;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fura, skóra i komóra, dwie dupy w aucie i jest mastah!!
U mnie na rynkowych dyskotekach jest od zajbania tego typu człowieczków. Przerost treści na formą i myśli że kiler. A jeszecz oglądał wejście smoka i już jest nie do ruszenia.
No i ulubiono stwierdzenia Wrocławskiego warcholstwa jest taki: "Wypi***alaj!! Ja jestem człowiek z miasta !! Jeden telefon i...."
Laski piszczą z zachwytu!!
A tak poza tym to co jest z tymi panienkami?? Zachodze w głowe i zrozumieć nie mogę!! kasa im rozumy zasłania?? Nie widzą, że z burakiem po mieście łażą i tylko obciach sobie robią?? Często to naprawde fajne dziewczyny i to jest zastanawiające!!
No rozumiem, że gościu jest facet z miasta, tylko z którego?? Z Kromprachcic Dolnych??
Pozdrawaim.
Napisano Ponad rok temu
"po ulicach chodzą młode blachary
w kieszeniach złote marki i dolary
mają je głównie za robienie loda
dla takiej nawet wyciągać szkoda
masz fajny samochód to już jest twoja
prawie każda małolata a już ma bachora
nie mają honoru p...... szmaty
im do j..... wystarczy kawałek chaty
tylne siedzenie albo klatka schodowa"
Napisano Ponad rok temu
Laleczka w śmiech, że to niezły numer był.
Gościu z pięcioma kolesiami patrzą na mnie i jeden pyta: Nic Ci nie jest, to wypier****.
Zawrzało. Załatwiliśmy to z kolesiami jak tamci wychodzili. Stosunek był 4 na 6 więc dalej pewni byli.
A laleczka do gościa mówi zapier***ol go i jedziemy do ciebie.
Nigdzie nie pojechali.
Napisano Ponad rok temu
Zekiet - zauważ ze gatunek owego Dominixa czy jak on tam występuje zarówno w żeńskiej jak i męskiej odmianie- jeśli laska leci na buraka i nie opamięta sie :wink: :wink: stanowi ten sam co on gatunek - i nawet jeśli z zewnątrz wyglada jak "normalna" dziewczyna - po tym własnie poznaje sie przynależność gatunkową :wink: :wink: :wink:A tak poza tym to co jest z tymi panienkami?? Zachodze w głowe i zrozumieć nie mogę!! kasa im rozumy zasłania?? Nie widzą, że z burakiem po mieście łażą i tylko obciach sobie robią?? Często to naprawde fajne dziewczyny i to jest zastanawiające!!
Napisano Ponad rok temu
jeden tekst:
"My z kumplami np chodzimy na dyskoteki tylko na zdymy to nasza rozrywka jesteśmy młodzi bogaci niektóre dziewczyny twierdzą ,że przystojni (wszystkie:))).To jakby nasze hobby lubimy wzbudzać strach i ośmieszać facetów w obecnosci ich dziewczyn nawet nie wiecie jak ciekawe są zachowania takich ludzi był przypadek że facet się popłakał zostawił laske i uciekł naszczescie go dorwalismy!!!
Hahahahahahahahahahahaahhaha!
People like that should not be allowed to procreate
Co za mlotek
Moim zdaniem takim gosciom w spodniach troche brakuje i musza to czyms uzupelniac 8)
Napisano Ponad rok temu
Zekiet - zauważ ze gatunek owego Dominixa czy jak on tam występuje zarówno w żeńskiej jak i męskiej odmianie- jeśli laska leci na buraka i nie opamięta sie :wink: :wink: stanowi ten sam co on gatunek - i nawet jeśli z zewnątrz wyglada jak "normalna" dziewczyna - po tym własnie poznaje sie przynależność gatunkową :wink: :wink: :wink:
poklon poklon poklon
Napisano Ponad rok temu
Na glupote nie ma leku i nie ma sie co takimi przejmowac.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
karate rulezzzzz!!!!
- Ponad rok temu
-
Ehh a jednak da się obronić! :P (napad na kierowcę)
- Ponad rok temu
-
Życie, choć piękne, tak kruche jest, czyli o ryzyku na ulicy
- Ponad rok temu
-
Pierwszy kontakt
- Ponad rok temu
-
butelka
- Ponad rok temu
-
Jak sobie poradzić na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Drugi, i inne środki
- Ponad rok temu
-
opinia osob trenujacych o ulicy ;)
- Ponad rok temu
-
trudne chwile, w ktorych mozna sprawdzic siebie...
- Ponad rok temu
-
afirmacje i inne
- Ponad rok temu