;)
Napisano Ponad rok temu
"My z kumplami np chodzimy na dyskoteki tylko na zdymy to nasza rozrywka jesteśmy młodzi bogaci niektóre dziewczyny twierdzą ,że przystojni (wszystkie:))).To jakby nasze hobby lubimy wzbudzać strach i ośmieszać facetów w obecnosci ich dziewczyn nawet nie wiecie jak ciekawe są zachowania takich ludzi był przypadek że facet się popłakał zostawił laske i uciekł naszczescie go dorwalismy!!!
([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], 2003-06-01 11:51:25) "
"
Takie chlopaczki bywaja na dyskotekach wlasnie w grupie. 60 kilogramow zywej wagi, wloski na zel, samochody od tatusia. Kiedys z kolegami jednak z duzych dyskotek zatrudnila nas chlopakow z sekcji kyokushin (taka odmiana karate )do ochrony takiej imprezy.Na studiach trzeba bylo dorabiac w jakis sposob. Wiec ochraniamy taka impreze (byl to rok 1997 bodajze) a tutaj wpadaja smarkacze lat 16-17 w liczbie 6 z dziewczynkami. Tak sie nieszczesliwie zlozylo, ze nikt z nas nie lubil chamstwa i tandety. Intelektu mieli razem moze na jedna osobe z dziewczynkami. Ktorys wpadl na pomysl zeby noz wyciagnac. Skonczylo sie tym,ze jedzi na wozku inwalidzkim (koledze reke sie omsknela i dostal za mocno w czesc szyjna kregoslupa), drugi ma niedowlad reki. Trzeci jak uciekal to wpadl pod samochod.Pozostali dostali wyroki 8,12 miesiecy bezwlednej kary pozbwienia wolnosci i pewnie robili za panienki w ZK. (buziunie mieli chlopcy jak dziewczynki, takie mile ze az strach po prostu piekne, szkoda bylo bic,) Tak wiec skonczylo sie chojrakowanie.Dysk oteka istnieje,ma sie dobrze, mlodsi juz koledzy ja obstawiaja i chwala sobie te prace. Taki fragment z zycia faceta, ktory troche widzial i przezyl. Zatem do tych kozakow z dyskotek, ktorzy szukaja zadymy, znajdzcie sobie rownych, bowiem inaczej jestescie smieszni,zalosni i tacy "bez jaj".Ale jak to w wieku lat 16 mozna miec jaja? Sam sie czasami zastanawiam nad tym.Pozdrowionka.
(~Ari, 2003-06-01 12:39:45) "
"Jest tylko mała różnica że ja mam 23 lata 182 cm 110 kg od 5 lat przyjmuje leki chormonalne a takż insuline i morfine na dodatek trenuje boks combat i combat kalaki tak ze nie załatwiliscie jakis dzieciaków bo twoich uderzen nawet bym nie poczuł
([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], 2003-06-01 12:48:51) "
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Fantazje szalonego organisty kościelnego nt. wymiatania na dyskotekach wiejskich .... Praca pod redakcją zwalonego słonia i pani Krysi z koła gospodyń domowych---
:roll: :rofl::rofl::rofl::rofl:
Napisano Ponad rok temu
IMIENIU NOWEJ ARYSTOKRACJI RP
Mogę powiedzieć,iż muzyka poważna w wykonaniu wielkiego mistrza jakim niewątpliwie był mistrz Frydery może być niezrozumiała i zbyt trudna dla ludzi o z niższych warstw społecznych a mianowicie mam namyśli rolników robotników itp.Oczywiscie nie chce nikogo urazić niemniej jednak tak wiatły umysł jak mój nie może pogodzić sie z krytyką wielkiego Polaka.Dlatego niech każdy robi co do niego należy tz.robole do roboty rolnicy na pole a ja na pałace
Sir Dominx
([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], 2003-02-20 11:22:13)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Poćwiczy taki cos przez pewien okres czasu i kozaczy z kolesiami.
Nienawidzę tego typu ludzi.
Napisano Ponad rok temu
przeciez to jest normalnie, na dyskotekach az roi sie od małolatów, czy nawet starszych z podejściem tego typu
to chyba normalne, nie rozumiem waszego zdziwienia i wyrazow oburzenia
Napisano Ponad rok temu
a co wyscie sie wczoraj wszyscy urodzili...??/
przeciez to jest normalnie, na dyskotekach az roi sie od małolatów, czy nawet starszych z podejściem tego typu
Ehh - te buraki bredzą. Nigdy w życiu nie zaczepiają żadnych silniejszych od siebie - bo dostali by okrutny wp.... Za to mogą sobie na różnych listach dyskusyjnych pochwalić czego to oni nie dokonali... (pokonfabulować swobodnie)...
