Od czego zacząc. I co lepsze..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli ze jak kupisz 300 mg to zbudujesz 300 mg miechaNo z tego co pisze o własciwosciach kreatyny to buduje ona dosc szybko mase miesniowa a w 40 dni zrobic 5kg masy miesniowej to jest jakies napompowanie sztuczne. Wiec co wkoncu mam kupic tak zeby bez diety bylo?
jak kupisz hurtem 5 kg to bedziezz miec + 5 kg miecha
DOBRY TRENING - TO PO PIERWSZE
PO DRUGIE - DIETA
PO TRZECIE - jesli juz nie mozesz utrzymac diety to kupujesz w zaleznosci: GAINER, BIAŁKO
PO CZWARTE: kreatyny w tym momencie nie wykorzystasz w pelni
PO PIATE: mozesz kupic: Aminokwasy BCAA, Glutamine, WITAMINY
rosnij i jedz zdrowo
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dałbym po pierwsze porządna dieta potem trening
no racja ale jakos zawsze stawiam trening na pierwszej pozycji tak lepiej mi sie pisze
60 % DIETA
35 % trening
5 % odzywy
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Co do gainerów to w sklepie polecono mi kupic 5x [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] plus [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Co o tym sądzicie? Znawca ze sklepu twierdzi ze na ten moment dla mnie bedzie najlepsze wyjscie
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Może być.Dobry trening mam 4-ro dniowy. Z dietą gorzej tzn wcinam jakies jaja mleczko ryz troche owoców ale to jest zamało.
Co do gainerów to w sklepie polecono mi kupic 5x [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] plus [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Co o tym sądzicie? Znawca ze sklepu twierdzi ze na ten moment dla mnie bedzie najlepsze wyjscie
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Którą?Co do kreatyny moge ją zastąpić tą z olimpa?
Napisano Ponad rok temu
Tylko sam gainer nic nie da musi byc dieta..Chyba ze znacie jakiegos który i bez diety pomoze to byłbym wdzieczny.
Podajcie mi konkretny produkt badz produkt wraz z uzupełniaczami.
Bo wkoncu kupie kreatyne i sie napompuje;P
skoro sam wiesz lepiej to po co sie pytasz ?
nie rozumiem takich ludzi
Napisano Ponad rok temu
skoro sam wiesz lepiej to po co sie pytasz ?
nie rozumiem takich ludzi
Jak nic nie wnosiszz do tematu to sie kolego lepiej nie wypowiadaj. Bo nie wiem i pytam a z kreatyna to była ironia(sprawdz wikipedia)
Np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to w sumie to nie wiem z czym taniej wyjdzie z ta 1 czy ta co podałem
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Ja bym kupił Treca.Jak nic nie wnosiszz do tematu to sie kolego lepiej nie wypowiadaj. Bo nie wiem i pytam a z kreatyna to była ironia(sprawdz wikipedia)
Np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to w sumie to nie wiem z czym taniej wyjdzie z ta 1 czy ta co podałem
Napisano Ponad rok temu
Ale jeszcze jedno pytanie...Kreatyna sama w sobie rozpoczyna proces budowy miesni tzn pobudza je ale do rozbudowania potrzebne sa inne preparaty tak jak w/w mass xxl. Ale stwierdzam ze jak na poczatek 150zł to troche zadrogo. Wiec tu jest pytanie jedno juz z ostatnich:P Jakim tanim kosztem mozna uzupełnic kreatyne? Co myslicie o białku serwatkowym np?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz juz praktycznie wiem co mam kupic.
Ale jeszcze jedno pytanie...Kreatyna sama w sobie rozpoczyna proces budowy miesni tzn pobudza je ale do rozbudowania potrzebne sa inne preparaty tak jak w/w mass xxl. Ale stwierdzam ze jak na poczatek 150zł to troche zadrogo. Wiec tu jest pytanie jedno juz z ostatnich:P Jakim tanim kosztem mozna uzupełnic kreatyne? Co myslicie o białku serwatkowym np?
jak nie chcesz mieć diety to se kup 10 kg gainera i 5 kg białka na tydzień i jedz ale wątpię żeby ci to coś dało
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu