Chi Sim Weng Chun w Lodzi
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
no to moje gratulacje !!!sprawy zawodowe i biznes zwiążany z branżą bezpieczeństwa,
...i prawidlowo... liczy sie tu i teraz i to co realnesprawy tradycji i przekazów zostawiłem na boku,
dokladnie, chyba myslimy tak samo... nauczanie sztuk walki jest dobre gdy ma sie 60-tke na karku, siwa brode itd wczesne nauczanie tworzy wiele konfliktow, jesli wiesz co mam na mysli...napatrzyłem się i doszedłem do wniosku, że tym mogę się zając na starość,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po prostu uczmy się od najlepszych, wybierajmy to co możemy zasymilować w ramach własnej ściezki, nawet jezeli nie mieści się to na pierwszy rzut oka w pryncypiach stylowych, drzwi otwartych nie nalezy wyważać po raz wtóry, tylko po prostu bezpiecznie wejść i się rozglądnąc. Indywidualne warunki psychofizyczne będą jednoznacznie determinowały wtedy zewnetrzny obraz WCKF danego zwolennika, czy krzewiciela, tak jak boks Sugara Leonarda rózni się od Tysonowskiego, od tego nie da się uciec. Zawsze mały i krępy będzie dązył do zwarcia i starcia z bliska, zaś smukły i długokończyniasty do punktowania z dystansu, bez względu na rodzaj metody walki i styl jaki reprezentuje w ramach preferowanych odruchów. Ale się chyba znowu zagalopowałem w moralizowanie,więc kończę. Pozdro. KR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KR
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Światowy Dzień Tai Chi i Chi Kung
- Ponad rok temu
-
Yingzhaofanzi, longxing, i inne - klipy
- Ponad rok temu