...szkoda że nie dokończyłeśKyokushin jest jedne bez względu na podziały organizacyjne,polityczne , a wszystko inne co jest pochodne z KK to ...............
mam pytanie ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no normalnie kcialem zobaczyc co to za lobuz z tej sekcji w Poznaniu...no ale stronka IKO3 jest kiepska pod tym wzgledem ze jeszcze nie skonczona a pozatym nie ma wykazu osrodkow...uwazam ze kazda organizacja powinna miec oficjalna strone na ktorej poza opisem stylu czyt. histori i tego dlaczego ten styl jest cacy a inne be :)heheheh powinien byc wykaz osrodkow oraz szefow tych osrodkow:)ale powinien też zwrócić uwagę na to,jak zachowuje się osobnik zarządzający podległym mu klubem z Poznania,który notabene też startował w tych zawodach.I na pewno nie jest to zachowanie pokojowe i zmierzające w kierunku współpracy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu masz adres stronki tego "łobuza".Oczywiście na niej wyczytasz same hymny pochwalne...
P.S.Ja nie jestem na umieszczonej tam "czarnej liście" i nie szukam okazji do zemsty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obecnie w Pyrlandi działaja dwa kluby kyokushin z PZK czyli jeszcze IKO 1.
Pana Tomasz opuścił seitedo bo się na nim i tam poznali , a teraz znalazł naiwnych w IKO 3 Polska. Czyli facet juz trzy razy zmieniał organizacje ,a tera ciekawi mnie jak długo wtrzyma w tej i gdzie przejdzie dalej.Gdyz ponoc ma organizować walki i sytem szkolenia K1 tak bynajmniej podaje na afiszach reklamowych.
Napisano Ponad rok temu
1995 r Tomasz Olejnik na spotkaniu w Gdańsku złożył oficjalny protest przeciwko wprowadzaniu na teren dobrze prosperujšcych klubów drugich jednostek organizacyjnych karate.
1996r Poznański Klub Kyokushin Karate zrezygnował z członkowstwa w PZK i przystšpił do nowej organizacji "Polski Zwišzek Seitedo Karate"[/quote] pozatym co by nie mowic swego czasu przynajmniej z tego co pisze ten gosc jego klub byl najwiekszym klubem KK w kraju z wieloma filliami.[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Mówi,że Drewniak mu się wpieprzał w kompetencje-ale nie wspomina już,jakie były jaja podczas egzaminu,gdy ludzie wykonywali techniki wg.nauk Olejnika,co jak się okazało różniło się znacznie od tego,czego wymagał shihan
A teraz się reklamuje,że ma 18 sal w Poznaniu,prowadzi "prawdziwe karate" i K1...
Napisano Ponad rok temu
PS.Mike słyszałes o orgiach obozowych ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do "Samuraja" może napisać każdy,nawet jakiś tam grandmaster z Koziej Wólki,który ma w klubie 10 osób-gazeta cierpi na brak materiałów i drukują to,co im wiara nadeśle
Pitman-błazen to delikatne słowo.Takich typków należy wypleniać z polskiego świata budo,bo są z nimi i przez nich ciągle problemy i na ich podstawie postronni obserwatorzy wyrabiają sobie pogląd o karate.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesz, (...)...ech, szkoda klawiatury.
twoc®ows to jakis kolejny wiezien swego sumienia ktory zaklaa nicka po to tylko aby wyrazic zal i ubolewnie w zwiazku z wypowiedziami karateki
Napisano Ponad rok temu
nie załamuj sie czekam na argumenty nie przejmuj sie Poprostu taki jestem zimny drń" Pozdrów T.O
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Adresy Klubów Shotokan w Poznaniu ?- Ponad rok temu
-
Czy osoba ćw. karate semi-contact może być dobrym fighterem?- Ponad rok temu
-
lala- Ponad rok temu
-