"My z kumplami np chodzimy na dyskoteki tylko na zdymy to nasza rozrywka jesteśmy młodzi bogaci niektóre dziewczyny twierdzą ,że przystojni (wszystkie:))).To jakby nasze hobby lubimy wzbudzać strach i ośmieszać facetów w obecnosci ich dziewczyn nawet nie wiecie jak ciekawe są zachowania takich ludzi był przypadek że facet się popłakał zostawił laske i uciekł naszczescie go dorwalismy!!!
([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], 2003-06-01 11:51:25) "
"
Takie chlopaczki bywaja na dyskotekach wlasnie w grupie. 60 kilogramow zywej wagi, wloski na zel, samochody od tatusia. Kiedys z kolegami jednak z duzych dyskotek zatrudnila nas chlopakow z sekcji kyokushin (taka odmiana karate )do ochrony takiej imprezy.Na studiach trzeba bylo dorabiac w jakis sposob. Wiec ochraniamy taka impreze (byl to rok 1997 bodajze) a tutaj wpadaja smarkacze lat 16-17 w liczbie 6 z dziewczynkami. Tak sie nieszczesliwie zlozylo, ze nikt z nas nie lubil chamstwa i tandety. Intelektu mieli razem moze na jedna osobe z dziewczynkami. Ktorys wpadl na pomysl zeby noz wyciagnac. Skonczylo sie tym,ze jedzi na wozku inwalidzkim (koledze reke sie omsknela i dostal za mocno w czesc szyjna kregoslupa), drugi ma niedowlad reki. Trzeci jak uciekal to wpadl pod samochod.Pozostali dostali wyroki 8,12 miesiecy bezwlednej kary pozbwienia wolnosci i pewnie robili za panienki w ZK. (buziunie mieli chlopcy jak dziewczynki, takie mile ze az strach po prostu piekne, szkoda bylo bic,) Tak wiec skonczylo sie chojrakowanie.Dysk oteka istnieje,ma sie dobrze, mlodsi juz koledzy ja obstawiaja i chwala sobie te prace. Taki fragment z zycia faceta, ktory troche widzial i przezyl. Zatem do tych kozakow z dyskotek, ktorzy szukaja zadymy, znajdzcie sobie rownych, bowiem inaczej jestescie smieszni,zalosni i tacy "bez jaj".Ale jak to w wieku lat 16 mozna miec jaja? Sam sie czasami zastanawiam nad tym.Pozdrowionka.
(~Ari, 2003-06-01 12:39:45) "
"Jest tylko mała różnica że ja mam 23 lata 182 cm 110 kg od 5 lat przyjmuje leki chormonalne a takż insuline i morfine na dodatek trenuje boks combat i combat kalaki tak ze nie załatwiliscie jakis dzieciaków bo twoich uderzen nawet bym nie poczuł
([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], 2003-06-01 12:48:51) "

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]