Odstający brzusio
Napisano Ponad rok temu
M.N.
Napisano Ponad rok temu
Cześć.Po wylaniu litrów potu doprowadziłem się do jako-takiego wyglądu.Pozostał brzuch-mięśnie nieco sie zarysowały,spaliłem nieco sadełka,ale choćbym nie wiem jak ćwiczył(skłony,spięcia),mój brzusio trochę odstaje.Czy znacie jakieś ćwiczenia na odpowiednie mięśnie.Chodzenie z wciągniętym brzuchem jest na dłuższą metę męczące.
M.N.
Dieta NŻT (Nie Żreć Tyyle) zmodyfikowana o nastepujace zalozenia : po godz 18:00 nie przyjmujesz absolutnie niczego oprocz wody, w przypadkach awaryjnych ew. przyslowiowy lisc salaty. Generelnie nie zrec po 18:00 Znam goscia ktory zastosowal - efekty zdumiewajace No i oprocz tego duzo biegac/rower/plywanie . Powodzenia
Napisano Ponad rok temu
M.N.
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się,że tu nie chodzi o dietę.W sumie dbam o siebie.Z jedzeniem nie przesadzam,rowerek-naturalnie.Chodzi mi o jakieś ćwiczenia na mięśnie,które utrzymują brzucho w należytej pozycji
M.N.
Co Ci po miesniu brzucha, skoro trzewia masz juz otluszczone i zoladek rozepchany ? Nalezy teraz dokonczyc dziela, kazac organizmowi wypalic,zuzyc tluszcz zalegajacy wnetrze jamy brzusznej. Same cwiczenia na brzuch niewiele pomoga - Podalem sposob ktory _naprawde_ dziala. Oczywiscie masz pelne prawo nie skorzystac z mojej rady...
Napisano Ponad rok temu
M.N.
Napisano Ponad rok temu
Po drugie ćwiczenia aerobowe. Rowerek, bieganie stała prędkość.
Napisano Ponad rok temu
Jakieś info. na ten temat ktoś posiada ?
A dodam diete mniejwięcej trzymam cały czas.
Napisano Ponad rok temu
Wg mnie:teraz włąśnie sie zastanawiam czy więcej biegać czy basenik lepszy ( mi sie zdaje, że basenik więcej chyba daje ).
-Jesli wytrzymasz 45-60min na basenie przy w miare rozsadnym tempie bez zatrzymywania to polecam basen bo jest zdrowszy i pracuja ci wszytkie miesnie
Chodzi o to zeby wysilek byl dlugotrwaly - wtedy spalasz tkanke tluszczowa.
IMHO najefektywniejszy sposob to kilkugodzinny wypad na rower ze stalym uzypelnianiem plynow i jeszcze fajnie jak żar leje sie z nieba :peace:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No, i jeśli nie basen, to czy rower wystarczy? Czy jestem dodatkowo skazany na bieganie ?
Napisano Ponad rok temu
Żeby spalać tłuszcz, jest potrzebny wysiłek aerobowy. A jak długo? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]A rower, jak często, jak długo etc? Tzn.: ja wiem, im więcej, tym lepiej. no ale nie zawsze jest czas.
Napisano Ponad rok temu
A przeczytaj sobie artykuł, który podałem, co?Zdefiniuj pojęcie "aerobowy"... proszę...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
alkohol a rozciaganie :))))))))
- Ponad rok temu
-
Płyny i wysiłek
- Ponad rok temu
-
Medicina Sportiva - ciekawe artykuły
- Ponad rok temu
-
Długa historia poważnego problemu z kolanem.
- Ponad rok temu
-
na czym powiesic worek?
- Ponad rok temu
-
Link - do posegregowanych ćwiczeń siłowych
- Ponad rok temu
-
Dwa rodzaje mięśni?
- Ponad rok temu
-
Jaką skakankę?