Odpowiedź jedna - o to tu chodzi :roll:
Napisano Ponad rok temu
Dobrze, już dobrze... Nie powinienem być zdziwiony. To: 8O , jest odruchem bezwarunkowym. Zawsze będę pod wrażeniem postępującego skretynienia powszechnego.a co wyscie sie wczoraj wszyscy urodzili...??/
Poza tym czemu mam ukrywać oburzenie? Czemu mam wykazywać się obojętnością, tylko dlatego, że debilizm jest na porządku dziennym...???
Aha... ja nie chodzę na "dyskoteki w których roi się od małolatów (itd.)". Co by tłumaczyło zarzucaną mi (niesłusznie) niewiedzę...
Napisano Ponad rok temu
Ehh - te buraki bredzą. Nigdy w życiu nie zaczepiają żadnych silniejszych od siebie - bo dostali by okrutny wp.... Za to mogą sobie na różnych listach dyskusyjnych pochwalić czego to oni nie dokonali... (pokonfabulować swobodnie)...Odpowiedź jedna - o to tu chodzi :roll:
a kto mowi o zaczepianiu silniejszych?? jest ich pięciu to kto będzie silniejszy? oczywiscie ze zczaczepiaja, kroją, biją często idą tam właśnie po to...to niestety nie sa konfabulacje
Napisano Ponad rok temu
jeden tekst:
"Jest tylko mała różnica że ja mam 23 lata 182 cm 110 kg od 5 lat przyjmuje leki chormonalne a takż insuline i morfine na dodatek trenuje boks combat i combat kalaki tak ze nie załatwiliscie jakis dzieciaków bo twoich uderzen nawet bym nie poczuł
ja to bym takich wszystkich normalnie kur**** rozp***** $#@$$#@4*****4#$!$#%^&^%$&$...az zrobilo sie malo przyjemnie :wink:
"uwielbiam" takich pacjentow-koks w opor, jakas silownia, od roku juz nie staje, te sprawy...a jak jeden taki wlasnie madry robil bardache na jednej z imprez to biedak teraz oddycha przez rurki bo mu jakas noga w krtan kopnela... i tu nawet by turbo-morfino-hormonalno-kokso-cyforgo-ch*j wie co nie pomoglo
Napisano Ponad rok temu
po co pisac takie bzdety?
Troche wyrozumialosci dla modemowcow.
:?
Napisano Ponad rok temu
Morfina i leki "chormonalne" (ki diabeł ???)... w wieku 25 lat będzie woził swoją wątrobę na taczce. A trzustki to już chyba nie ma, skoro bierze insulinę.
Nie śmiejcie się z kaleki :?
Napisano Ponad rok temu
a kto mowi o zaczepianiu silniejszych?? jest ich pięciu to kto będzie silniejszy? oczywiscie ze zczaczepiaja, kroją, biją często idą tam właśnie po to...to niestety nie sa konfabulacje
Właśnie O TYM mówię - nigdy nie zaczepi taki 1/1 czy nawet 5/5 (ale silniejszych od siebie). Potrafią tylko w grupie - jak hieny...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kombat boks, kombat kalaki i kombat kombat. Szkoda adrenaliny na cwelika. A chamstwo na dyskotekach bylo, jest i bedzie w naszym kraju.
Taka jego (tzn.kraju) uroda widocznie.
Napisano Ponad rok temu
Ludzie, wyluzujcie sie! Najprawdopodobniej frajer koloryzuje. Ktory koksiarz bierze insuline i morfine? Po chuj? I jeszcze do tego "trenuje"
kombat boks, kombat kalaki i kombat kombat. Szkoda adrenaliny na cwelika. A chamstwo na dyskotekach bylo, jest i bedzie w naszym kraju.
Taka jego (tzn.kraju) uroda widocznie.
Masz rację - co do tego "koksa" - to nawet nie zajmowałem się tym co szczegółowo bierze (bo to oczywiście bzdury). Chodziło mi o OGOŁ, prawdziwych koksów - bo ten koleś nie ma pojęcia o dopingu
Morfina - przeciwbólowa - hmm - nie ma efektu dopingowego.
Insulina - czyżby biedny cukrzyk?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
karate rulezzzzz!!!!
- Ponad rok temu
-
Ehh a jednak da się obronić! :P (napad na kierowcę)
- Ponad rok temu
-
Życie, choć piękne, tak kruche jest, czyli o ryzyku na ulicy
- Ponad rok temu
-
Pierwszy kontakt
- Ponad rok temu
-
butelka
- Ponad rok temu
-
Jak sobie poradzić na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Drugi, i inne środki
- Ponad rok temu
-
opinia osob trenujacych o ulicy ;)
- Ponad rok temu
-
trudne chwile, w ktorych mozna sprawdzic siebie...
- Ponad rok temu
-
afirmacje i inne
- Ponad rok temu