...szkoda że nie dokończyłeś a co do twojej wypowiedzi...naprawde wiele styli wywodzi sie z KK że chocby wymienie shidokan, ashihara, seido i wiele innych i czy wszystkie to............?( nie wiem czy tyle samo kropek postawilem , w kazdym razie chodzilo mi o to samo slowo:p)Kyokushin jest jedne bez względu na podziały organizacyjne,polityczne , a wszystko inne co jest pochodne z KK to ...............
mam pytanie ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no normalnie kcialem zobaczyc co to za lobuz z tej sekcji w Poznaniu...no ale stronka IKO3 jest kiepska pod tym wzgledem ze jeszcze nie skonczona a pozatym nie ma wykazu osrodkow...uwazam ze kazda organizacja powinna miec oficjalna strone na ktorej poza opisem stylu czyt. histori i tego dlaczego ten styl jest cacy a inne be :)heheheh powinien byc wykaz osrodkow oraz szefow tych osrodkow:)ale powinien też zwrócić uwagę na to,jak zachowuje się osobnik zarządzający podległym mu klubem z Poznania,który notabene też startował w tych zawodach.I na pewno nie jest to zachowanie pokojowe i zmierzające w kierunku współpracy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu masz adres stronki tego "łobuza".Oczywiście na niej wyczytasz same hymny pochwalne...
P.S.Ja nie jestem na umieszczonej tam "czarnej liście" i nie szukam okazji do zemsty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obecnie w Pyrlandi działaja dwa kluby kyokushin z PZK czyli jeszcze IKO 1.
Pana Tomasz opuścił seitedo bo się na nim i tam poznali , a teraz znalazł naiwnych w IKO 3 Polska. Czyli facet juz trzy razy zmieniał organizacje ,a tera ciekawi mnie jak długo wtrzyma w tej i gdzie przejdzie dalej.Gdyz ponoc ma organizować walki i sytem szkolenia K1 tak bynajmniej podaje na afiszach reklamowych.
Napisano Ponad rok temu
1995 r Tomasz Olejnik na spotkaniu w Gdańsku złożył oficjalny protest przeciwko wprowadzaniu na teren dobrze prosperujšcych klubów drugich jednostek organizacyjnych karate.
1996r Poznański Klub Kyokushin Karate zrezygnował z członkowstwa w PZK i przystšpił do nowej organizacji "Polski Zwišzek Seitedo Karate"[/quote] pozatym co by nie mowic swego czasu przynajmniej z tego co pisze ten gosc jego klub byl najwiekszym klubem KK w kraju z wieloma filliami.[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Mówi,że Drewniak mu się wpieprzał w kompetencje-ale nie wspomina już,jakie były jaja podczas egzaminu,gdy ludzie wykonywali techniki wg.nauk Olejnika,co jak się okazało różniło się znacznie od tego,czego wymagał shihan Ale za to Olejnik stosował niezastąpione techniki utwrdzające typu jodan tsuki z całej bomby na początek treningu...Nie ma co,prawdziwy duch budo :wink:
A teraz się reklamuje,że ma 18 sal w Poznaniu,prowadzi "prawdziwe karate" i K1...
Napisano Ponad rok temu
PS.Mike słyszałes o orgiach obozowych ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do "Samuraja" może napisać każdy,nawet jakiś tam grandmaster z Koziej Wólki,który ma w klubie 10 osób-gazeta cierpi na brak materiałów i drukują to,co im wiara nadeśle
Pitman-błazen to delikatne słowo.Takich typków należy wypleniać z polskiego świata budo,bo są z nimi i przez nich ciągle problemy i na ich podstawie postronni obserwatorzy wyrabiają sobie pogląd o karate.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesz, (...)...ech, szkoda klawiatury.
twoc®ows to jakis kolejny wiezien swego sumienia ktory zaklaa nicka po to tylko aby wyrazic zal i ubolewnie w zwiazku z wypowiedziami karateki
Napisano Ponad rok temu
nie załamuj sie czekam na argumenty nie przejmuj sie Poprostu taki jestem zimny drń" Pozdrów T.O
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Adresy Klubów Shotokan w Poznaniu ?
- Ponad rok temu
-
Czy osoba ćw. karate semi-contact może być dobrym fighterem?
- Ponad rok temu
-
lala
- Ponad rok temu
-
[waw] cos na lato ?
- Ponad rok temu
-
Pierwszy trening Ryu-Te.....
- Ponad rok temu
-
All-Style-Karate co to jest??