Ale reklama w TV Wiadomościach
Napisano Ponad rok temu
PS.: Mnie ciekawi wypowiedz Rzecznik Praw Dziecka. Czy te dzieci sa zmuszane do ogladania walk, czy co? Ktos im kaze patrzec? Ja, jak pierwszy raz w dziecinstwie ogladalem Rambo, to gdy Sylvek zaczal sobie zszywac rany, po prostu zamknalem oczu. Moja mama robi to do teraz
Napisano Ponad rok temu
Psychologowie widac sie popisali swoimi wypowiedziami (czy kiedys im sie to udalo w TV ?). Odnosnei pana murata nic nie mowie w zasadzie - facet chce zarobic na chlep :wink: .
A program jest jak kazdy widzi. Raz wypromowane klatki na bandytyzm ciezko odkrecic. Coz, widac niektorzy nie zdaja sobie jeszcze z tego sprawy :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wypowiadali sie psycholodzy,którzy jednoznacznie stwierdzili,że cytat"dzieci nie powinny trenować sztuki walki"
To nie było tam powiedziane. Było powiedziane że, cytat: "Przerażające jest to, że takie walki oglądają nie tylko dorośli. Skutki są poważne, można powiedzieć, że wpływają uszkadzająco na psychikę dziecka"
Napisano Ponad rok temu
No ale kogo mieli sie spytać ? Przecierz jak by im ktoś przed kamerą powiedział, że walka jest fajna, że lubi sie bic i poleca to innym to by to puścili. Znależli kogoś kto powiedział tak jak im do koncepcji reportażu pasowało i cała filozofia, a że przyokazji ma jakąs tajemniczą nazwę organizacji to jeszcze lepiej.
Dokładnie!!
Napisano Ponad rok temu
Ja napisałem nt krótki tekst.... (bo te oszołomy w TV przegninają...)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A to portet naszego "ulubieńca":
Napisano Ponad rok temu
nt. WALKI W KLATKACH
może będzie jakiś odzew!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie najbardziej rozsmieszyla stworzona przez redaktorow wizja smiertelnie brutalnej walki, opisywali ją niczym walkę dwóch wygłodniałych psów w klatce, zaraz potem psycholodzy dodali swoje, zaraz p. Mariusz Linke stanął w obronie, a na koniec pokazali najbardziej krwawą klatkę jaką w życiu widzialem znaczy sie jeden koles dosiadł drugiego i szarpali się za rękawy. Aż normalnie krew tryskała na kamerę...
Taak, ale p. Mariuszowi Linkemu właściwie to nie dali dojść do głosu- bo efekt by się spieprzył... (tylko powiedział, że "walki bez reguł" to chwyt reklamowy i co to jest VT...). Ani słowa o brutalności, żadnych porównań itp. itd. TVN zrobiłby to zapewne "jeszcze-bardziej-wstrząsająco" :roll:
Napisano Ponad rok temu
Media pokazują co chcą, są w stanie manipulować materiałem tak, że nawet ze słów papieża starano się robić "nie dla unii europejskiej". No a teraz te klatki... wiadomo, ze pokaza co beda chcieli i jak beda chcieli, odzew moze byc rzeczywiscie nieciekawy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma to jak uproscic i w 1 zdaniu wrzucic wszystkich do jednego wora... :roll:
Racja!! Często spotyka się bardziej fachowych dziennikarzy... (ale im dziedzina bardziej skomplikowana - tym większe brednie można usłyszeć i zobaczyć).
Napisano Ponad rok temu
Mała sugestia: niech każdy pojedyczny vortalowicz wyśle 1 maila na adresy:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]; [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
nt. WALKI W KLATKACH
O, ja się piszę. Jest już jakaś gotowa treść takiego maila? Żeby się nie wysilać za bardzo
Możnaby zaproponować nasz Vortal jako źródło tak wiedzy na temat MA jak i ekspertów w wielu dziedzinach
I jak te maile mamy słać, to trza by taki temat na jakiś czas przykleić na wszystkich forach, bo tu na cross-budo to zaglądam tylko przypadkiem, i gdyby nie link Combata to w życiu bym nie znalazł tego tematu :?
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A mecz bokserski - proszę bardzo - no problem - i tak zwykle z boksem bywa!
(niezależnie jaka pora :roll: )
Napisano Ponad rok temu
O, ja się piszę. Jest już jakaś gotowa treść takiego maila? Żeby się nie wysilać za bardzo
Jest
Ja napisałem coś takiego:
Prosze zapoznac sie:
oraz
bo jak na razie w Wiadomosciach byly SAME BZDURY nt. WALK W
KLATKACH!!!
"Wiadomości" TVP program 1-szy 17 czerwca 2003.
Możnaby zaproponować nasz Vortal jako źródło tak wiedzy na temat MA jak i ekspertów w wielu dziedzinach
Oj zdecydowanie o odróżnieniu od konkurencyjnego forum - na którym są dobrzy goście
I jak te maile mamy słać, to trza by taki temat na jakiś czas przykleić na wszystkich forach, bo tu na cross-budo to zaglądam tylko przypadkiem, i gdyby nie link Combata to w życiu bym nie znalazł tego tematu :?
Przyklejenie to już w gestii administratorów...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
trening
- Ponad rok temu
-
Bushido
- Ponad rok temu
-