Cytat
jak bedziesz dalej takie teksty pisal na forum i zyskasz rzesze "sympatykow" to wierz mi ze nie kazda bedzie wielka stratą...Każda śmierć to wielka strata i smutne okoliczności

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Cytat
jak bedziesz dalej takie teksty pisal na forum i zyskasz rzesze "sympatykow" to wierz mi ze nie kazda bedzie wielka stratą...Każda śmierć to wielka strata i smutne okoliczności
Napisano Ponad rok temu
budo_freestyler napisał
Młody człowieku może mi prztłumaczysz swój tekstkarateka napisal:
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...natomiast jezeli jestes osoba konfliktowa to najczesciej mozna tylko odetchnac ze juz jednej takiej osoby mniej...
a mowiac szczerze jestem facetem w wieku srednim
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko nie mlody czlowieku...no chyba ze masz co najmniej 50 lat?
a mowiac szczerze jestem facetem w wieku srednim
Napisano Ponad rok temu
Ale mamy tezdrugąstronętego medalu: skoro tyle osób odchodzi z KK to znaczy że nie jest to system bez wadMoże masz racje ale skąś ta potega sie nadal bierze pomimo odpadów ,kóte wzmacjanią inne organizacje.A co by było kiedy wszykie klubu kyokushin ,które noszą kanji na piersi byłby razem .To dopiero organizacja -hahahahaha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może masz racje ale skąś ta potega sie nadal bierze pomimo odpadów ,kóte wzmacjanią inne organizacje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mistrzostwach Świata i turniejach ichigeyki (jednego uderzenia).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj szkoda może wejdziesz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i sobie poczytasz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps.Moje opinie są takie jakie sa i nikt mi nie będzie mówił co jest dobre a co złe,gdyz jak nazywać takich ludzi,którzy bali się zdawać na wysokie stopnie kyu , a nawet czarne pasy i to był ich powód odejścia do innych styli ,gdzie w oszałamiającym tępie zdobywali orazu czarne pasy , a w KK nawet bali sie podejśc na 3 kyu .
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu