myslisz jako lekarz?
na razie
tomek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja to stosowalem z przepisu lekarza ortopedy. Smak ma wrecz nieziemski
, kuracja jest niezbyt tania i zostalo mi to przepisane na dwa "cykle", najpierw biore az sie skonczy pudlo, pozniej 4 tygodnie przerwy i kolejne pudlo. Mimo wszystko kolana juz mnie az tak bardzo nie bola jak kiedys, a warto zaznaczyc, ze skonczylem dopiero pierwsze pudelko
a jakiej firmy miales bo ja w necie widzialem jedynie w pastylkach wiec smaku to nie mialo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest to w proszku
, firmy Rottapharm. Nazywa sie to Arthryl
dzieki
myslisz ze taki preparat monza brac bez konsultacji z lekarzem? bo nie zyby mi cos bylo ale 30 przeskoczyla i czasem po jakis psaringach odnawiaja mis ie stare kontuzje wewnatrzstawowe i pozniej zawsze pare dni poboli ale chcialbym je jakos wewnetrznie wzmocnic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To znaczy, nie wiem czy to dostaniesz
, dwa pudelka, bierzesz jedno dopoki sie nie skonczy. Codziennie jedna saszetka rozpuszczona w niezbyt wielkiej ilosci wody <1/4 szklanki>, 30 minut przed posilkiem. Jak skonczy Ci sie pudelko to nalezy przerwac na 40 dni a potem zaczac drugie. Nalezy tez zaznaczyc, ze z recepty kosztowalo 90 zl, jesli dostaniesz bez tej calej recepty to nie wiem ile to bedzie kosztowac. :}
Ja to stosowalem z przepisu lekarza ortopedy. Smak ma wrecz nieziemski
, kuracja jest niezbyt tania i zostalo mi to przepisane na dwa "cykle", najpierw biore az sie skonczy pudlo, pozniej 4 tygodnie przerwy i kolejne pudlo. Mimo wszystko kolana juz mnie az tak bardzo nie bola jak kiedys, a warto zaznaczyc, ze skonczylem dopiero pierwsze pudelko
kupilem juz, dzisiaj zaczne spozywac tylko jeszcze jedno pytanie ta przerwa w koncu 40 dni czy 28 dni (4 tygodnie)?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Odstający brzusio
- Ponad rok temu
-
alkohol a rozciaganie :))))))))
- Ponad rok temu
-
Płyny i wysiłek
- Ponad rok temu
-
Medicina Sportiva - ciekawe artykuły
- Ponad rok temu
-
Długa historia poważnego problemu z kolanem.
- Ponad rok temu
-
na czym powiesic worek?
- Ponad rok temu
-
Link - do posegregowanych ćwiczeń siłowych
- Ponad rok temu
-
Dwa rodzaje mięśni?
- Ponad rok temu
-
Jaką skakankę?