idziecie sobie spokojnie, az tu zaczepia was jakis dres i chce lac w morde. Wy jestescie znakomici w tym co trenujecie, jest tylko on i widzicie ze dacie sobie rade. Postanawiacie, ze gosc otrzyma przykra lekcje. I tu pojawia sie nasze zmartwienie - jak "naprostowac" kolesia tak by nie wyladowal na intensywnej terapii
 ? Czy lepiej nadaje sie do tego karate, bjj, muay thai, czy moze cos innego ? Czyli ktora SW daje najwiecej srodkow by goscia spacyfikowac, nie wysylajac go do szpitala
  ? Czy lepiej nadaje sie do tego karate, bjj, muay thai, czy moze cos innego ? Czyli ktora SW daje najwiecej srodkow by goscia spacyfikowac, nie wysylajac go do szpitala   

to samo odnosi sie do obrony.
  to samo odnosi sie do obrony.

że kogoś uderzę lub rzuce i on już nie wstanie .. :?  więc raczej staram się unikać walki ..ale jeśli moje życie będzie zagrożone to raczej nie będę się zastanwiał
  że kogoś uderzę lub rzuce i on już nie wstanie .. :?  więc raczej staram się unikać walki ..ale jeśli moje życie będzie zagrożone to raczej nie będę się zastanwiał   

jak się póżniej okazało gościu miał złamane rzebro ....
  jak się póżniej okazało gościu miał złamane rzebro .... a rodzice teraz sie juz nie zgadzaja na zapisanie mnie do innego klubu
  a rodzice teraz sie juz nie zgadzaja na zapisanie mnie do innego klubu   

) ale nie musisz natychmiastowo ladowac mu kopa na gardlo... ale tej kontroli uczy wlasnie trening...
  ) ale nie musisz natychmiastowo ladowac mu kopa na gardlo... ale tej kontroli uczy wlasnie trening... FaceBook
 FaceBook