Skocz do zawartości

Zdjęcie

CellPump + PlasmaJet + Createston + Nitro

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

plewek1233
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 123 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

CellPump + PlasmaJet + Createston + Nitro
Załączony plik  DSCF0051bbb.jpg   398,34 KB   25 Ilość pobrań

Tak jak w temacie.
W poniedzialek zaczalem kolejny cykl na tych suplementach. Planuje do tego
cos jeszcze ale nic nie pisze narazie bo nie wiem co to bedzie.
-Cell Pump
-PlasmaJet
-Createston
-Animal Nitro
- Vextargo
+zostalo mi jeszcze doriana kilka porcji, energon, pare gram mono, UniLiver Uniwersala, pare probek

Zmienilem program treningowy na trening piramidalny.
Caly ten tydzien poswiece na dogranie calego programu i dobranie odpowiednich cwiczen
i traktuje ten tydzien troszke lajtowo bo ostatnie 2 tygodnie mialem przerwe.

Takze w tym tygodniu nie biore CellPumpa ani PlasmyJet. Wybiore do konca mono zostalo akurat do konca tygodnia
i po kazdym treningu Createston.
Dlaczego Createston? Bo nie znalazlem o nim nic na forum a szukalem cos na po treningu wiec pomyslalem ze mozna sprobowac pozatym
jak robilem zakupy to byla na niego promocja a i sklad jak pisza wydaje sie ciekawy no i te kilogramy ktore obiecuja ze czlowiek zlapie
w pare tygodni :) hehe

Jak bede bral to wszystko:
Cell Pump rano na czczo 1dawka i przed treningiem 2 dawka
PlasmaJet ok 30min przed posilkiem przedtreningowym
Createston zaraz po treningu
Nitro bezposrednio przed treningiem
Doriana tylko w tym tygodniu ale napewno sprobuje Plasmy i Doriana razem i zobaczymy efekty.

Cel: oczywiscie masa ale chyba bede robil wiecej aerobow bo im wiecej jem to i samara sie jakos powieksza
Waga startowa: 84kg
  • 0

EXPERTO

EXPERTO
  • Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 14273 postów
  • Zainteresowania:- Śliczne Panny.
    - Przyroda.
    - Kulturystyka.
    - Sztuki Walki.
    - Forum.
    - Samochody.
  • Staż [miesiące]:od 2003
  • Wzrost [cm]:188
  • Waga [kg]:100-102

Napisano Ponad rok temu

Re: CellPump + PlasmaJet + Createston + Nitro
Nie no jak to zobaczyłem to aż się przestraszyłem :) No kurwa po tym to Cię wyjebie w kosmos :D

Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.

Dathí

Pan i wladca, Wielki Ksiaze, Mistrz Zakonu, Wodz wielkiej hordy,

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 601 postów
14
Neutralna
  • Zainteresowania:- kolkowanie komunistow
    - polowania na mongolow
    - techniki rozpinania biustonoszy sila woli
    - brawurowa jazda cinquecento

Napisano Ponad rok temu

Nie no jak to zobaczyłem to aż się przestraszyłem :) No {CENZURA - na forum jest zakaz używania wulgaryzmów!} po tym to Cię wyjebie w kosmos :D

Ladny zestaw :D Co do PJ to na mnie najlepiej dzialala gdy ja bralem 3-4h przed treningiem wtedy dopiero sie porzadnie wkrecila i pompa byla niesamowita :D
  • 0
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu - prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły
Been there, taken that

Jesli pomoglem to postaw mi piwo :D

plewek1233
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 123 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No {CENZURA - na forum jest zakaz używania wulgaryzmów!} po tym to Cię wyjebie w kosmos :)

Zobaczymy jak bedzie, obawiam sie tylko CellPump-a bo slyszalem ze kichy bola czasem po nim
a pamietam ze jak bralem M-Stak Animala to po 3 dniach przestalem brac na czczo ale w sumie to co innego.

Ladny zestaw :!: Co do PJ to na mnie najlepiej dzialala gdy ja bralem 3-4h przed treningiem wtedy dopiero sie porzadnie wkrecila i pompa byla niesamowita :D

Pokombinuje i zobacze jak na mnie najlepiej dziala w poniedzialek zdam relacje :D
  • 0

GośćGuest_GOLIAT_*

Guest_GOLIAT_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

Zajebiste suple :D POWODZENIA :)

plewek1233
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 123 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Witam ponownie.

Jutro zaczynam 3 tydzien mojego cyklu i jak do tej pory
to moge powiedziec ze czuje ze sila idzie powoli do przodu
ale w tym tygodniu bede mogl dopiero zrobic prawdziwe porownanie.

Jesli chodzi o mase to na wage stane dopiero w srode. Dlaczego? Bo jedna z moich klientek ma ladna wage elektroniczna ;) o wiele lepsza od mojej
tak wiec poczekamy. Niestety obawiam sie o utrzymanie diety poniewaz ze wzgledu na chrakter wykonywanej przezemnie pracy przez nastepne 6 tygodni
nie bede wstanie zjesc wszystkich zaplanowanych przezemie posilkow w sensie co 3 godziny ;) ale zawsze pozostaja batony proteinowe ktore latwo mieszcza sie w kieszeni
tak wiec sie nie poddaje.

Jesli chodzi o suple to powiem tak ze ladnie wchodza w sensie smakowym.
Createston dobra pomarancza. Rozpuszczalnosc dobra - lekka piana ktora opada po chwili.
CellPump tez pomarancza powiedzialbym ze lepszy smak nawet.
Jesli chodzi o dzialanie to napewno dzialaja tylko ciezko powiedziec ktory jak i w jakim stopniu.
Jeszcze cos o moim faworycie PlasmaJet ktory jak narazie okazal sie moze nie porazka ale zawiodlem sie troszke bo szczerze liczylem na
co wiecej czytajac wasze relacje z lykania tego supla.
Biore go zaraz po 9 rano a trening mam o 13 takze odstep czasowy zachowany odpowiedni jak sadze. Niestety nie czuje jakiegos wiekszego pobudzenia
chociaz zdaje sobie sparwe ze to bardziej pomper a nie pobudzacz natomiast co do pompy to tez srednio jedynie co to wytrzymalosc jakby lepsza i regeneracja
zdecydowanie lepsza i mniejsze zakwasy po plasmie. Nie chce za bardzo krytyowac bo dopiero mam za soba 3 treningi na plasmie tak wiec poczekamy zobaczymy.
Kusi mnie caly czas plasme i doriana razem wziac ale wyczytalem gdzies jakis typ pisal ze lyknal oba na jednej sesji i strasznie go bania napieprzala ale zobaczymy jak by co
opisze swoje doswiadczenie.

A i dokupilem jeszcze cos co sie napewno przyda :unsure:

Załączony plik  DSCF0057b.jpg   109,71 KB   11 Ilość pobrań
  • 0

KAM

Wujek

• Ekspert
  • PipPipPipPip
  • 3978 postów
105
Bardzo Dobra
  • Staż [miesiące]:Płynę od 2008

Napisano Ponad rok temu

Widzę kolego że się nie PIER*** z mini cyklami ;)
Jak zobaczyłem ten zestaw to mi szczena opadła, powinno Cie wywalić w kosmos po tym oczywiście jak nie będzie melanżu :unsure:
  • 0

barto5
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1009 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:Kulturystyka
    muzyka
    boks
    sporty siłowe
    kobiety :D
  • Staż [miesiące]:od 2007 z przerwami kontuzjami itp.

Napisano Ponad rok temu

Kolego to mi się podoba :unsure:
  • 0

VanDamme

Doradca

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1982 postów
7
Neutralna
  • Staż [miesiące]:V
  • Wzrost [cm]:A
  • Biceps [cm] :N
  • Klatka piersiowa [cm]:---
  • Pas [cm]:D
  • Udo [cm]:A
  • Przysiad [kg]:M
  • Wyciskanie [kg]:M
  • Martwy ciąg [kg]:E

Napisano Ponad rok temu

Kolego to mi się podoba :unsure:

;)
  • 0

WTF ?

Dołączona grafika

plewek1233
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 123 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Widzę kolego że się nie PIER*** z mini cyklami :unsure:
Jak zobaczyłem ten zestaw to mi szczena opadła, powinno Cie wywalić w kosmos po tym oczywiście jak nie będzie melanżu ;)

Wlasnie o to chodzi ze nie melanzuje w czasie cyklu co innego po. Ale jak wspomnialem
nie bede w stanie utrzymac prawidlowej diety i to boli ale nie poddaje sie. W sumie abym wyszedl na plus
nie na minus to bede zadowolony.
  • 0

Bover
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1422 postów
21
Neutralna
  • Zainteresowania:Sport
  • Wzrost [cm]:173
  • Waga [kg]:86

Napisano Ponad rok temu

Ale zestaw :unsure:
Ile to kosztowało ?
  • 0

plewek1233
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 123 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ale zestaw :unsure:
Ile to kosztowało ?

