na czym powiesic worek?
Napisano Ponad rok temu
Mam zamiar kupic sobie do mieszkania duzy worek treningowy, taki z 150 cm. Moj problem polega na tym ze nie bardzo wiem na czym moglbym go powiesic. Moze jest tutaj ktos kto ma cos takiego w waronkach domowcyh....z gory dziekuej za pomoc i podrwaiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Haki sucks, lepsza "szubienica".
Więcej: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Sprzedawca w sklepie (nazwy sobie nie przypomne - Wwa, Marszałkowska) powiedzial ze:
- kołek rozporowy - dwunastka
- sprezyna tlumiaca drgania (15 zl w tymze sklepie)
i wszystko powinno grac.
Nie wiem, nie sprawdzalem. Kupie, zawiesze - dam znac.
Widzialem tez w katalogu FUJI rozdawanym na niedawnych Mistrzostwach Swiata w Taekwondo na Torwarze patent [nadinterpretacja] cos w ksztaucie grzybka lub litery "PI"
gdzie u podstawy wkrecasz 2 kołki a na gorze jest hak. banał
Zastanawiam sie jak jeszce podczepic worek do podlogi zeby sie nie majtał. (wkrecenie czegos w podloge nie wchodzi w gre - srodek pokoju)
Jakies sugestie ew. link do obgadanego tematu.
pozdro..
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam sie jak jeszce podczepic worek do podlogi zeby sie nie majtał. (wkrecenie czegos w podloge nie wchodzi w gre - srodek pokoju)
Hmm- taki montaż worka jest BEZ SENSU. Worek ma się poruszać, na tym polega trudność! Jak jest całkiem nieruchomy - to owa trudność spada co najmniej o połowę!!!
To tak jakby przymocować też gruszkę i piłkę, a partnera w trakcie treningu związać
Napisano Ponad rok temu
To tak jakby przymocować też gruszkę i piłkę, a partnera w trakcie treningu związać
Fakt... !
Zastanawiam sie tylko czy worek bujajac sie na wszytkie strony nie uszkodzi mi okolicznych mebli itp.
Wiec pytanie:
Mozecie podzielic sie doswiadczeniami w jakim promieniu lata wam worek [treningowy! ] i do tego ile wazy.
Wiadomo - wszytko zalezy od sily i masy walącego ale chodzi mi o wartosci przyblizone. Zastanawiam sie czy zmieszcze sie w pokoju 8)
Napisano Ponad rok temu
Fakt... !
Zastanawiam sie tylko czy worek bujajac sie na wszytkie strony nie uszkodzi mi okolicznych mebli itp.
Dlatego mam worek w piwnicy - i przestrzeń po 3-4 metry w każdą stronę... (poza tym worek wisi blisko ściany).
Wiec pytanie:
Mozecie podzielic sie doswiadczeniami w jakim promieniu lata wam worek [treningowy! ] i do tego ile wazy.
Ehh - lata w zasięgu całej swojej długości. Niezależnie od wagi.
Wiadomo - wszytko zalezy od sily i masy walącego ale chodzi mi o wartosci przyblizone. Zastanawiam sie czy zmieszcze sie w pokoju 8)
Hmm - to sobie wymierz; odległość co najmniej długosci worka musi być w KAZDA stronę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam około 12kg worek i wisi on na kołku nr 4, jednak tylko na okres "używania" i jest ok (fachowcy polecali mi kołki od 8 w górę).
Co do latania to przy metrowym worku + około 50cm linki mocującej "chodzi" mi on na około 1,5m.
Do jeszcze_nieumarły:
?? mógłbyś to dokładniej opisać ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma H**A we wsi ktory by mi to zwalil na leb
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Worek waży jakies 35-40 kg.A jaki duzy masz ten worek? (i ile wazy tak mniej wiecej)
pozdrawiam
Co do sufitu to poprostu beton - spoooro sie nameczylem zeby sie wniego wkrecic.
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Link - do posegregowanych ćwiczeń siłowych
- Ponad rok temu
-
Dwa rodzaje mięśni?
- Ponad rok temu
-
Jaką skakankę?