Wiesz nie mam paragonu ale z tego co pamietam to sporo...
  • 0

plewek1233
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 123 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Na wstepie chcialbym powitac wszystkich forumowiczow po dluzszej nieobecnosci.
Mysle ze czas na krotkie podsumowanie cyklu bo skonczyl sie juz jakis czas temu.

A wiec tak jak pisalem wczesniej diety nie udalo mi sie utzrymywac w 100% tak jak mialem zaplanowane
ale pomimo to ostatni pomiar wagi ciala po zakonczeniu cyklu wynosil lekko ponad 86kg z czego bylem zadowolony
a czego sie zupelnie nie spodziewalem.
Nie bede pisal obecnej wagi bo az sie przestraszylem jak stanalem na wadze w sensie nie jest zle ale
nie ma co sie dziwic po 2 tygodniowym melanzu w PL-u i 5 dniowym melanzu w Amsterdamie ale wakacje sie skonczyly i mozna
wracac na tyre.

Teraz cos o suplach ktore lykalem:
Matrix- nie bede opisywal smaku i rozpuszczalnosci bo wiekszosc z nas go doskonale zna dodoam tylko
ze bralem go rano przed sniadaniem i zaraz przed snem i odkad zaczalem go lykac zauwazylem szybszy przyrost
lepszej masy czyli zdecydowanie dobre bialeczko ktore moge polecic jedynym minusem byly stan mojej skory
ktory zdecydowanie sie pogorszyl ale nie wiem co bylo temu winne bo sporo tego bylo.

Cell Pump- drugi rodzaj krety ktory do tej pory lykalem a ktory sie sprawdzil (wzrost sily) i uwazam za bardzo dobry jedyny minus
to to ze strasznie mnie czyscilo jak bralem go rano naczczo, ogolnie przed jakimkolwiek jedzeniem w moim przypadku branie CP odpadalo, tak wiec zmienilem calkiem rozklad brania na pierwsza porcje przed treningiem na nie za bardzo
obciazony zoladek co pozwalalo mi na trening bez niesppodzianek a druga porcje wieczorem po posilku, na szczesie biorac CP po jedzeniu nie mialem problemow.
Obawialem sie ze przy braniu po jedzeniu bedzie gorzej sie wchlanialo i nie odczuje efektow ale na szczescie nie mialo to wiekszego wplywu na dzialanie CP.

Createston- jedyny problem to piana ktora po jakims czasie zaczela mnie irytowac, cala reszta wydaje sie byc w porzadku w koncu zlapalem pare kilo
nie trzymajac za bardzo diety tak wiec uwazam ten srodek za dobry suplement potreningowy

PlasmaJet- w jednym z wczesniejszych postow napisalem ze troszke sie zawiodlem z PJ jednak po dluzszym czasie sie przekonalem i smialo moge
polecic plasme ktora jest bardzo dobrym pomperem a uczucie pompy utzrymuje sie jeszcze bardzo dlugo po zakonczonym treningu.
Napisalem wczesniej ze bede chcial sprobowac plasme i doriana polaczyc, dlugo sie wachalem ze wzgledu na opinie innych ludzi ktorzy mowili ze po takim polaczeniu
mieli bole glowy, jednak jak wiadomo nie na kazdego wszystko dziala tak samo a wiec sie skusilem i powiedziec musze ze takiej pompy jak po tych dwoch
to sie niespodziewalem. Szczesliwie nie wystapily u mnie zadne problemy. Powiem tylko tyle ze poszedlem do pracy to dziewczyny sie pytaly czy lykam jakies sterydy taki bylem napapowany. Poaczenie dobre ale drogie i watpie czy
oby dobre dla zdrowia.

No i to by bylo na tyle. Od jutra powrot na silke na razie bez zadnych supli i z treningami tez nie za ciezkimi, postanowilem
zmodifikowac diete zastanawiam sie tez od jakich supli zaczac nowy sezon wszystko zaczne od poczatku wrzesnia bo pod koniec sierpnia mam
wesele ziomka tak wiec szkoda by bylo jesli wiecie o co chodzi. Napewno opisze swoj koleny cykl do tego czasu napewno bede sledzil kolenje posty.

Pozdro All
  • 0